Sevgili Beelzbb, bende geçen haftalarda yapmıştım bu hıyarlığı
Beelzebub şeytan değil mi Beelzbb demiştim, sende bu isimi şeytan her zaman aklımda olsun diye aldım demiştin.
Beelzpp, için ödül koymanda bir şeytanlık var bence

Kardeş Beelzpp değil, Beelzbb diyebilirdin. Hani inclelik sende kalsaydı....
Şimdi Beelzpp için değilde ben senden Beelzbb için ödül istiyorum.
Bir söz vardır, her yerde olan hiç bir yerdedir diye. Klişe söz gibidir ancak bu kadar sığ değildir. Her yerde olanı şu anda şurada, konyada, anyada vs diye ifade edemezsiniz değil mi?
Her şeyi bilende hiç bir şeyi bilmiyordur, yukarıda izah ettim. Basit kelime oyunlarına basit kelimeler ile cevap vermek en mantıklısı olsa gerek. Nedir bu herşey arkadaşım? Bu her şeyi bilen kendi geleceğinide biliyorsa an ve an salise ve salise biliyorsa sizce yaşıyor mu o şey her ne ise? Bilmemekde her şeye dahil değil mi? Eee bilmemekde bir şey değil mi? Uğraş didin hadi bakalım, 10 ekmeği üçe bölecekmiyiz....
Bırakalım evcilik oyunlarını, bebek çağımızı çoktan geçmiş olmamız lazım, artık biraz büyümemiz lazım değil mi? Yani insan bile bile, şu uçurumdan atlayım, du bakali nolcek demez.
Herşey basit bir kelimedir, ancak her şey denen her ne ise hiçde böyle oyuncak kadar basit değildir. dotrigintilyon* x dotrigintilyon yıl(güneş-dünya takvimi olarak düşünün, onlar olmasa bile), dotrigintilyonlarca olay, *düşünün her şey neymiş...
dotrigintilyon= 100 Haneli rakam.
Anlamsız ibarelere amaçsız sorular üretmeme şimdilik gerek yok diyorum.