NikolaTeslis´isimli üyeden Alıntı
Dandik aşı getiriyorlar bize. Onların aşı yine iyi.
Bizimkiler çok yıllık ucuz. Ben hiç olmuyom aşı uzun süredir. Grip aşısı da olmuyoz, anam doktor o da olmaz.
Millet beslenmesini falan bilmiyor, tuna mayo diyoruz, tahin diyoruz. Dağ çileği reçeli. Tam buğday ekmek.
Hala gidip tost yemeyin.
|
Çiçek aşısı, çocuk felci aşısı ve belki kızamık aşısı , bazı aşıları anlıyorum ama grip aşısı demek beni ürkütüyor
ya da şöyle
Aşılarla ilgili duyduğumuz olumsuz yorumlar ya da aşı civa otizm gibi bağlantılar ya da bunun bağırsakta harabiyet, sızdırma geçirgenlik ve sonra yaşam boyu süren ağır sorunlar hatta otoimmün sorunları üretebileceği yaygaraları ve savları-söylevleri
bir yana;
Grip aşısı demek ben bir dağcıyım ama tepelere helikopterle giderim demek gibi mi?
Yani oto-immün /bağışıklık sistemi denen ne yapacak? ve olacak?
Bir de Kapitalizm denilenin ahlakı gündeme geldiğinde önce virüsü sonra aşıyı üret gibi bir sorun ve çıkmaz var
Bir de haber manidar. Hiçe yakın bir olasılık bile olsa komplo ihtimalini sormadan ve düşünmeden edemiyor insan...
Aşı fikir olarak şu mu?
Grip virüsü artık dünya da olmayacak-tüm virüsleri öldürüyoruz...
İnsana artık gribe yakalanmayacak bir bağışıklık eklemliyoruz.
Yani artık insanlar gribe yakalanmayacak
Sanırım bunlar değildi
Ya da çocukken bir kez aşı olup artık hiç ve bir daha asla grip olmayacaksın ya da 10 sene de bir bu aşı tekrarlanıp bir daha grip yok
Ya da grip olmama bağışığı ve aşısal bağışık sana-genetiğine ve genetik işleve kadar uzanacak ve nesillerin de artık aşı olmayacak ve ya da gribe tutulmayacaklar
Bunlar değil ..aşı nedir?
HIV e neden aşı yok var mı?
Otizm ya da tüberkülozun aşısı da olacak mı?
"Bu aşıda bence biraz Kapitalizm kokuyor"
Çekilen otoimmün sorunlar bağışıksızlık ya da diğer ölümler yanında aşısızlıktan ölüm? mü?
Oto-immün denilenin zayıflatılması ile üretilen sorun ya da dolaylı ölüm ya da yaşam bezginliği ve yaşam kalitesi (ve pasifizasyonu) sorunları yanında gripten ölümlerin hiç olduğunu olacağını önsayıyorum..
H1N1 i ben yenemezsem genetiğim yenemez
Bir kere genetik savımı çürütüyorum ve genetiğimi değersizleştiriyorum.. Neslimi de ve genetik geçişimi ve akışımı da