Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 29-12-2015, 14:57
xcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
xcan xcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ERZURUM’da 23 yaşındaki kız kardeşleri H.B.’ye tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklu yargılanan imam, 29 yaşındaki A.B. ile erkek kardeşi, 27 yaşındaki M.B. hakkında Erzurum 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde 10.5 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istendi. Kars’ın bir köyünde imam olan A.B., ifadesinde kardeşiyle birçok kez ’birlikte olduğunu’ ancak onun da ses çıkarmadığını söyledi.

Erzurum'un Merkez Yakutiye İlçesi’nde oturan H.B., polise başvurarak iki ağabeyinin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü.

Annesini 7, babasını 1 yıl önce kaybettiğini belirten H.B., birlikte kaldığı ağabeyi M.B.’nin de kendisine tecavüz etmeye başladığını açıkladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı kadrosunda Kars’ın bir köyünde imam olan ağabeyi A.B.’nin de daha önce kendisine defalarca tecavüz ettiğini belirten H.B., şöyle dedi:

ABLA: KİMSEYE SÖYLEME, ABİMİZ İŞİNDEN OLUR!

"İlk tecavüzü ağabeyim A.B., geçtiğimiz Ağustos ayında yaptı. Ağabeyim evde kimse olmadığı sırada tecavüz etti ve bunu kimseye söylememe konusunda uyardı.
Olayları ablam R.’ye anlattım. Kimseye söylemememi aksi halde ağabeyimin işinden olacağını söyledi.

'HAMİLE KALDIM'

Ağabeyimin tecavüzünden hamile kaldım, Ankara’ya götürdü kürtaj oldum. Daha sonra da küçük ağabeyim M.B., tecavüz etti. Hastanede tanıştığım E.P.’nin de tecavüzüne uğradım. Ağabeyim M.B. babam öldükten sonra bana şiddet uygulayınca Kadın Sığınma Evi’ne yerleştirildim. Burada N.U. adlı kadın ile tanıştım. Benim zor durumda olduğumu görerek erkeklerle birlikte olmam karşılığında çok para kazanacağımı söyledi. İstemediğim halde N.Ç. ile birlikle olmamı istedi. Kabul etmeyince N.Ç. de tecavüz etti."

'SUÇLAMALARI KABUL ETTİ'

Şikayet üzerine yakalanan ve sevk edildiği 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’nde 2.5 yıldan bu yana eşinden ayrı yaşadığını anlatan imam A.B., suçlamaları kabul etti.

'KIZ KARDEŞİMLE BİRLİKTE OLURKEN ZOR KULLANMADIM'

Kız kardeşi ile birlikte olurken zor kullanmadığını söyleyen A.B., "H., öz kız kardeşim olur. Kendisiyle birlikte oldum. Ancak, bana karşı koymadı. Birçok kez birlikte olduk. Hamile kalınca Ankara’ya götürdüm. Çocuğu aldırdıktan sonra bir kez daha birlikte oldum" dedi.

'DİĞER KARDEŞ DE KABUL ETTİ!'

Diğer erkek kardeş M.B. de, suçlamaları kabul etti. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarılan imam A.B. ile kardeşi M.B. ve para karşılığı ilişkiye girdiklerini öne süren 42 yaşındaki N.Ç. ve 54 yaşındaki E.P., 11 Kasım, 33 yaşındaki N.U. ise 26 Kasım tarihinde tutuklandı. Kardeşler dışşındaki diğer 3 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere dün tahliye edildi.

NİTELİKLİ CİNSEL SALDIRI...
Alt 29-12-2015, 15:00
Üye

<h1>N.Ç.'nin tecavüzcülerinden dördü AKP'li çıktı

</h1>

Mardin’de 13 yaşındaki N.Ç’ye tecavüz skandalının altından AKP’li bir grup çıktı.
5 Kasım 2011 Cumartesi

Ceza alan tecavüzcülerden birinin AKP İlçe Başkanı Halit Denli’nin oğlu Nizam Denli, birinin bir dönem ilçe başkan yardımcılığı yapan Sabri Ajak, diğer ikisinin de AKP içinde aktif çalışan Selman Aydın ve Selahhatin Kuray olduğu ortaya çıktı.
Kamuoyunda infial yaratan Mardin’de 13 yaşındaki kız çocuğu N.Ç’ye tecavüz davasının ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Önceki gün Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altay’lı tarafında açıklanan tecavüzcü listesinde, aralarında Yüzbaşı, İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı da olan ve çoğu kamu görevlisi 26 isim yer aldı. Bu isimlerden biri de Nizam Denli. Nizam Denli, Mardin’in Mazıdağı ilçesinde 3 dönemdir AKP İlçe Başkanlığı görevini yürüten Halit Denli’nin oğlu. Yakın çevresinden edindiğimiz bilgilere göre Nizam Denli, Mazıdağı’nda ‘Oto Yıkama ve Yağlama’ işiyle uğraşıyor.
TECAVÜZDEN SONRA HACCA GİTTİ
Araba tamircisi olan yakın arkadaşı Sabri Ajak ile birlikte ilçedeki bir kadın satıcısı aracığıyla 2002 yıllında 13 yaşındaki N.Ç’ye defalarca tecavüz etti. Sabri Ajak’ın da bir dönem AKP İlçe başkan yardımcısı olarak faaliyet yürüttüğü belirlendi. Tecavüz olayından sonra hacca gidip dindar bir imaj edinmeye çalışan Denli’nin, daha sonra da Menzil tarikatına girdiği öğrenildi.
Bu arada, Denli’nin ticaret hayatında da önemli gelişme kaydederek ekonomik olarak büyüdüğü ifade edildi. Kız çocuğuna tecavüz suçundan ceza almasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi AKP’nin siyaset koltuğunda oturmaya devam eden ilçe başkanı Halit Denli gibi oğlu Nizam Denli’nin de, sosyal çevresinde çok rahat hareket etmesi ise dikkat çekiyor.
TARİKATA GİRDİ ELHAMDÜLİLLAH!
Telefonla ulaştığımız AKP ilçe başkanı Halit Denli olayla ilgili olarak “O olaydan sonra oğlumla konuşmuyorum. Oğlum yanlış arkadaş kurbanı oldu. Siyasi olarak bana komplo kurmak için oğlumu kullandılar. Oğlum olaydan sonra hacı gitti ve tarikata girdi elhamdülillah” şeklinde görüş belirtti.
Listede adı geçenlerden Selahattin Kuray ise Nizam Denli’nin kayınbiraderi. Diğer bir isimde son seçimde AKP’den belediye başkan adayı olan İsmail Aydın’ın amcaoğlu Selman Aydın. Bu iki kişi ilçede AKP için yaptıkları yoğun siyasi çalışmalarla tanınıyor.
Söz konusu dört şahıs da mahkeme tarafından 13 yaşındaki kız çocuğu N.Ç’ye tecavüz suçundan 4 yıl 2’er ay hapis cezasıyla cezalandırılmıştı.
N.Ç. 2002’de 13 yaşındayken, Mardin’de aralarında yüzbaşı, kaymakamlık yazıişleri müdürü, ziraat odası başkanı, muhtar ve korucuların da bulunduğu 26 kişinin aylarca cinsel istismar ve tecavüzüne maruz kalmıştı. Olayla ilgili Yargıtay 14. Ceza Dairesi, Mardin 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 26 sanığa, “15 yaşından küçük kızla rızasıyla birlikte olmak” suçundan 4 yıl 2 ay ceza veren kararının bir bölümünü onamıştı. AİHM’e taşınan bu tartışmalı karar, kamuoyunda yoğun tepki çekmeye devam ediyor.Kaynak:ANF

http://www.turnusol.biz/public/haber...%20%E7%FDkt%FD
Alt 29-12-2015, 15:03
Üye

AK Parti'li meclis üyesi 13 yaşındaki kıza tecavüzden tutuklandı

Alaattin ONUR/AKYAZI (Sakarya), (DHA)
SAKARYA'nın Akyazı İlçesi Dokucun Beldesi'nde AK Parti'li belediye meclis üyesi 60 yaşındaki İrfan Kalkan ile aynı beldenin Kuloğlu Mahallesi Muhtarı'nın oğlu 45 yaşındaki Necdet Sağlam, ilköğretim okulu öğrencisi 2 kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.
Dokurcun Beldesi'nde ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi H.A.'nın ailesi, çocuklarına AK Partili Meclis üyesi 3 çocuk babası 60 yaşındaki İrfan Kalkan'ın tecavüz ettiğini öne sürerek jandarmaya başvurdu. Jandarmada ifade veren küçük kız Kalkan'ın yanı sıra kız arkadaşı M.K.'ye de mahalle muhtarının oğlu Necdet Sağlam'ın tecavüz ettiğini söyleyince bu kişi de gözaltına alındı. Jandarmada ifade veren H.A., İrfan Kalkan'ın sık sık kendisini otomobille alarak belde dışına çıkartıp tehdit ederek beraber tecavüz ettiğini öne sürdü. Adliyeye sevk edilen İrfan Kalkan ile Necdet Sağlam, dosyadaki kanıt durumu ve tecavüz bulgusuna ilişkin raporun ulaşmaması üzerine serbest bırakıldı. Tanık ifadeleri ve tecavüz bulgularını içeren sağlık raporunun ulaşması ardından Akyazı Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine Kalkan ve Sağlam, yeniden yakalanarak Akyazı Adliyesi'ne getirildi. Burada ifadeleri alınan 2 şüpheli sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne gönderildi. İki kız çocuğu ise Cumhuriyet Savcılığı’nın kararı ile koruma altına alındı.

http://www.milliyet.com.tr/ak-parti-...03/default.htm
Alt 29-12-2015, 15:09
Üye

POLİTİKA / 09-11-2015 02:50
A+ A-
AKP’de tecavüzcü var!

1 Kasım’da yapılan genel seçimler öncesi AKP’nin Sinop gençlik kollarında 'tecavüz' ve 'şantaj' skandalı yaşandığı ortaya çıktı.

1 Kasım’da yapılan genel seçimler öncesi AKP’nin Sinop gençlik kollarında “tecavüz” ve “şantaj” skandalı yaşandığı ortaya çıktı. 2013’de MHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Saraydüzü Belediye Başkanı’nın gençlik kollarında yönetici olan oğlu A.P. Gerze ilçe teşkilatı tanıtım ve medya başkanı Ş.A.’ya tecavüz etmekle suçlandı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Sözcü’den Kamil Elibol’un haberine göre; Sinop’ta seçim sonuçlarını etkileyeceği düşüncesiyle basından gizli tutulan olayda AKP Gerze Teşkilatı gençlik kolları tanıtım ve medya başkanı Ş.A. şikayetçi oldu. Siyasi baskılar nedeniyle AKP Saraydüzü Teşkilatı medya ve tanıtım başkanı da olan A.P. hakkında gözaltı işlemi dahi yapılmadığı iddia edildi

http://abcgazetesi.com/akpde-tecavuzcu-var-1875.html
Alt 29-12-2015, 15:12
Üye

IŞID’e göre Ezidilere tecavüz bir ‘ibadet’

IŞİD’in elinden kurtulan Ezidi kadınların anlattıkları cihatçı örgütün; tecavüzü dini felsefeyle meşru gösterdiğini ortaya koyuyor. ‘Kâfirlere’ tecavüzden önce ve sonra militanlar dua ediyor

0Sitene Ekle

DIŞ HABERLER SERVİSİ
Alt 30-12-2015, 11:49
Üye

IŞİD'ten tecavüz kılavuzu

IŞİD’in esir aldığı kadınlara nasıl tecavüz edileceği ile ilgili fetvası, seks kölesi olarak kullanılan kadınların hayatına dair korkunç detaylar içeriyor.

Kaydet Kaydettiklerim

cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 29 Aralık 2015 Salı

Suriye ve Irak’ta geniş bölgeleri kontrol eden IŞİD’in, Ezidiler başta olmak üzere farklı topluluklardan esir aldığı ve seks kölesi olarak kullandığı kadınlara nasıl tecavüz edileceğiyle ilgili fetva yayımladığı ortaya çıktı. ABD özel kuvvetlerinin mayısta IŞİD liderlerinden Ebu Sayyaf’ı öldürdüğü operasyonda ele geçirdiği belgede “sahiplerinin” kadın köleleriyle hangi şartlarda “seks yapacağına” dair ayrıntılı talimatlar bulunuyor.
Anal seks yasak
Reuters’in servis ettiği 29 Ocak 2015 tarihli, 64 nolu fetvaya göre, köle adet görüyorsa ya da hamileyse seks yapmak, köleye zorla kürtaj yaptırmak, anal seks yapmak yasak. “Kadın esirin cinsel ilişkiya uygun kız evladı varsa ve sahip kızla cinsel ilişkiye girdiyse, annesiyle de cinsel ilişkiye girmesine izin verilmez, anne ona haramdır” diyen fetva, iki kız kardeşe eş zamanlı tecavüz edilmesini, baba ile oğul arasında seks kölesi paylaşılmasını yasaklıyor.
‘Hamileler tutulacak’
“Sahibi” tarafından hamile bırakılan kölelerin tutulması ve “sahibinin” ölümünün ardından serbest bırakılmasını emreden fetvaya göre, “sahibinin” kadın köleye şefkat, nezakat göstermesi gerekiyor; kölelerin kötü muamele görecekleri bilinen kişilere satılmaması isteniyor.
Kölelerle ilgili meselelerle “Ganimet Bakanlığı” çerçevesinde ilgilenen IŞİD seks kölelerini “cihadın kaçınılmaz sonuçlarından biri” olarak değerlendiriyor. IŞİD’cilerin 12 yaşında kız çocuklarının da aralarında bulunduğu binlerce kadına sistematik biçimde tecavüz ettiği BM belgelerine geçti.
Alt 31-12-2015, 00:48
Üye

İşte sapık zihniyet! “6 yaşında çocuk evlenebilir”

AKP’nin çekirdek tabanını oluşturan dinci vakıf ve tarikatlardan biri olan Sosyal Doku Vakfı’nın başkanı Nureddin Yıldız, 6 yaşında bir çocuğun da evlendirilebileceğini söyledi

Tarih: 11 Ocak 2015, 16:42

AKP’nin çekirdek tabanını oluşturan dinci vakıf ve tarikatlardan biri olan Sosyal Doku Vakfı’nın “hocaefendi” diye yüceltilen başkanı Nureddin Yıldız, 6 yaşında bir çocuğun da evlendirilebileceğini söyledi. Yıldız, sözlerinin interenete düşmesinin ardından da sözlerinden çark etmeye çalıştı.

Aslen Trabzon Of’lu bir hafız olduğu belirtilen, Mekke’de olduğu belirtilen “Umm Al-Qura Üniversitesi Din Fakültesi” diye bir fakülteyi bitirdiği ileri sürülen, AKP’nin “Yeni Türkiye”sinin sözcülerinden olduğu sanılan Yıldız’ın bir televizyon kanalında söylediği skandal sözleri şöyle:

“Evlilikle ilgili şeriatı İslamımızın yaş haddi yoktur. Bu ne demek? Bluğ çağından önce de bir çocuk evlenebilir. Çocuklar arasında da nikah yapılabilir. Büyük küçük nikahı da yapılabilir. Mesela 7 yaşında bir kız çocuğu, 25 yaşında bir erkek veya 7 yaşında bir erkek 25 yaşında bir kız evlenebilirler mi, nikahlanabilirler mi? Nikah evlilikten daha hassas bir ifade... Evet nikahlanmalarında sakınca yoktur. Kuran’a iman eden bütün Müslümanlara göre evlilik için bir yaş söz konusu değildir. 10 yaşında, 7 yaşında, 6 yaşında, yaşıyorsa 135 yaşında bir insan evlenmeye adaydır.”

http://www.gazetecileronline.com/new...uk-evlenebilir

Önerilen Siteler