Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Biyoloji > Evrim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-10-2005, 15:17
burkay
Üye Değil

SENIN USLUBUNUN MUCIZE OLDUGUNU BANA BULURMUSUN? KONUYU SAPTIRMA TAMAMMI ... BEN SANA NERDE BÖYLE BIR YAZI YAZDIM ? SENIN USLUBUN MUCIZE DIYE ?
Alt 20-10-2005, 16:13
Yavuz87 Yavuz87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

heralde msjını yanlış yorumladım.kusura bakma.o zaman şöle diim kuranı okudum ve mucizeleri hala göremiyorum ne yapmalıyım?(güzin abla=)

EY AYDIN CEMAT UNUTTURMAYALIM TURAN ABIYI!
Alt 20-10-2005, 16:38
burkay
Üye Değil

KURANI KERIMI TEMIZ KALPLE OKU IÇINDE FESATLIK FITNECILIK YALAN DOLAN RIYAKARLIK OLMASIN OKUMAK IÇIN OKUMA ANLAMAK IÇIN OKU ... 1. MUCIZE OKUMA YAZMA BILMEYEN HZ MUHAMMEDIN BU AYETLERI NERDEN AKDIGI VE BUKADAR DÜZGÜN KAFIYELI OLUSU .. BASIT BIR ÖRNEK ...
Alt 20-10-2005, 16:43
Üye

SANKİ MUHONUN ASKERLİK ARKADAŞI GİBİ YAZMIYOMUSUN BURKAY.GÖRMÜŞ BİLMİŞ ÖLE OLDUĞUNA KANIDI WARMIŞ GİBİ.BEN SANA BİRŞEY DEMİYORUM.KURANDAKİ HERŞEY DOĞRUDUR MANTIĞINI Bİ KENARA BIRAKIP SEN OKU BENCE.

Alt 20-10-2005, 16:43
burkay
Üye Değil

SEN BENIM YAZIMI NASIL YANLIS OKUYUP YANLIS YORUMLADIYSAN ... KURANI KERIMIDE BILMEDEN YANLIS YORUMLAMA ...
Alt 20-10-2005, 16:49
burkay
Üye Değil

BIRKERE KURANI KERIM ALLAHIN AYETLERI BIZIM GIBI BIR INSANIN SÖZLERI DEGIL ... SONRA KURANI KERIMIN IÇINDEKILER HEPSI DOGRU ÇELISKI YOK ÇELISKIYI GIBI GELEN KONULARI ISINIZE GELDIGI GIBI YORUMLARSANIZ ÇELIKI DOGAR ... BUYÜZDEN KURANI KERIME INANIYORUZ ... HATA OLSAYDI BUGÜNE KADAR BU KITABIN HÜKMÜ KALKARDI VE INSANLAR HALEN TARTISIYOR OLMAZDI ...
Alt 22-10-2005, 01:51
Üye Değil

Standart hehe

darwinci maymun arkadaslarim, $empaze ablan nasil veya gorilla baban, benden selamlar soyle

bu site, ve bir cok sitede okudugumlara cevap ver kendini rezil etmeden bende inanayim

http://evrimaldatmacasi.com/evrimfosilyorum.php

http://www.harunyahya.net/V2/Lang/tr...volutionTheory

(ayrica siz niye o kadar avrupalilari seviyorsunuz ve onlari daha ustun goruyorsunuz, bu kadarmi a$agilik olunur)

kendiniz birsey uretin gorelim, yok darwin mis filan ...
Alt 26-10-2005, 16:26
Üye

sen niye awrupanın bulduğu kimyayı geometriyi okuyosun.ayrıca koçum insan maymundan gelmez maymunda insanda aynıı yerden gelir.ne kadar anlatsam boşşş.anlamıyo işte kas kafalar napalım adam eline kitap alıp okumamış burda konuşuyo.adamın ewinde kütüphanesi yok konuşuyo.okumuşsada hep aynı tarafı okumuş nasılsa yalan söylüyo diye karşı tarafı bile okumamış.GÖRDÜK TURAN DURSUN KİTAPLARINI OKUYANLARI.KARDEŞİM ÇOK BİLİYOSAN HER TURAN DURSUN KİTABINI ALIRSIN WE KİTAPTAKİ DİNE İLİŞKİN HER SÖLEDİĞİNİ TEKER TEKER AKSİNE İSPAT EDERSİN.BUNU YAPIN GAZETELER TV LER SİZİN PEŞİNİZDEN KOŞAR.AMA YOK YAPCAK BABA YİĞİT ADAM.TABİ POLEMİĞE GİRİM.ULAN İNANIYOSAN NE POLEMİĞE GİRİOSUN.CENNETE GİDİNCE CEHHENEME GLİR BİZLE TAŞAK GEÇERSİN.

Alt 03-11-2005, 01:09
Üye Değil

Standart puahaha

onlar osmanlidan alip gelistirmis avrupa hayrani

insallah, bekliyemiyorum
Alt 10-11-2005, 19:50
Üye

Puhahahahha sen osmanlınınşu anki kimyayı geometriyi bulduğunu flnmı sanıyosun?
TABİ HATTA AYADA BAYRAK FALAN DİKMİŞLERDİ DİMİ.=)HAKANCIM ANANDAN BABANDAN DUYDUĞUN HACIDAN HOCADAN DUYDUKLARINLA BURDA YAZI YAZMA KOMİK OLUYOSUN.B KERE GEOMETRİYİ TÜRKÇELEŞTİREN ADAM ATATÜRK.OSMANLI DEDİĞİN ŞEY MATBAYI .ÇIKTIKTAN ANCAK 500 SENE SONRA AVRUPADAN GETİRTEBİLMİŞ BİR MİLLETTİR.OSMANLI TARİHİ OKUMANI İSTERİM AMA OKUYAMAZSIN.ÇÜNKÜ OKUMA ALIŞKANLIĞIN YOK...

Önerilen Siteler