Merhaba saygıdeğer insanlar.Ben Serhan.13 yaşında orta sonda okuyan ve bu sene okulu bitirecek bir insanım.Yaşım sizin için garip gelebilir.Ama hep bu konulara meraklı olmuşumdur.Milliyetçi bir insanım dolayısıyla tarihe çok merakım vardır.(Her Milliyetçi geçinen insan tarih araştırır demiyorum.)Tarih araştırırken sümer tarihine baktığımda kutsal kitap denilen şeylerdekilerin çoğunun alıntı olduğunu ve çelişkileri gördüm.İlhan arsel ve Turan Dursun'u inceledim.İncil ve Tevrattaki saçmalıkları.Tevrattaki dünyayı 6 günde yaratıp 7.gün dinlenmesi(ol dediği zaman olan bir tanrıdan söz ediyoruz.)ve incildeki isanın ben dünyaya barış getirmek için değil savaş için geldim demesi baş saçmalık.Kurandada hud suresi 2.ayet ve benzeri ayetlerdeki saçmalıkları buldum.Hala dinden çıkmadım elhamdürillah

Ama açıkçası tüm dinlerin bir insan uydurması olduğu kanaatine gittikçe yaklaşıyorum.Bu arada kurandaki çelişkili ayetleri biriktirip listeliyorum.Sonraları burada paylaşacağım açıklamalı olarak.Ve bulduğum çelişkileri her pazartesi bizim din kjültürü ve ahlak bilgisi hocasına soruyorum.Cevap veriyo ama tatmin edici değil.Ve bana senin kafanı karıştıranlar var diyor.Boşver araştırma diyor.E be saf adam ben körü körüne iman eden ayağıma takılkan taşı Allah çıkardı diyecek kadar salak birimiyim.Tabiki araştırmak benim hakkım.Bu yaşta bunlarıı araştırmam tuhafmış.

.Allahın verdiği bir özellik olsa gerek bu tuhaflık

Şu anda körfez dershanesine gitmekteyim.Tuhaflığa bakın benim gibi adam körfezde

.Neyse orda bahsettikleri tümden saçma.Cünupken ne görürsen(obje,cisim olarak ahirette canlanıp konuşacak aleyhimizde şahitlik yapacakmış:Zuhahahah çok biliyor bizim matematikçi.Matematikçiysen matematikçiliğini bil.Gülen hocadan bahsetti bize özellikle bana çok güveniyo kendinden görüyo nedense.Dershanede kaldık.Maklube yedik.

.Swatch saat felan hep onlarınmış.Fettullah hocaefendi allahla ibadetinin arası kesilmesin die evlenmemiş bile.Salak herif allah evlenmeyin mi diyor.Bizim bi tanıdıkta bunu duyunca şu yorumu yaptı.Ya bu fetullah iktidarsız ya eşcinsel yada allahla ilişkisi var yada zina ediyo

koptum gülmekten.Namaz felan kıldırdılar.Neyse ben kılmadım.Artık siz abi ve ablalarımda bana yardım edersiniz diye umuyorum desteklerinizi esirgemeyin.Bana önerilerde bulunursanız ve kutsal kitaplardaki yanlışlar hakkında örnek verirseniz pek mutlu olurum.(imla hataları için kusura bakmazsınız artık)
Saygılar Ve Sevgiler
Serhan Kaplan