Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Konu Kapatılmıştır

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 21-12-2006, 17:45
cevher, cevher, isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart www.turandursun.info

evet bu siteyi ALLAHIN izni ile *yayınlamaya kısa bir süre sonra başlıyoruz.şuan sadece örnek yazılarımız var.amacımız kimseye *sataşmak değildir.sadece gerçekleri anlatacağız.
ayrıca 2 tane daha açmaktayız.sadece şunu belirtmek istiyorum.sizinle yarışda yapmıyoruz.
sadece *şunu unutmayın *siz sitenizde *peygamberime çirkin atıflarda bulunuyorsunuz.
bende şimdi bu sitede turandursuna atıfta bulunsam,formlardaki bir kaç kişide *gülse hoşunuza gidermi. o yüzden çirkin sözlerle değil bilginizle yarışın.
Alt 21-12-2006, 18:06
Üye Değil

Standart Re: www.turandursun.info

Cevher kardeşim,

en kısa zamanda, forum açmanı da bekliyoruz. İlk üye olanlardan biri ben olmaya kararlıyım.

Sevgiler

neutrino
Alt 21-12-2006, 18:08
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şuanda  online konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

sevgili cevher.
Öncelikle hayırlı olsun.

Mümkünse iletişimli olsun, forum aç.

Siz hiç bir zaman burada düşüncenizi ve fikrinizi savunmak için bulunmadınız tek amacınız, dalaşmaktı, kişileri rencide etmekti, ne fikrinizin nede düşüncelerinizin değerini kendiniz bile bilemediniz, günahın faturasını başkasına kestiniz.
Kazı koz ihtiyar kadını kız anlamak diye bir halk deyimi vardır, sana yada senin işine gelmeyen her şey hemen küfürdür anlayışı sana aittir, bir konuda düşünce bildirme ile alaya almayı ayırt edemiyorsanız bu sizin sorununuzdur.
Basit bir futbol takımı taraftarlığından daha önemli olmalı kişinin fikri... Yoksa ne anlayabilir, ne anlatabilir nede anlaşabilir...
Hiç unutmam bir gün bir futbol maçı vardı, Fenerbahçe-Livorpol
Ben halkın takımı olması, halkın ve bilhassa liman işçilerinin takımı olarak kurulduğu için en azından Livorpol, FB gibi, mafyatik takım değil, kumar oynamıyor dedim diye, araçda her sabah insaniyetimle hamallığını yapıp, yarım saat erkenden ve daha uzun yola çıkarak bunu yaptığım kişi, her sabah evinden aldığım kişi, araç giderken kapıyı açıp kendisini dışarı atmak istedi. Neden mi ben FB ye küfür etmişim...

Hayır o kapıdan dışarı atlayan değildin... Farklı bir tutumda bulundun mu buda ayrı bir mesele, bakış açısı aynı bakış açısı!!!

Biz hiç bir insana ilahilik addetmedik, kaldı ki hz kelimesini bile kullanmamaız için baskı yaptınız. Bu kelimeyi kullanmakla ne kişi göklere çıkar ama nede kullanmamakla yere batar. Bunu anlayabilecek incelik herkesten beklenenemez, ancak ısrarla bunu dayatmak değil incelik kabalığın dik alasıdır.

Bilmem anlatabildim mi? Açın sitenizi bana saygım çerçevesinde yazma izni verecekseniz, geleyim...

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 21-12-2006, 19:41
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ooooo mücevher kişilik hakketten forum açsan tam süper olacak 4 gözle bekliyorum

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
Alt 21-12-2006, 23:58
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sn. cevher,

Amacınız ne?
İnat olsun diye mi yapılacak bu site?
Niçin Turan Dursun?
İsmini bulacağınız başkaca bir karakter yok muydu?

Şahsen; yüzlerce İslami site dururken ve dahi aslı dururken kalkıp infosuna girmek bana göre değil.
Bir de, ciddi ciddi merak ederim hep;

Avrupaya karşı kompleksliyiz, tüm işyeri isimlerimiz Avrupa lisanından.
Zenginlere karşı kompleksliyiz, Zadeli soyisimleri hesaplasanız şaşarsınız.
Bilim yapana karşı kompleksliyiz, yaptığımız dönergeci bile elimize yüzümüze bulaştırıp, ideolojisini de yapıştırıp, dünyada görülmemiş diye reklamını yaparız.
Dinde bile kompleksliyiz, Papaya bakıp halifemiz yok diye inler, Rahibe bakar, tüm din adamlarını memurlaştırır, Kendimizi sağa sola yamarız.

Biz kimiz? Neyiz? Nereye gideriz?
Açılan sitenize bulduğunuz ismin amacı ne?
Bu kompleks niye?

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın
Alt 22-12-2006, 01:43
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş.

* * Belli ki kuyruk acısı olanlar olmuş. Bir arkadaşım sohbette anlatmıştı. Çelişkileri varmış aşabilmek için burayı bulmuş. Turan Dursun ismi bir simge oldu. Adam Google dan Turan Dursun diye arayınca bu muhteremlerin sitesi çıkacak karşılarına. Onlar da akılları sıra karalayacaklar. Küfürsüz iş yapamadılar burada, birikimleri yetmedi. Her dakika yeni isimlerle teblig yapmaya geldiler. Sıkışınca provokasyona başvurdular. Baktılar ki olmayacak başedemiyorlar saldırıya başladılar. Sonuç Muhammed gibi, Soro gibi ve tahminim diger inanan üyelerimiz gibi İNSAN olma vasfını her şeyden öne çıkaranların da tepkisine maruz kaldılar.

* * Geç kaldılar biraz ama bunun farkında degiller. Turan Dursun u katlettiklerinde Türkiyedeki bedel ödemeye hazır aydınlanmacıların sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi. Şimdi Turan Dursun sayısına yetişebilmeleri mümkün degil. Her birimizin ismine de birer site yapmaları lazım bundan sonra. Çünkü, biz artık binlerce Turan Dursunuz.

* * saygılarımla
Alt 22-12-2006, 01:57
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

cevher , * seni yaşayan son evliya ilan ediyorum.

* * * * sen bunu hakettin.
Alt 22-12-2006, 13:00
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şuanda  online konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

"Sonuç Muhammed gibi, Soro gibi ve tahminim diger inanan üyelerimiz gibi İNSAN olma vasfını her şeyden öne çıkaranların da tepkisine maruz kaldılar."
Dilaver.

Asıl önemlisi, tepkiden çok, burada fikirlerini ve düşüncelerini savunamama aczine düşmeyen bu arkadaşlarımıza hem engel oldular ama hemde onlarıda töhmet altında bıraktılar. Kısaca insanların kendilerini ifade edebilmelerinin önüne geçtiler, kişilerin kendilerini ifade edebilmelerinin tüm yollarını kapattılar.

Hep dedim, innaçlı inançsız ayırmadan söyledim, bir kez olsun ben fikrimi savunamadım, ifade edemedim şikayeti yoktur bu sitenin tarihinde. Ben geldimde beni konuşturmadılar demek art niyetten başka bir şey değildir.
Ayrıca insan her ortamda düşüncelerini hem aktarabilmeli ama hemde savunabilmelidir. Hoşumuza gitmeyen yerler olabilir, benimsemediğimiz şeylerde olabilir ancak bizim hoşumuza gitmemesi, bizim kendi düşüncemizi ifade etmemizin önüne geçiyor ise, bir yerleri suçlamaktan önce dönüp kendimize bakmamız gerekir, arkadaş, bana fikirlerimimi söyletmiyorlar yoksa zaten ben kendimi kendi önyargılarımla engellemişmiyim. Kendi düşüncenizin celladı olmuşsunuz, nasıl taraftarlığınızla, buundan öte yol yok, yol bitti, artık bayraklar, flamalar, sokak kemerleri ve cümbüş içinde kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz.

İnfo seçimi Turan Dursun hakkında bilgi diyebilmek içindir. Şu internette ne kadar yer gezdiysem, onlarca kitabı olan Turan Dursun'a hakaretlerini sadece 3-5 paragrafı bulup eleştirdiğini sananlar yapmaktadır.
Eleştirinin arkasına sözde sığınarak ünlemli ve kimilerinin duygularını okşayan süslü kelimeleri seçmek ne olabilir.

Engizisyon'da Luther'e sorulan soru, bu 7 kitap sanamı aittir, Luther evet bana aittir dediğinde, engizisyonun cevabı o halde cezan ölüm cezasıdır, çünkü sen Kutsal Kitabı kötüledin.
Luther ise, nasıl kötüledim, ben yazdıklarımı kalemle yazdım, sizde cevabınızı kalemle verin dememişmiydi.
İnsanları soyup soğana çeviren, İncil'i sadece Latince yazan, diğer dillere bilinçli olarak çevirmeyen bezirganlar kilisesi, cennetten arsa, kafa parası, veba olmamak için günah çıkartma diye yoksul, perme perişan halkı kilise önünde diz çökerterek söğüşlerken, her şeyin Tanrı isteği olduğunu söylüyor, İncil'de böyle emrediliyor diyordu.
Luther İncili kendi diline toplumun konuştuğu dile çevirdiğinde artık işlenecek en büyük suçu işlemişti, sermayesi soygun ve para olan kilisenin gerçek yüzü ortaya çıkacaktı. İşte işlediği suç budur. Luther Hristiyanlar için bir aydınlanmacı din adamıdır, Engizisyon O'nu gerçekleri haykırdığı için, krala çıplak dediği için ölümle cezalandırmış ancak dönemin toplumsal çalkantılarından hareketle bunu başaramamıştı.

Turan Dursun'da, Türkiye'nin aydınlanmasında canı pahasınada olsa gerçekleri feda etmemiştir. Engizisyon bu sefer resmi meşruluğuyla işlemesede, at, avrat, kol, bacak, dolar, mark engizisyonunca katledilmiştir. Güneş balçıkla sıvanamaz, Turan Dursun bunu biliyordu, şimdi arlkasından balçığı alan güneşi örtmeye koşuyor.
Fikir yok, eleştiri yok, savunabilme yok, sadece ellerinde balçık var.

www.turandursun.info, isim doğru bir seçim değildir, kendinden verebilecek hiç bir şeyi olmayanın yaklaşımıdır. Daha şimdiden balçığını almış güneşe koşuyor, bu özel bir eleştiridir, ama yinede hayırlı olsun, güneş balçığıda kurutuyorsa, gocunacak değiliz.

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 22-12-2006, 18:52
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Havlayan kopek isirmaz, bunlar havladikca Turan Dursun'u hakli cikartmaktan oteye gidemiyecektir.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 22-12-2006, 20:42
cevher, cevher, isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

ben sadece vazifemi yapıyorum.ve gençliğimiz gerçekleri bilmesinde kararlıyım.islam her zaman batıla galip gelir.ayrıca 2. sitemizde hazır.
onun adıda * *bir süre sonra vereceğim.
Konu Kapatılmıştır

Önerilen Siteler