Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-09-2007, 17:21
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Yeni Türkiye'den örnekler...

arkadaşlar namaz için durdurulan otobüsü geçiyorum o konu tartışılıyor...

şimdi diğerleri.

*haremlik-selamlık

* * Türkiye her geçen gün karanlığa doğru hızla sürükleniyor, inanılmaz şeyler oluyor ülkemizde. Bir şeyler yapılmalı hemde hiç vakit kaybetmeden. hazır yazmışken ben de Aksaray dan kara bir haber vereyim. *" lisenin önünde öğrenciler haremlik selamlık sıraya geçiyorlar. İşin ilginç yanı bu lise bir imam hatip lisesi filan değil Aksaray lisesi...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * G.K

* MAHALLE BASKISI

* *Tekirdağımızı tanıyamaz hale geldik, çok hızlı değişim söz konusu. Bizler korkuyla bu gelişmeleri izliyoruz. 5 yıl öncesine göre büyük bir değişim var. Bu yıl ilk kez Tekirdağ'ın en güzel yerinde biricik sahilimizde belediye çadırı kuruldu. Her gece ilahiler, dini sohbetler vs. yapılıyor. Bu mahalle baskısı değilmi...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *E.E

*RAMAZAN MESAİSİ

* *Ben İstanbulda bir mimarlık şirketinde avukatlık yapmaktayım. İstanbul büyükşehir belediyesi İmar müdürlüğüne şirketimizin bir başvurusu iç.in ulaşmaya çalıştım ancak imar müdürlüğündeki çalışanların mesai saatleri dışında aradığımı öğrendim. İmar müdürlüğünde çalışma satleri 10,30_16,30 olarak düzenlenmiş. bu düzenleme ramazan ayına denk gelmiş bilemiyorum, şikyet edeceğim üst bir makam bulamadığım için konuyu siz duyarlı gazetecelerimize aktarmak istedim.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Av. R.E.A. *(arkadaşın ismini ben yazmadım.)

* TRT DE GÜMÜŞHANEVİ HAZRETLERİ

* *TRT 1 de 16.9.2007 günü sat 19 daki ramazan programının Gümüşhane den yapılan yayını sonunda sunucu genç delikanlı " Ahmet Ziyaeddin Gümüşhanevi hazretlerinin ilinden yaptığımız yayın sona erdi" dedi.. Bu biçimde anılması ihmal edilmeyen bu zat Nakşiliğin çok önemli bir şeyhişdir. yapılan dini yayına mutlak bir tarikat çeşnisi katmak ve laik devletin televizyonunu nakşileri parlatmak için kullanmak...bu gidiş nereye...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * S.V (arkadaşın ismini ben yzmadım)

* *EVET NEREYE BU GİDİŞ....SON HIZLA GİDİYORUZ ELHAMDÜLİLLAH...
Alt 22-09-2007, 17:23
osiris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
osiris osiris isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: yeni Türkiyeden örnekler...

nereye olacak malezyaya sudi arabistana ve şeriat *masallarıyla yönetilen diğer geri kalmış ülkeler ligine doğru *gidiyoruz durmak yok yola devam

Putların,Kabenin istediği: Kölelik
Çanların,ezanların dilediği:Kölelik
Mihraptı,kiliseydi,tesbihti, salipti:
Nedir hepsinin özlediği: Kölelik
hayyam
http://agnostik.forumup.com/
Alt 22-09-2007, 17:54
Üye Değil

"haremlik-selamlık

* *Türkiye her geçen gün karanlığa doğru hızla sürükleniyor, inanılmaz şeyler oluyor ülkemizde. Bir şeyler yapılmalı hemde hiç vakit kaybetmeden. hazır yazmışken ben de Aksaray dan kara bir haber vereyim. *" lisenin önünde öğrenciler haremlik selamlık sıraya geçiyorlar. İşin ilginç yanı bu lise bir imam hatip lisesi filan değil Aksaray lisesi... ""

iç anadoluda çoğu lise böyle. kendisi nasıl sıraya geçmiş arkadaşın bir sormak lazım. kızlara ırzına geçmek için bakan erkeklerle, erkeklere feminist yaklaşan kızların ürünüdür bu heryerde böyle. sizde böyleydiniz bende yalan mı o zamanlar.... ?

"MAHALLE BASKISI

* Tekirdağımızı tanıyamaz hale geldik, çok hızlı değişim söz konusu. Bizler korkuyla bu gelişmeleri izliyoruz. 5 yıl öncesine göre büyük bir değişim var. Bu yıl ilk kez Tekirdağ'ın en güzel yerinde biricik sahilimizde belediye çadırı kuruldu. Her gece ilahiler, dini sohbetler vs. yapılıyor. Bu mahalle baskısı değilmi... ""

sende bundan etkilenip müslüman oluyorsun öyle mi? o zaman sen müslüman ol hemen, çünkü sana bu gerek, çünküdiğr inancın çok zayıf senin işine yaramazdemektir... hayret ya.. komik olmayın beyler... böyle düşünen insan sayısı bu ülkede çok ama çok az... demokrasinin kılıcı bunu istiyor ne yapcan şimdi? antidemokratik mi davranıcaksın?

"RAMAZAN MESAİSİ

* Ben İstanbulda bir mimarlık şirketinde avukatlık yapmaktayım. İstanbul büyükşehir belediyesi İmar müdürlüğüne şirketimizin bir başvurusu iç.in ulaşmaya çalıştım ancak imar müdürlüğündeki çalışanların mesai saatleri dışında aradığımı öğrendim. İmar müdürlüğünde çalışma satleri 10,30_16,30 olarak düzenlenmiş. bu düzenleme ramazan ayına denk gelmiş bilemiyorum, şikyet edeceğim üst bir makam bulamadığım için konuyu siz duyarlı gazetecelerimize aktarmak istedim.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Av. R.E.A. *(arkadaşın ismini ben yazmadım.)"

eee ne olmuş? iş kaybı mı olmuş? daha erken arasaydın kardeş... yumurtadan şapka çıkarmayameraklı birinin yzdıkları. özellikle bu yenianayasa gündeme gelince böyle şeyler yzılmaya başlanıldı... yumurtadan inek çıkarılmaya çalışılıyor...

" TRT DE GÜMÜŞHANEVİ HAZRETLERİ

* TRT 1 de 16.9.2007 günü sat 19 daki ramazan programının Gümüşhane den yapılan yayını sonunda sunucu genç delikanlı " Ahmet Ziyaeddin Gümüşhanevi hazretlerinin ilinden yaptığımız yayın sona erdi" dedi.. Bu biçimde anılması ihmal edilmeyen bu zat Nakşiliğin çok önemli bir şeyhişdir. yapılan dini yayına mutlak bir tarikat çeşnisi katmak ve laik devletin televizyonunu nakşileri parlatmak için kullanmak...bu gidiş nereye...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *S.V (arkadaşın ismini ben yzmadım) """

bak bu devletin tv si olduğu için laiklğe aykırı olabilir. ama gel gör ki özel televizyonlr bunu yaparsa bu kezde ona saldırılacak. laiklikle sınamadan başka birşeyle sınayın da görelim... bizim ülkemizdeki laikliği tam olarak uygulayacaksan dinle devleti ayırıp başörtüsünü yasaklamayı bırak. bizim laiklik dinle uğraşıyor... hani laiklik dinle devlet işleinin birbirinden ayrılması idi... şu laikliği tam olarak getir sonra tam laiklikten bahset.... hadi bakalım hoşça kalın...
Alt 22-09-2007, 18:10
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Artık camilerden sadece ezan sesi duyulmuyor.
Bazı semtlerde mevlitler, teravih, cuma ve kandil akşamı namazları, vaazlar hoparlörle tüm mahalleye zorla dinletiliyor. İlahiler çalınıyor camilerden..
Hiç kimse şikayet edemiyor. Mimlenmekten çekiniyor insanlar.
İktidar 2 dönemdir dincilerin elinde.
Bu şaka değil.
laik olmayanlar, Atatürk'e düşman olanlar, demokrasiyi kullananlar devlete artık hakimler.
Halk rahatsızlığını belirtmeye korkuyor.
Polisten de çekiniyor.
Apartmanında açılan ışık evi nedeniyle çoluk çocuğun, tanımadığı-bilmediği insanların eve girip çıkmasından doğan rahatsızlığını iletemiyor.
Hatta artık askerden, genelkurmaydan dahi şüphe duyuyor.
Alt 22-09-2007, 18:47
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Bu millete ve hukumete, din ozgurlugunun camilerde kiliselerde bangir bangir baskalarini rahatsiz edebilirsiniz demek olmadigini basil anlatacagiz?
* Din, fikir, vicdan ozgurlugu, birinin digerine baski uygulayamaz manasina geldigini bilmiyorlar mi, yoksa bilmemezliktan mi geliyorlar anlayamadim. Pante'nin yukarida yazdiklari eger gercek ise, bu millet supheci ve tedirgin bir halde ise, anayasa mahkemelerine muracat edilemez mi? Bunu sahis olarak yapmanin guclugunu takdir ediyorum , ancal, muhalefet ne gune mecliste duruyor? Temsil ettikleri halk sikayetci ise , caresine bakmalari gerekmez mi?

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 22-09-2007, 18:53
Üye Değil

pante gülünç olma hakaret etmeden konuşana kim ne demiş? adam gibi konuşmayı bilene kim adamsızlık muamelesi yapmış...? seçim yapılmış, demokrasi işlemiş... ee ne istiyorsun despot bir yönetim mi? saygı duy bence... ilahler çalınıyormuş camilerden, yok caminin içine de gir. yapma be... ee hocam ezanda okunmasın ne dersin? rahatsız oluyorsun ya... neyden rahatsız oluyorsun şunu iyice bir anlat. açık yüreklilikle, de ki ben İslamdan rahatsız oluyorum, ezandan, Kur'an sesinden bu insanların camide olmasından rahatsız oluyorum. hazmedemiyorum de. bundan rahatsız olmayanları düşünmeden, benim olduğum yerde hiç kimse yoktur düşüncesine sahip bir anlayışla, benim dediğim olacak düşüncesiyle... *de ki; ben hoşgörü istemiyorum, yaptırım istiyorum de...kurtar bizi oyun oynama.

"demokrasiyi kullananlar devlete artık hakimler." neyi kullananların hakim olmasını isterdin? demokrasi demokrasi deyip duruyorlardı alın size demokrasi... size gelince demokrasi iyi bize gelince kötü öyle mi? yazık!
Alt 22-09-2007, 19:06
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

su1prelude;

Evet. Rahatsız oluyorum. Camilerde ezan haricinde ilahilerin, vaazların hoparlörle halka dinletilmesine karşıyım. Yeni adet mi çıktı? Şimdiye kadar böyle birşey var mıydı? Minareler ezan içindir. Ezan sesi duyulabilsin diye minareler yüksek yapılmıştır, ilahiler, vaazlar için değil.

Demokrasiyi araç olarak görüp aslında demokrat olmayanlar devlete hakimler.
Yıllarca "İslam'la demokrasi bağdaşmaz" diye bağırdı bunlar. Unutmadık o günleri.
Demokrasiye inanmayanlar, demokrasiyi istedikleri yönde kullanıyorlar. O yönde teokrasi var.
Alt 22-09-2007, 19:51
-Maximus- -Maximus- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

seçim yapılmış, demokrasi işlemiş...
demokrasimi !! kömürle makarnayla demokrasimi olur, çürük demokrasi bu çürük !!

yükseldikçe, uçma bilmeynlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır
Alt 22-09-2007, 20:45
osiris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
osiris osiris isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

olur kardeş hemde bal gibi olur nede olsa demokrasi amaç değil araç bunlar için

Putların,Kabenin istediği: Kölelik
Çanların,ezanların dilediği:Kölelik
Mihraptı,kiliseydi,tesbihti, salipti:
Nedir hepsinin özlediği: Kölelik
hayyam
http://agnostik.forumup.com/
Alt 23-09-2007, 02:27
Üye Değil

hımm. pante herkesin bir düşüncesi var... söylediğin şeylerin cevabı cevabını verdiğin yazının içinde... bir daha okursancevabını alırsın. teşekkürler..

Önerilen Siteler