fantomas´isimli üyeden Alıntı
Türkiye'nin yıkıldığını sananlar var.Yanıldıklarını anlatmaya çalıştım.Türkiye'nin yıkılmayacağını hatta uygulanan bilinçli politikalalarla ..
Neyse artık!
Ben de gülmek için bir Kemal Sunal filmi izleyeyim bari.
|
Sayın fantomas;
Çok sevdiğim bir atasözü vardır,
Gözüm sana mı inanayım, sözüm sana mı?
Anlatmaya çalışmışsın kendince doğru varsaydıklarını. Sen ülke kavramını bir isim, bir bayrak ve haritada sınırlar sanıyorsan hiç sözüm yok. Yıkılmaktan sandıkların bunların varlığı üzerine kurulu ise korkma yıkılmaz.Sen hiç tam bağımsızlık, insan hakları, demokrasi özellikle kurumsal anlamda kar zarar hesabı yapmadan vatandaşa hizmet , kendi çıkarlarını dışardan güçlerin çıkarıyla endekslememiş siyasi anlayış gördün mü? Sen doğru tarafsız haber duydun mu? Sen hiç gelecek korkusu olmadan eğitim sağlık hizmetlerini parasız alarak çocuk büyüdüğünü gördün mü?
Sence biz niye vergi veririz? Siyasetin, yargının, yürütmenin görevi nedir? Kime karşı sorumludurlar? Bu hizmetleri tam verdiklerini en azından idare edecek derecede verdiklerini ve vatandaşa hizmet verdiklerini mi düşünüyorsun? Kim yönetiyor bu ülkeyi ve kimin adına ve kimin parasıyla.
Vatandaşın hiç bir hizmet almadığı, vergilerle boğulduğu bir ülkede ne siyaset ne yargıy nede yürütme yoktur. Bunun adı despotizmdir. Adı sadece cumhuriyet ve adı sadece demokrasi masalıdır.İşlevini yapamayan, hizmeti yetersiz ve zarar veren kitleri satarlar değil mi*
Bu siyasetide, yargıyıda mecliside ancak özel sektöre açıkça devretmediğiniz halidir ülkenin. Yoksa onlar çoktan hizmet dışı ve yok hükmünde. Tek gerçek o makamlardan yönettiğini sandığımız kişilerin bizleri hiçe sayarak siyasi ve ekonomik rant elde ederek kurdukları faşizan sistemi paylaşamama sorunudur. Hangi yıkılmamışlık? hangi ülke? Hangi im-para-tor-luk?
Kemal Sunal seyredipte anlamıyorsan ne diyeyim sana artık.Kemal Sunalın emeklerine yazık.
Vay global dünya vay...