Sevgili Cemal;
Gördüğün gibi AMD'ler eksik olmuyor. Sen dert etme. Gülgeç.
Biz ne kadar kişilerle uğraşmadan sadece konu ile ilgili yazsak da, birileri çıkıyor, aklınca seni altetmeye, tepeden laflarla ezmeye, rencide etmeye çalışıyor. Çünkü konu ile ilgili yeterli bir açıklamaya sahip olmadığını biliyor. Yazdıklarıyla ikna edici olamayacağını anlıyor. O nedenle kişiselleştirici, alaya alıcı, kılçık atıcı, konuyu başka tarafa çekici, doğru dürüst bir görüş ortaya koyamadan "saçma", "komik" , "yalan" vs. boş ithamlarla müdahaleci tavırlara zaman zaman rastlamaktayız.
Hoşgörümüzün, anlayışımızın bir sınırı var tabi.
Şahsın bu tür tavrına "hop" demediğimiz için sonraki mesajlarında haddini daha da aşıyor. Sanıyor ki dişimi geçirdim, bana ses çıkaramıyor. Sonrasında neye uğradığını şaşırıyor ayrı konu tabi.
Bunları su1prelude için yazmıyorum sadece. Su1 kardeşimiz henüz yeni, sanırım genç de bir arkadaşımız. Eğer kalıcıysa tanıyacaktır zamanla herkesi ve haddini bilecektir. Bilmeyenin ne gönlümüzde ne aramızda yeri var, biliyorsun. Burada her kesimden çok değerli arkadaşlarımız var. Birbirlerini kırmamak, incitmemek için inançlarını, fikirlerini saklayacak değiller. Ama hitaplarına, tavırlarına dikkat edecek, saygıyı eksik etmeyecekler. Konuların tartışılması ayrı, düzgün karakterine, adam gibi yazmasına, hitabına, kişiliğine saygı ayrı konu.
Su1prelude;
Bana yazdığın "gülünç olma" sözüne yanıt vermemiştim ama Cemal'e karşı da burnubüyük, kibirli bir yaklaşımını hissediyorum. Madem tahsilini vs. bilmiyorsun neden onu yazım hatalarından dolayı eleştirmeye kalkıyorsun. Önce kim bu Cemal? diye birkaç yazısına bak! Göreceksin ki hep aynı stil. O halde bir nedeni vardır diye düşünüp hor görmeye yeltenmeyeceksin. Umarım bundan sonra daha dikkatli olursun.
"Yol odur ki doğru vara ,
Göz odur ki , Hakkı göre ,
Er odur ki alçakta dura ,
Yüceden bakan göz değil."