Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika > Aktüel Haberler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-01-2019, 15:55
karakedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
karakedi karakedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart aşıya karşı çıkan gazeteci aşı olmadığı için öldü

ilginç bir durum hakikaten. aşıya şeytan işi olduğu için karşı çıkıyormuş. demek ki modern bir ülkede, üstelik dışa açık bir meslekte olmak da cahil kalmayı önlemiyor.

son yılarda türkiyede de AKP döneminde aşı karşıtlığı yükseldi. umarım ibretlik olur. insanlığın yüzyıl önce kanıtladığı ve kullanıyor olduğu bir şeye karşı çıktığı için böyle genç yaşta ölmek gerçekten tarif edilemez bir cahillik, hatta ahmaklık.

ABD'de Fox News kanalının siyasi yorumcusu ve aşı karşıtlığıyla bilinen 26 yaşındaki Bre Payton, grip virüsü H1N1 ve menenjite bağlı komplikasyonlar yüzünden öldü.

Perşembe günü bir arkadaşı tarafından evinde baygın halde bulunan Payton'un aynı gün kaldırıldığı hastanede öldüğü açıklandı.

Bre Payton, 2011 yılında yaptığı bir yorumda aşı karşıtı olduğunu ilan ederek "Aşılar iblistir" demişti.

Payton'un ölümünün ardından sosyal medya kullanıcıları gazetecinin aşı olsaydı erken yaşta ölümünün önlenebileceği yorumlarında bulundu.

http://haber.sol.org.tr/dunya/asi-ka...en-oldu-254269
Alt 07-01-2019, 16:16
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Dandik aşı getiriyorlar bize. Onların aşı yine iyi.
Bizimkiler çok yıllık ucuz. Ben hiç olmuyom aşı uzun süredir. Grip aşısı da olmuyoz, anam doktor o da olmaz.
Millet beslenmesini falan bilmiyor, tuna mayo diyoruz, tahin diyoruz. Dağ çileği reçeli. Tam buğday ekmek.
Hala gidip tost yemeyin.

Nasıl olsa Bade' lenen daha evvel de bade' lenmiş Hatta bazıları '' Nur Çeşmesinden '' içerek ?? nurlanmışlardırlar
Alt 08-01-2019, 00:05
Felâsife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Felâsife Felâsife isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

karakedi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ilginç bir durum hakikaten. aşıya şeytan işi olduğu için karşı çıkıyormuş. demek ki modern bir ülkede, üstelik dışa açık bir meslekte olmak da cahil kalmayı önlemiyor.
O cahillikten değildir büyük ihtimal, bilakis bu grip virüsü yüzünden dönen dolaplardan dolayı karşıdır, Amerika'da sırf dr. lar bu aşıya dava açmışlardı, zira dr.lar da kullanacak diye zorunlu hale gelmişti filan. Sonra ne oldu bilmiyorum, FDA ayarı çekmişti büyük ihtimal.
Dr. ar istemiyorsa, spiker istememiş çok değil. Bu aşı öyle yüz yıl önceki aşılar kadar masum da değil.
Aşıya karşı olan dr.lar Türkiye de vardı, hatta yazılarını okuyunca şaşırmıştım da, gerçi artık yoktur, hapis cezası bile varmış anladığım.

Derinde ittifaklar var, yüzeye çıktıkça ayrılıklar.
Zıtlar temelde aynıdır, gayrı hikayedir ayrılıklar.
Artık yersen bu ayrılıktır, yemezsen de aynılıktır.
Aynılaşanlar ayrı olamaz, kandırmacadır ayrılıklar.
Alt 08-01-2019, 00:19
Üye

belki dediğiniz gibi de olabilir bilmiyorum. o şekilde düşünmemiştim. aşı yaptırmıyorsa en azından tahlil yaptırsaydı rahatsızlığı ciddileşince. böyle pat diye mi gitti acaba...

bir keresinde de yeni doğmuş bebeğine çok farklı bir diyet uygulayan bir amerikan ailesi okumuştum. belki bir yetişkinin bile şüpheyle uygulayabileceği tarzda bir diyet. bebeğe uygun olmadığı şüphesiz. aslında amerikada ulusal beslenme konseyi gibi bir şey var. fakat onlarda da cahilliğin farklı bir level'ı söz konusu.
Alt 08-01-2019, 00:30
"ictenlik" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
"ictenlik" "ictenlik" isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

NikolaTeslis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dandik aşı getiriyorlar bize. Onların aşı yine iyi.
Bizimkiler çok yıllık ucuz. Ben hiç olmuyom aşı uzun süredir. Grip aşısı da olmuyoz, anam doktor o da olmaz.
Millet beslenmesini falan bilmiyor, tuna mayo diyoruz, tahin diyoruz. Dağ çileği reçeli. Tam buğday ekmek.
Hala gidip tost yemeyin.

Çiçek aşısı, çocuk felci aşısı ve belki kızamık aşısı , bazı aşıları anlıyorum ama grip aşısı demek beni ürkütüyor
ya da şöyle
Aşılarla ilgili duyduğumuz olumsuz yorumlar ya da aşı civa otizm gibi bağlantılar ya da bunun bağırsakta harabiyet, sızdırma geçirgenlik ve sonra yaşam boyu süren ağır sorunlar hatta otoimmün sorunları üretebileceği yaygaraları ve savları-söylevleri bir yana;

Grip aşısı demek ben bir dağcıyım ama tepelere helikopterle giderim demek gibi mi?
Yani oto-immün /bağışıklık sistemi denen ne yapacak? ve olacak?

Bir de Kapitalizm denilenin ahlakı gündeme geldiğinde önce virüsü sonra aşıyı üret gibi bir sorun ve çıkmaz var

Bir de haber manidar. Hiçe yakın bir olasılık bile olsa komplo ihtimalini sormadan ve düşünmeden edemiyor insan...

Aşı fikir olarak şu mu?
Grip virüsü artık dünya da olmayacak-tüm virüsleri öldürüyoruz...
İnsana artık gribe yakalanmayacak bir bağışıklık eklemliyoruz.
Yani artık insanlar gribe yakalanmayacak
Sanırım bunlar değildi
Ya da çocukken bir kez aşı olup artık hiç ve bir daha asla grip olmayacaksın ya da 10 sene de bir bu aşı tekrarlanıp bir daha grip yok

Ya da grip olmama bağışığı ve aşısal bağışık sana-genetiğine ve genetik işleve kadar uzanacak ve nesillerin de artık aşı olmayacak ve ya da gribe tutulmayacaklar

Bunlar değil ..aşı nedir?

HIV e neden aşı yok var mı?
Otizm ya da tüberkülozun aşısı da olacak mı?

"Bu aşıda bence biraz Kapitalizm kokuyor"

Çekilen otoimmün sorunlar bağışıksızlık ya da diğer ölümler yanında aşısızlıktan ölüm? mü?

Oto-immün denilenin zayıflatılması ile üretilen sorun ya da dolaylı ölüm ya da yaşam bezginliği ve yaşam kalitesi (ve pasifizasyonu) sorunları yanında gripten ölümlerin hiç olduğunu olacağını önsayıyorum..

H1N1 i ben yenemezsem genetiğim yenemez
Bir kere genetik savımı çürütüyorum ve genetiğimi değersizleştiriyorum.. Neslimi de ve genetik geçişimi ve akışımı da

Herkesin yanıldığı ya da herkesin kaybettiği gün neyin olduğunun önemi yok
Alt 08-01-2019, 00:35
Üye

belki dediğiniz gibi de olabilir bilmiyorum. o şekilde düşünmemiştim. aşı yaptırmıyorsa en azından tahlil yaptırsaydı rahatsızlığı ciddileşince. böyle pat diye mi gitti acaba...
Bilemiyorum bende tabii, ama sağlık konusu deyince, Amerika da işler bir tuhaf yürüyormuş, bir kaç belgesellerini seyretmiştim.
Ama bu haberi kullanarak, bakın aşı olmazsanız ölürsünüz diye bir reklamda yapılabilir. Zaten ilaç sektörün de işler korku ile yürütülüyor.

Alt 08-01-2019, 00:54
Üye

uydurtu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çiçek aşısı, çocuk felci aşısı ve belki kızamık aşısı , bazı aşıları anlıyorum ama grip aşısı demek beni ürkütüyor
Ürkmekte haklıyız, popüler şekilde çıktı piyasaya, esti geçti sonra İngiltere de hükümet halktan özür diledi, ilaç şirketlerinin oyununa geldik, paniğe sebebiyet verdik diye, sanırım başka ülkelerde de oldu böyle itiraflar, sonra duruldu grip fırtınası. Sonra başka isimler filan girdi araya. Ama daha sakin ilerledi. Bu virüsün laboratuvar ortamında bile geliştirildiğini iddia edenler oldu, normalde virüs böyle hızlı yayılmazmış.

Artık o kadarını bilmem ama bunu her sene oluyorsan bu zaten aşı değil benim anladığım, çiçek aşını 1 kere olduk bitti.
Fakat grip olayında her sene olma durumu var birde. Gerçi ona da bahane var galiba, virüs aşıya bağışıklık kazandı diye, başka ilaca geçiliyor.

Bağışıklık sistemine gelince, bana sorarsan şu an ki diyet işleri bile onu çökertmese bile, geriletmeye yönelik işliyor. BS azalsın ki ilaca bağımlı kalsın.
Ömür boyu diyet mi olur? problemi çözene kadar devam etmeyi anlarım ama ölene kadar devam diyeti anlayamıyorum.

Alt 08-01-2019, 00:57
Üye

ilaç endüstrisi bugün ilaç devlerinin elinde olduğu, hatta bazı bilimsel araştırmaları da kendileri finanse ettiği için emin olamıyoruz işte.

bu konuyu küba'ya versen hemen çözerler. tıpta ellerindeki imkana göre çok ilerlemi bir toplum. belki çözmüşlerdir de bilmiyoruz. kanseri çözdüklerini söylüyorlar.
Alt 08-01-2019, 01:29
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

uydurtu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çiçek aşısı, çocuk felci aşısı ve belki kızamık aşısı , bazı aşıları anlıyorum ama grip aşısı demek beni ürkütüyoa
Dediklerinin tamamına imzamı atarım. İlk grip ilacını kaçak olarak TRde kullanan benim.oseltavimir olanı. Bu ilaç virüs gelmeden çıktı. Ben kansız ishalli amipli dizanteri tarzı geçirdim kuş gribi annem hastaneden eve taşımış. İlacı el altından firmacı getirdi. 25kr poşet daha önemli. Patentler eski pentagoncularda.

Nasıl olsa Bade' lenen daha evvel de bade' lenmiş Hatta bazıları '' Nur Çeşmesinden '' içerek ?? nurlanmışlardırlar
Alt 08-01-2019, 01:59
Üye

ilaç endüstrisi bugün ilaç devlerinin elinde olduğu, hatta bazı bilimsel araştırmaları da kendileri finanse ettiği için emin olamıyoruz işte.
İmzam da ki yazıya bile ilham oldukları için, şüphem bile kinayendir, sektörle aram iyi değildir yani, kendilerini yeni dünyanın gizli dini olarak görürüm de birazcık.
Bu sektörde ki kurbanların da, pek kimsenin umurunda olacağını sanmıyorum.
PA-RA! ara sıra kan ister çünkü.

Sevgiler

Önerilen Siteler