Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Önerdiğimiz Başlıklar

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-02-2006, 22:42
Üye Değil

panteidar arkadasim

yazidaki dogrularda hemfikirligin icin tesekkur ederim.....ama turan dursuna girip ateistleri karsimda gorup etkilenerek birseyler yaziyor degilim....hayatimda gordugum ve konustugum ilk ateistler sizler degilsiniz..tipki sizin konustugunuz ilk musluman ben olmadigim gibi...

ama amacini anladim sanirim....bnm psikoanalizimi yaptigini gosterip yazimi okurken insanlarin senin analizinden etkilenerek okuycaklarini dusundugun icin yazdin ilk satirlarini...ama o numara cok eskidi be arkadasim...

fanatizm e gelince...futbolda bir takima kalpten gonul vermek fanatizmdir...

islama gonul vermek fanatizm degil ASK tir....nereden bilceksin ki aski asktan yanmadikca.....

yukarda bir hadisi elimden geldigince acmaya calistim....amacimda terorun islamla alakasi olmadigini gozler onune sermekti....

peki dedigin gibi dogrular COK....o zaman yanlislar AZ.....peki nerede bu AZ.....????
Alt 17-02-2006, 23:03
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Adn arkadaşım;
Ne yazık ki aynı zamanda ön yargılısın..
Alt 17-02-2006, 23:31
Üye Değil

Standart Re: UYDURMA HADISLER VE ISLAMCI TEROR SACMALIGI!!!

adn Diyor ki
peki nedir gercekle hurafe hadis ayrimi.....hurafe hadisler nasil bulunur....
Esas olan Kurandir...Kurana ters dusen hadis de gercek degildir....
sevgili adn...

ayetlerin kurana uyup uymadigini belirleyen fetva makani varmidir?

dileyen diledigi hadisi diledigi ayete uysada kor,uymasada kor mu?

kurana ters dusen veya dusmeyen hadislerin kriteri, referansi nedir?

bu konularda otorite kimdir..?

senin kurandaki bir ayete uydurdugun hadisi korelmis uydurmayabilir,veya ensareonun uydurdugu bir ayet sana gore uymayabilir..boyle olursa kim, kimin uydurduguna uyabilir...

islamdaki kavram kargasalari, mezheplerin , tarikatlarin,seyhlerin,mollalarin,hocaefendilerin uysada kodum uymasada kodum felsefesinden kaynaklanmazmi?

siz yinede kurana iyi okuyup analiz edin,belki bir yerlerde hadis olcerin mujdesi vardir...
Alt 18-02-2006, 00:12
Üye Değil

gagavuz arkadasim soyle sormussun

kurana ters dusen veya dusmeyen hadislerin kriteri, referansi nedir?

cvp.....KURAN....baska referansa ihtiyac varmi....hadisi oku ac bak Kuranda ters dusen bir yer varmi...varsa salla o hadisi cunku yalan....beyin hucrene yazik cunku hafizanda tutarsan

gercek hadismi istiyorsun....al.....

biliyormusnuz ki dinin aslini bozan nedir??tefsirci ve tahlilcilerin yanlislari;riyakar nakilcilerin yozlastirip ve yoldan sapmis hukumdararin buyruklaridir

ESAS OLAN KURANDIR.......esas kelimesinin yerine referans kelimesini yerlestirdigimizde senin yukardaki sorunun cvb i cikiyor gagavuz kardesim.....

sevgilerimle...
Alt 18-02-2006, 03:16
Üye Değil

Standart hadislerin doğru oldunun kriteri ve hristiyan teröristler

Birincisi hadislerin doğru olup olmadığının kriteri nedir diye sorulmuş kriter şöyle cevaplanmış

Kurana bakılır sonra hadise bakılır eğer akla ve mantığa kurandaki ayetler gibi uyuyosa hadis doğrudur yok diilse uydurmadır

İkincisi hristiyan teröristler varmıki islamcı terörist neden diyoruz demekki hristiyan terörist yokki islamcı terörist diyoruz deniyo

bu söledine veya söledinize şunu araştırın diyorum

http://www.akintarih.com/avrupa/garipolaylar.htm

http://www.askforumlari.com/post-31204.html

ve eskiden çokta adından söz ettiren ve hala var olan beyaz kukiletalılar olarak bilinen hristiyan terörist grubu vardır bunları gözardı etmeyin

Terör lanetlenmiştir hangi dilden dinden ırktan cinsiyetten olursa olsun

Hangi devirde terörist zihniyet o dini ırkı seçmişse o dine İslami terör katolik terör ermeni terör yahudi terör deniyo

Özellikle İslam dini bunu kesinlikle yasaklar ama diğer dinler bunları gizlide olsa savunur çünkü onlar bozulmuştur

Konuları daha dikkatli daha özverili daha içten ve samimi akıl dolu irdelemenizi öneririm
Alt 18-02-2006, 05:48
Üye Değil

Standart Re: hadislerin doğru oldunun kriteri ve hristiyan teröristle

asoziale Diyor ki
eskiden çokta adından söz ettiren ve hala var olan beyaz kukiletalılar olarak bilinen hristiyan terörist grubu vardır bunları gözardı etmeyin
sizin o beyaz kukelalatilar dedikleriniz

"Ku Klux Klan'"lardir ve hiristiyan dinsel bir orgut degillerdir...amerikada 1950-60 yillarda siyahlara karsi kurulmus irkci bir orguttur.

kendinize yeldegirmenlerini hedef secmeniz sizi bir yere goturmez...

paranoya yapmayin...
Alt 18-02-2006, 06:09
Üye Değil

Standart BİLMEM LAF NEREYE GİDİYO

kardeşşş ku klux klanların ne halt yediklerini ne yaptıklarını ben senden çok daha iyi biliyorum içinde bulundunmuda konuşuyosun hemen
oraya buraya ne ettiğin laf belli ne dediğin söz ne yaptığın iş

İçinde bulunmadıysan bi halttan haberin yoktur o yüzden artistlik yapma bana millete yapıyosanda bana yapma

Zencilere yapmışlarmı kardeşim yapmışlar ozaman teröristlermi bozguncularmı kötülermi teröristler bozguncular kötüler

Sen kalkmışın bana ku klux klan cemiyeti zencilere açılan bi harekettir o yüzden pay çıkarmayın diyosun

Bunun zencisi hristiyanı yahudisi müslümanı kızılderilisi beyazı sarısımı varmı

ille hristiyan bir topluluk bir kişiye veya bir gruba veya bir ülkeye bi savaş açmışsa bunun adı terör bozgunculuk kötülük şiddet savaş olmuyomu

ille iki din arasında yapılan bi reaksiyonmu terör bozgunculuk kötülük savaş şiddet olucak

EEĞER BUNU BÖYLE ANLAYIP BÖYLE DİNLEYİP BÖYLE YAŞIYOSAN BEN SENİ İSTEMİYORUM KARDEŞİM BENİM YAŞADIĞIM DÜNYADA GİT NERDE NE HALT YAŞAMAK DÜŞÜNMEK İSTİYOSAN DÜŞÜN DÜNYA SANA KAPALI KARDEŞ BENİM YAŞADIĞIM DÜNYADA YAŞICAKSAN EĞER SORULARI DÜZGÜN ANLA CEVAP VER ADAM GİBİ ADAM OLUP İNSANLARA BİŞEYLER YAZ VEYA FİKİR PAYLAŞ

Öylee yoooookk bedavadan yaşamak bedavadan cevap vermek AKLINI MANTALİTENİ KULLAN MANTIĞINLA YAŞA

YAZIK SANA VE SENİN GİBİLERE

En çok neyden ve kimden korkarım bilirmisiniz ZEKA denen mükemmel ötesi şeyden yoksun olan insandan
Alt 18-02-2006, 06:17
Üye Değil

Standart ayrıca şu hususta var

Bunu yazmışın

Ku Klux Klan hiristiyan dinsel bir orgut degildir

Nedir ozaman bunlar dinsiz bir örgütmüdür Üstlerindeki beyaz kıyafetlerde kırmızı haç mı vardıyoksa gagavuuz birgün bize dinsiz dicek o yüzden BİZ DİNSİZİZMİ yazıyodu

ellerinde haçmı vardı biz dinsiziz yazılı tabelalarmı vardı

BOŞ KONUŞUYOSUN BOŞTA KONUŞMUYOSUN BOMBOŞ KONUŞUYOSUN GAGAVUUUZ
Alt 18-02-2006, 06:43
Üye Değil

forumlarda insanlarlin gercek kisilikleini tanimak zordur...

copy-paste'ler onlarin kimliklerini hakkinda bilgi vermez...

bazen de,

sapka duser,kel gorunur...
Alt 18-02-2006, 06:51
Üye Değil

Standart Analşılmadı

Son yazdını benim yazdıklarımamı yazdın yoksa başkasınamı anlaşılmadı

Eğer bana yazmışsan benim yazdıklarımla senin yazdığının bi anlamı yok

Önerilen Siteler