Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları

Konu Kapatılmıştır

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-11-2006, 02:28
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Ban veya Disiplin Cezası Alan Üyelerimiz

sodomo--";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Psiko'yu severim kendisinin bu siteye çok katkısı dokunmuştur ve onun adına bu tatsızlıktan üzüntü duydum.

Lakin verilen ceza yerindedir ve 650 yazının birden silinmesi biraz "dengesiz" bir davranış ve bir çok insanın da yazısı heba oldu bu yüzden.

Sen kendini üzme Pskio, zaten nickin itici idi, yeni bir nick ile seni bekleriz.
Alt 10-11-2006, 07:49
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Benim herhangi bir konuda sikayetim olmamistir,dilekce ile site prosedurune uygun bir talebim olmustur.
Alt 10-11-2006, 13:14
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Sorogren,

su anda zamanim yok, uzunca yazamayacagim. Ama aksam sana cevap verecegim. Yine numara yapiyosun. Yazdiklarimi boyle anladigina gore biraz ilgiyi hakettin.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 10-11-2006, 15:41
ilgee ilgee isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sn. İlge
Konu ile çok ilgili ve fazla ciddi(!) olan ilk paragrafınız sandık odasında. Diğer başlıklarımıza da katkınızı bekleriz. Sitemizin tek dikkat çeken başlığının "Ban ve Disiplin Cezası Alan Üyelerimiz" olmadığını belirtmek isterim.

Ek olarak, tüm arkadaşlar için yazmaktayım, bu konu fazlası ile uzamıştır. Burada yazılan herhangi bir şey, yönetim kurulu kararını değiştirmeyecektir. Bu başlık, duyuru amaçlıdır, tartışma amaçlı değil. Bilgilerinize.
neutrino

* * * *Sayın neutrino bilir ki, *ilge nicim ile forumlara yazı yazamıyordum. Yazamadığımı ise bir kaç kez sohbet odasında kendisine dile getirmiş olup bana yardımcı olmasını rica etmiştim. Ancak neutrino'nun önerisi ile sorunu halledemediğimden dolayı yeni bir adres alma gerekliliği duydum ve ilgee yahoo uzantısı ile eski nicime yakın yeni bir nick aldım.
* * * * Kaldı ki çok değerli Psikokemoterapi'nin enflasyon yükseltme gibi bir çabasının olmayacağını tüm üyeler biliyordur sanırım.
Saygılarımla. İlge.
Alt 11-11-2006, 03:27
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Ezkamo hocam, seni kınıyorum. Anlaştığımız halde sorogrenin yazısını (ikinci yazısını kastediyorum) silmişsin. Anlaşmamız şöyleydi. Sorogren yazısını değiştirirse ben de son haline göre cevap yazacak, eski yazdığını gözönüne almayacaktım. Sorogren yazısını değiştirmiş ama hiçbir yerde *bana verdiği cevabı silmiş olduğunu, bunu gereksiz gördüğünü vb. (artık ne düşünüyorsa onu) açıklamamış. Sanki hiçbirşey olmamış gibi davranmış. İkinci yazısını ise kendisinin silme yetkisi olmadığı için sen silmişsin. Böylece sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi tertemiz bir sayfa ortaya çıkmış. Devlet arşivlerine benzetmişsiniz yani.

Sana dokunma, kendi yazısını değiştirsin demiştim. Birisi yanlış bir adım atarsa geri almayı da becerebilmeli. Ama sen sorogren'in oyununun parçası olmuşsun.

Anlaşmamızı bozmuş olmanıza karşın sorogren'e cevap yazmayacağım. Ortada yazı kalmamış zaten. Ama bu tür şeylerden hiç hoşlanmadığımı belirtmek isterim.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 11-11-2006, 04:19
Üye Değil

Değerli arkadaşlarım,
Yönetim olarak yeni bir yapılanma içerisinde olduğumuzu biliyorsunuz. Bu yapılanmada mutlaka eksikliklerimiz ve hatalarımız da olacaktır. Bu bir sureçtir. Bunu göz önüne almakta yarar vardır. Bu sureç içerisinde zamanla bunların giderileceğini düşünüyorum. Tabi birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek başaracağımıza inanıyorum.
Biz bir aileyiz. Bu aile içine inançlı arkadaşlarımız da dahildir. *Nasıl ki bir ailede bir takım sorunlar oluyorsa bizde de olacaktır. Psiko arkadaşımızın olayını da böyle değerlendirmek gerekiyor. Umarım bu arkadaşımız verilen karara saygılı olup tekrar yazılarına devam edecektir. Kendisinin vereceği her türlü karara da saygılı olacağımızı da belirtmek istiyorum.

Üzülerek gördüm ki bazı arkadaşlarımız olayın ayrıntılarını öğrenmeden hemen tavır koyma yoluna gitmişler. Bir yönetici arkadaşımız bir üyemizin yanlış bir eylemine yetkisini kullanarak ceza vermiştir. Bu ceza yönetim kurulunda görüşülerek gerekli açıklama yapılmıştır. İşte asıl olarak bundan sonra bu cezayı değerlendirmek gerekiyordu. Umarım hepimiz bu olup bitenlerden sonra gerekli dersi çıkarmışızdır.

Burada biz yönetim olarak baştan beri hep düzeyli bir site yaratmak için çabaladık. *Bu çabamızda forum kurallarımız doğrultusunda sizin de bizlere destek olmanız gerekiyor. Geldiğimiz noktayı yeterli görmüyoruz. Yönetim olarak sitemizin düzeyini daha da yükseltmek istiyoruz. Forumlarımızın kişisel *polemiklerden uzak bilgi amaçlı olması hep temennimiz olmuştur. Başlıklarımızın bilgi amaçlı olmasına lütfen dikkat edelim. Sitemizde kişisel sürtüşmelere kesinlikle yer verilmeyecektir. Buna müsade etmeyeceğiz. *Bu arada önemle bir şeyi daha belirtmek istiyorum. Yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine özen göstererek yazılarımızı yazalım. Bu aynı zamanda ana dilimize değer verdiğimizin bir kanıtıdır.

Biz demokratik bir siteyiz. Bundan kimsenin bir endişesi olmasın. Yapıcı eleştirilere her zaman açığız. Bunun gereğini de yapacağımızdan kuşkunuz olmasın. Saygılarımla...
Alt 11-11-2006, 08:15
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder

sargon,
gece saat gec oldugu icin ve belki de ihmalimden ,sizinle odada anlastigimizin tersine *o 2 satiri yazmamis olabilirim.Haklisin,su anda (degistir) butonum goruntulenmiyor yine,dolayisiyle,o mesajin icinde olmasi gereken;
"Sargona verdigim cevabi sildim ve cevap vermeyi gereksiz gordum"ifadesinin buradan bilgi edinilmesini rica ederim.
Ezkamo hocamin ise,bu olayda,beni her turlu polemik ve genclere kotu ornek olma durumundan kurtarmak icin ,bana yol gostermesi haricinde bir mudahalesi yoktur.Kendi kararimi o sekilde uygulama hususunu ona bildirmedim,ya gormedi,ya sonucuna razi oldugum inanciyla karismadi bana,bilmiyorum.saat gece 1.30du ve odada yorulmustuk ve acelemiz vardi.Bazi seyleri ihmal etmis olabilirim.
Ben gordugum luzum uzerine,ve hocamin guzellige cagiran tavsiyeleri uzerine geri adimimi attim.
bu,mesajimi degistirme konusundaki aciklama eksikligindeki *ihmalimden dolayi hocama gonderdiginiz kinamanin da benim hakkim oldugunu belirtmek isterim.kendisinin benim irademe fazlaca mudahalesi olmamis,sonuclariyla beraber olayi benim irademe birakmistir.
Alt 12-11-2006, 04:28
Üye Değil

Walla nickli üyemiz seviye düşürücü üslubundan dolayı sitemizden üç gün uzaklaştırma cezası almıştır.
Alt 12-11-2006, 05:23
aldostu aldostu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Seviye düşürmeme konusundaki titizliğinize, bir site üyesi olarak teşekkür ediyorum.
Bu hususu, çok önemli bir konu olarak addettiğimi bütün dostlarım bilir, sadece bana göre değil,herkes için üzerinde durulması gereken bir konu.
Uyarı alan üyenin ismi önemli değil,ama bu konuya hassasiyet verilmesi takdire şayan.

Yazmışken,bir de kendi şikayetimi arz edeyim.

Yaklaşık 2 saattir forumlara girmek için mücadele veriyorum.
Bunun son bir saati Sodomo Dostuma yazdığım bir özel mesajı gönderme gayreti ile geçti. Sodomo Dostuma olan sevgim ağır basmasa,bu *sıkıntılı gayreti göstermekten cayacaktım.
Siteye zaten az giriyorum,girişteki bu zorluklar insanı bıktırıyor. Geçenlerde siteye girip bir saatlik foruma girme mücadelesinde bir netice alamayınca,bilgisayarı kapatmıştım.

Bu aşırı yükten olmuyor,sorun başka zannediyorum.Çünki şu anda saat sabaha karşı 04 ve sitede 3+5 .. 8 kişiyiz.

Ümid ederim bu sorunu çözer yönetim.

Sevgi ve başarı dileklerimle.
Alt 12-11-2006, 11:42
ilgee ilgee isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayın neutrino,
* * * Nicim üzerinde kurduğunuz derebeyliğe son vermenizi yüksek olurlarınıza arz ederim. Sohbet odasına giremiyorum da. ilge
Konu Kapatılmıştır

Önerilen Siteler