Felâsife´isimli üyeden Alıntı
Ürkmekte haklıyız, popüler şekilde çıktı piyasaya, esti geçti sonra İngiltere de hükümet halktan özür diledi, ilaç şirketlerinin oyununa geldik, paniğe sebebiyet verdik diye, sanırım başka ülkelerde de oldu böyle itiraflar, sonra duruldu grip fırtınası. .
|
Şimdi dün çiftçiler domatesleri ısıtmak için soba yakıyorlardı-mış Muğla da ,bunu diyoruz.
Oto-İmmün denilen oto mu olmalı? oto olmalı bunu diyoruz
Oto olmazsa oto olmaz bunu diyoruz
Manuel immün sistemi olur-du
Oto direnç oto dirençtir. Oto olmayan oto değildir
İmmün pasifizasyonu mu aşılanıyor bunu diyoruz
--
Aşı konusunda bilgi sahibi değilim komplo yazmak istemem bu konuyu çözümleyecek yeterlilikte ve derinlikte değilim, sağlık uzmanı değilim. kaba olmak, tepki çekmek ve haddimi aşmak istemem. bu benim bireysel bilincim ve tercihimdi, olmamayı ve ölmeyi de belki yeğlerdim bilmiyorum ve tam emin değilim, bu konu da yetkin değilim
bu konu da tam net ve açık bir felsefe ve yeterli bilgi ,donanım geliştirmediğimi ve yeterince araştırma yapmadığımı, serbest düşünüp çalakalem yazdığımı kabul ediyor ve önsayıyoruz da.
bu konudaki yorumlarda bilgi tabanımın yetersiz olduğunu ve belki komplocul uçlarlı reflekslerle hazırcı yazdığımı ve bunun altında çıpanoğlu arıyor olabileceğimizi ya da bunun insanlık yararı refleksiyle üretilip üretilmediğinden tam olmasa bile sonucunun bu olup olmayacağından dürüst şüphe ve çekince duyuşumuzu ifade ediyor -aslını bilmek isteyişimizi ekliyor ve ya da işin uzmanının konuşması, araştırması ve tartışması gerekeceğini kabul ediyor ve bilgi edinme -bilme- hakkımı/özgürlüğümü kutsuyorum-kutsallaştırıyorum ve bunu kurumlaştırıyorum/kurumsallaştırıyorum...
Sağlıksız bir ömür geçirdim.... Günah keçisi arıyor ve aramıyorum...
Metalsiz aşı oluyormuş ne ben bunları bilmiyorum. Kimi mikrop vermek zararlı diyor , bir sürü ayrıntı var. bir de ezik mikrop veriliyor. Bağışkanlık tam mikropla, tam zamanında tam donanımlı tam mikropla savaşsın canım, güçlü olur...
@Azımsanmış mikrop ve homeopatik mikrop...
@Antiviral efekt...
ne denir bilmiyorum....
aşı olmamış ve h1n1,5 tan ölmüş işte...