29-12-2006, 17:42
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Re: BAYRAM ve YENİ YIL MESAJI
Tum inancli dostlarimin kurban bayramini kutlar, hepinizin yeni yilda, daha sihhatli, daha basarili, maddi ve manevi zenginliklere kavusmasi dileklerimle.
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

29-12-2006, 20:40
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Ne güzel ya herkez içinden geleni yazıo.İnanan yada inanmayan herkez için bir çok şey ifade eden bu gününüzü kutlarım.
Her ne kadar inanmasak ta ben de bayram günü uzun süredir görmediğim büyüklerimi ziyaret edicem,görüşemediğim arkadaşlarımla görüşücem.
Sitedeki herkezin bayramını kutlar yeni yıl için kalbinizde nasıl olmak geçiyorsa öyle olmanızı dilerim....
Saygılar
Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...
|

29-12-2006, 22:04
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
muslumanlarin bayramini kutlama nezaketini gosteren ve yeni gelen yilin iyilikler getirmesini dileyen *tum dostlara kendi adima tesekkur ederim.Ben de *bayrami hissedenlerin bayramlarini kutlarim, ve tum arkadaslarimiza *yeni yilda da *hep mutlu gunler dilerim.
bu sitede hep dost kazandim.uzduklerimden ozur dilerim,beni uzenleri ise unuttum gitti bile.
paylasabildigimiz guzelliklerden oturu *tum herkese tesekkur ederim.
|

29-12-2006, 22:45
|
|
Aday Üye
|
|
|
|
herkesin yeni yili kutlu olsun
|

29-12-2006, 22:51
|
|
Üye
|
|
|
|
hapishanelerde kimsenin ölmediği, düşünce özgürlüğünün warolduğu, açlığın olmadığı bi türkiye dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun
|

29-12-2006, 23:08
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Tüm insanlıkla birlikte, tüm ezilenlerle birlikte, tüm aydınlarla birlikte, tüm özgürlük ve barış isteyenlerle birlikte emperyalizme, gericilige, fasizme ve kapitalizme karşı son bir savaş diliyorum. Bu savaşın ve nihai zaferin arkasından sonsuz barış diliyorum.
* * İnsanlıgın bayramlarının kurban diye, paskalya diye, fısıh diye, yeni yıl diye ayrılmadıgı bir toplum özlemiyle; bayramların tüm insanlıgın insan olma coşkusunu yaşayabilecekleri, insanlıgın ölümden sonra kazanılacak bir hak degil, doguştan kazanılan bir hak oldugunun idrak edilebilecegi güzel günleri de en azından torunlarımızın görebilmesini diliyorum.
* * Tüm farklı bayram kutluyanların coşkusuna katılıyor ve en güzel yarınların sizlerle olabilmesini diliyorum.
* * *saygılarımla
|

30-12-2006, 14:33
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
"Yeryüzünde hic bir insan toplulugu, biribirinden daha asagi, daha önce ve daha antik degildir. Tümü de insanin dogaya yüksek uyumunu geleneksellesmis kültürel yasamin binlerce yillik ürnünü temsil eder." Gordon Schild.
|

30-12-2006, 18:00
|
|
Üye
|
|
|
|
Sevdiklerinizle beraber hayatınızın sonuna kadar mutlu olmanızı diliyorum...hepinizin...inanan.. inanmayan
Saygılar
|

31-12-2006, 00:14
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Tüm site üyelerinin bayramını ve yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.
|

31-12-2006, 02:10
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Forum arkadaslarimin yeni yilini kutlarim,mutlu yillar hepinize
|