kardeşşş ku klux klanların ne halt yediklerini ne yaptıklarını ben senden çok daha iyi biliyorum içinde bulundunmuda konuşuyosun hemen
oraya buraya ne ettiğin laf belli ne dediğin söz ne yaptığın iş
İçinde bulunmadıysan bi halttan haberin yoktur o yüzden artistlik yapma bana millete yapıyosanda bana yapma
Zencilere yapmışlarmı kardeşim yapmışlar ozaman teröristlermi bozguncularmı kötülermi teröristler bozguncular kötüler
Sen kalkmışın bana ku klux klan cemiyeti zencilere açılan bi harekettir o yüzden pay çıkarmayın diyosun
Bunun zencisi hristiyanı yahudisi müslümanı kızılderilisi beyazı sarısımı varmı
ille hristiyan bir topluluk bir kişiye veya bir gruba veya bir ülkeye bi savaş açmışsa bunun adı terör bozgunculuk kötülük şiddet savaş olmuyomu
ille iki din arasında yapılan bi reaksiyonmu terör bozgunculuk kötülük savaş şiddet olucak
EEĞER BUNU BÖYLE ANLAYIP BÖYLE DİNLEYİP BÖYLE YAŞIYOSAN BEN SENİ İSTEMİYORUM KARDEŞİM BENİM YAŞADIĞIM DÜNYADA GİT NERDE NE HALT YAŞAMAK DÜŞÜNMEK İSTİYOSAN DÜŞÜN DÜNYA SANA KAPALI KARDEŞ

BENİM YAŞADIĞIM DÜNYADA YAŞICAKSAN EĞER SORULARI DÜZGÜN ANLA CEVAP VER ADAM GİBİ ADAM OLUP İNSANLARA BİŞEYLER YAZ VEYA FİKİR PAYLAŞ
Öylee yoooookk bedavadan yaşamak bedavadan cevap vermek AKLINI MANTALİTENİ KULLAN MANTIĞINLA YAŞA
YAZIK SANA VE SENİN GİBİLERE
En çok neyden ve kimden korkarım bilirmisiniz ZEKA denen mükemmel ötesi şeyden yoksun olan insandan