Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-08-2010, 03:44
fantomas fantomas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

azrael´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün büyük bir coğrafya Türk yönetimine hazırdır.Yunanistan gibi Hristiyan ülkelerde çıkarılan ekonomik bunalımların nedeni de budur.

ya kardeşim git önce bunları sana anlatanı bul adamın ne olduğunu öğren.

yarıldım gülmekten yaa...tabi canım 2 sene önce tüm dünyayı kasıp kavuran ve bizi teğet geçen! büyük krizde aslında o bahsettiğiniz büyük coğrafyanın Türk yönetimine hazırlanmasıydı.

Ben kimlerle aşık atıyor muşum da haberim yokmuş yauv.

Ne kadar da çok zeki insan varmış bu memlekette.

Harika!
Alt 02-08-2010, 06:06
TurkceRap TurkceRap isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

[QUOTE=fantomas;325212]
TurkceRap´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sam amcanın torunlarının tek meselesi seni Arablar başta olmak üzere kendi göbeğini kendi kesemeyenlere dadılık ettirmek.

Tabî onların çizdiği çerçevede...

Yeri gelir herkesle işbirliği yaparsın, hakkaten Amerikanın istediği gibi dadılık dahi yaparsın (karşılıklı çıkarlar örtüştüğü sürece).

QUOTE]

Bu sözlerle benden kocaman bir aferin'i hakettin.

Sen Biraz Osmanlıcılık oyna çocuğum sonra görüşürüz...
Alt 02-08-2010, 08:47
Yasaklandı

[QUOTE=TurkceRap;325235]
fantomas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sen Biraz Osmanlıcılık oyna çocuğum sonra görüşürüz...

Kalsın!

Git kendi başlığını aç kimle,ne ile ne oynarsan oyna.

Açtığım başlığı rahat bırak.
Alt 02-08-2010, 16:21
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Türkiye'nin yıkıldığını sananlar var.Yanıldıklarını anlatmaya çalıştım.Türkiye'nin yıkılmayacağını hatta uygulanan bilinçli politikalalarla ..

Neyse artık!

Ben de gülmek için bir Kemal Sunal filmi izleyeyim bari.
Sayın fantomas;

Çok sevdiğim bir atasözü vardır,
Gözüm sana mı inanayım, sözüm sana mı?

Anlatmaya çalışmışsın kendince doğru varsaydıklarını. Sen ülke kavramını bir isim, bir bayrak ve haritada sınırlar sanıyorsan hiç sözüm yok. Yıkılmaktan sandıkların bunların varlığı üzerine kurulu ise korkma yıkılmaz.Sen hiç tam bağımsızlık, insan hakları, demokrasi özellikle kurumsal anlamda kar zarar hesabı yapmadan vatandaşa hizmet , kendi çıkarlarını dışardan güçlerin çıkarıyla endekslememiş siyasi anlayış gördün mü? Sen doğru tarafsız haber duydun mu? Sen hiç gelecek korkusu olmadan eğitim sağlık hizmetlerini parasız alarak çocuk büyüdüğünü gördün mü?

Sence biz niye vergi veririz? Siyasetin, yargının, yürütmenin görevi nedir? Kime karşı sorumludurlar? Bu hizmetleri tam verdiklerini en azından idare edecek derecede verdiklerini ve vatandaşa hizmet verdiklerini mi düşünüyorsun? Kim yönetiyor bu ülkeyi ve kimin adına ve kimin parasıyla.

Vatandaşın hiç bir hizmet almadığı, vergilerle boğulduğu bir ülkede ne siyaset ne yargıy nede yürütme yoktur. Bunun adı despotizmdir. Adı sadece cumhuriyet ve adı sadece demokrasi masalıdır.İşlevini yapamayan, hizmeti yetersiz ve zarar veren kitleri satarlar değil mi*

Bu siyasetide, yargıyıda mecliside ancak özel sektöre açıkça devretmediğiniz halidir ülkenin. Yoksa onlar çoktan hizmet dışı ve yok hükmünde. Tek gerçek o makamlardan yönettiğini sandığımız kişilerin bizleri hiçe sayarak siyasi ve ekonomik rant elde ederek kurdukları faşizan sistemi paylaşamama sorunudur. Hangi yıkılmamışlık? hangi ülke? Hangi im-para-tor-luk?

Kemal Sunal seyredipte anlamıyorsan ne diyeyim sana artık.Kemal Sunalın emeklerine yazık.

Vay global dünya vay...

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...
Alt 02-08-2010, 18:39
Yasaklandı

Bu başlığı ben niye açmıştım?Çünkü sitedeki hiç bir (12 Eylül referandumu) hayırcı,makale sahibinin yazdığı kadar güzel bir "neden hayır?" yazısı ortaya koymamıştı.Başlığa biraz mizah unsurları kattım.Dedim ki oltaya yakalanan balığın yeme ihtiyacı olur mu?

Sayın 3.yol başlığın ne amaçla yazıldığını fark etti ve bir mesaj yazdı.Ancak diğer iletisinde bir şeylerin yıkıldığını söyledi.Ben de bunun aksini iddia ettim.

Dedim ki,

1-Türk devleti yıkılmıyor.
2-Aksine daha da güçleniyor.
3-Türkiye'nin ta yetmişlerden beri uyguladığı politikalar Türkiye'yi yeniden bir yayılma dönemiyle yüzyüze bıraktı.
4-İç ve dış koşullar bu yayılmayı adeta zorluyor.
5-Bu oluşum bizzat devlet tarafından hazırlandı.
6-Özelleştirmeler de İslamcı Türkiye de devlet planıdır.
7-Bir kaç yıldır Türkiye'de yaşananlar ise Türkiye'nin yeni durumuna muhalefet edenlerin ber taraf edilmesidir.

Bunları söyledim.

Bütün yazdıklarım bu başlıkta duruyor.

Diğer açtığım başlılarda olduğu gibi bu başlığa da saldırıldı.Soru sorulup bilgi almak yerine ya da farklı görüşlerini paylaşarak güzel bir tartışma yapma yerine Osmanlıcılıkla,Faşistlikle suçlandım.Yazdıklarım komedi unsuru olarak değerlendirildi.

Demek ki Allah korusun ben Türkiye'de Komünizm hareketinin analizi yaptığım bir başlık açsaydım Komünist momünist ilan edilirdim herhalde.

Oysa bana sorular sorulsaydı o bütün yazdıklarımı ispatlardım.

Sonuçta bu başlığı açıncaya kadar "neden hayır?" diyenlerin cesaret edip te açamadığı bir konu güme gitti.

Yalnız Türkiye'de bu kadar çok uyanık insan olduğunu wallahi bilmiyordum.İnanılmaz uyanık inanılmaz zeki insanlar varmış bu ülkede.Biz artık boşuna konuşuyoruz hakikaten.

Bu başlık ta benim açımdan bitmiştir.

Konu fantomas tarafından (02-08-2010 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.
Alt 02-08-2010, 19:17
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayın fantomas,

Siz kendinizce düşündükleriniz yönünde ilerlemiyor, siz açıkça niyetinizi sergilemeden öne savlar sürüyor sonrada beni anlamadınız diye insanlara kızmayı kendinize hak görüp, konu benim gidin burdan der gibi kaçmaya yeltenirken saldırıya uğruyorum çarpıtmasının arkasına saklanıyorsunuz.konu bitse ne olur bitmese ne olur. sizi değil ülkemizin gerçeklerini kendimizce dillendiriyoruz. Bize ne sizden.Konu yanlış gidiyorsa düşüncelerinizle doğru yöne sokun, beceremiyorsanız kendinizde arayın sorunu. Konu zaten bitik bu tavrınızla.

Yazdıklarımı analiz edersen referandum denilen komediye neden hayır dediğimide açıklamış olduğumu anlar idin. Olmayan demokrasi, olmayan devlet organları ve yarı sömürge bir ülkede insanca yaşama vaadleriyle ırzımıza geçilmesini seyrettiğimizin kısa tarifidir önceki mesajım.Emperyalist sömürü gözetiminde Liberal-dinci ilişkisinin gayri meşru çocuklarıdır ülkemizdeki demokrasi ve bize dayatılan devlet anlayışı.Yıkılan yok, yıkılmışız ırzına geçilen milyarlar içinde bir parçayız, 70 milyonluk bir dilim, bilmem anlatabildim mi?

şimdilik saygımla gittim...

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...
Alt 02-08-2010, 20:28
Yasaklandı

[QUOTE=aliyarasfal;325462]Sayın fantomas,

bilmem anlatabildim mi?

QUOTE]

Çok iyi anladım.İlgin için ayrıca teşekkür ederim.
Alt 06-08-2010, 20:41
Üye

[QUOTE=fantomas;325251]

Kalsın!

Git kendi başlığını aç kimle,ne ile ne oynarsan oyna.

Açtığım başlığı rahat bırak.

Siz Osmanlı fetişistleri Türkiyeyi rahat bırakın, açtığınız bütün başlıklar sizin olsun...
Alt 06-08-2010, 22:30
Yasaklandı

[QUOTE=TurkceRap;326790]

Siz Osmanlı fetişistleri Türkiyeyi rahat bırakın, açtığınız bütün başlıklar sizin olsun...

Sen kendi başına forumda başlık açamıyor musun bilader?
Alt 06-08-2010, 23:26
Üye

[QUOTE=fantomas;326809]

Sen kendi başına forumda başlık açamıyor musun bilader?

Açtığım başlıklara bakar anlarsın.

Önerilen Siteler