kenny´isimli üyeden Alıntı
Çünkü evrim teorisinin ispatlanması demek canlılığın ''kendiliğinden'' oluşmuş olması demektir"
Bence gayet açık sadece farklı bir şekilde dile getirdim.Evrim teorisini salt canlıların birbirlerinden çoğalıp değişime uğrayarak çeşitlenmesi şeklinde açıklarsanız k bakmayın ama sadece kendinizi ve bu ''dine'' inanmak isteyenleri kandırırsınız.
|
Beyfendi/Hanımefendi
Yeldeğirmenine saldırıyorsunuz.
Bana evrim teorisinin ilk canlının ortaya çıkışına açıklamaya çalıştığına dair bir referans
veremediniz.
Cahilliğiniz göz kamaştırıyor.
Evrim teorisi hayatın nasıl başladığını açıklamaz. Zaten başlamış olan hayatın nasıl çeşitlendiğini açıklar.
Hala inanmıyorsanız kaynak:
http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB090.html
Hayatın başlangıcı evrimi alakadar etmez.
Yapmadığı açıklamayı "yapmıyor işte" diyerek tüm evrim teorisini yalanlıyorsunuz.
Hayatın ilk nasıl başladığını anlatmaya çalışan başka bilim dalları var. Yüklenecekseniz ona yüklenin evrim teorisine değil.
Nedir evrim teorisi arkadaşım he_?
Deniliyor ki canlılık ''bir şekilde'' oluştu ve bugünkü türler bu canlılığın değişime uğrayak ortaya çıkmıştır öyle mi_?
|
Kabaca evet.
İlkokul çocukları bile inanmaz buna.
|
İlkokul çocukları etraflarındaki insanlar neye inanırlarsa ona inanırlar.
Tekrar ediyorum evrim teorisinin tartışılabilecek noktaya gelebilmesi için,önce canlılığın,ilk hücrenin nasıl oluştuğunun cevabı verilmeli!!
Ve bu cevabı kimse veremiyo ve veremeyecek çünkü bilimde bu ''imkansız''dan da öte bir kavram! Yani teori batan çökmüştür anlaşılmayacak bir şey yok!!
|
Saçmalıyorsunuz ve düşüncenizde mantık yok.