YAV TROYYA;
Ben sana bir ayet yazıyom, nu nedir ne biçim ayet diyorum. Sen bana kalkıp, başka sureden başka ayet yazıyorsun. Klasik kıvırma taktikleri;
Kur'an 23 yılda yazılmamış mı? Yazılmış, muhammed beyfendi de birbirlerine karıştırmış. Tabi ki bazı ayetler uygun. Ama, sorun bu kadar çelişki olması; HUD suresinde ne diyor? İnsan Suresinde ne diyor ?
Psikolojik durumuna göre, ortama göre biraz da yaşın verdiği durumdan kaynaklandığından birbirini tutmayan ayetler ortaya çıkıyor tabii... Sen şimdi bu yazımda birşeyler bulup, Artık Allah'ın kelamı diye Tevrat'tan yazarsın. *
Sevgili Sosyalist-R kardeşim;
Belli yani kitabı (evrenin kullanım klavuzu

*

*

- Siz kolay anlayasınız diye biz Kur'anı Arapça indirdik - Alayakaya çay demle), okumamışsın belli. Ne birası kardeşim. Sen orada bol bol kaynar su içecen. Birde zakkum ağacı var. Acaba zakkumdan bira yapılırmı ki? bunu araştırmak lazım.
Benim Kur'an dan anladığım kadarıyla (anlaşılabildiği kadar) - Sen, Allah'a şirk koşarsan inanmazsan o zaman ebedi cehennemliksin. İyi düşün, tabii sadece Allah değil, peygambere ve bilimum melek ve diğer mahlukatlara da inanacan. Olayın özü bu yani Kelime-i Şaadet getir yeter. Tabii yürekten;
Diğer kardaşlarım (yani dansöz falan), onlar inandıkları için gelip geçici olacak. Biz orada sabitiz, onlar gelecek programlarını yapacaklar (günahlarını çekecekler), sonra cennete gidecekler. Aslında bu daha iyi be. Her akşam farklı grupla farklı fasıl. Biz ne yapacağız? Biz orada çakılı...
*Bütün inançlılar accık ucundan Cehennemi görecekler, Troyya ile ve İnvi kardeşler aynı yerde oda ayırtırsak, muhabbetimize devam ederiz. Biz orada daim olduğumuz için, şimdiden bir yer kiralayıp (şöyle ateş manzaralı, insanları yanarken seyretmek için)-bir bar açsak iyi olur ha. Onun için Zakkum içki fikrini kimseye söyleme.........