Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Müslümanlık, Özgürlüktür.
Sayın müslüman kardeşlerden. varsa bir bildiği olan bizimle paylaşsın...
Bir müslüman,
Türkiyede Türban ile kamu kurumuna girme özgürlüğü ister mi. İster.
İngilterede istediği kıyafetle sokaklarda gezer mi. Gezer.
Almanyada herhangi bir mahallede Cami acabilir mi. Açar.
Hollandada istediği dini ayini sokak ortasında yaparmı. Yapar.Çünki Bunlar Onun İnsanlık Haklarıdır. Eylemlerini Hak olarak, Özgürlük olarak görürmü. Görür. Ve avrupada İNSAN HAKLARI vardır.
Gelelim tersine.
Bir Türk gazeteci bayan İrana başını örtmeden sınırdan bile girebilirmi. HAYIR.
Bir ingiliz Kadın Mekkede caddeyi gören evinin bahçesinde bikinisiyle çimlerin üzerinde güneşlemebilir mi. HAYIR
Bir alman Tahranda bir çay bahcesinde Bira icebilir mi. HAYIR.
Bir hollandalı kız arkadaşıyla Medinede cadde ortasında Öpüşebilirmi. HAYIR.
Yaşayamadığı gibi üstelik LİNÇ edilir. Avrupa Ülkelerimi İyi Müslüman Ülkelermi. Başınız şıkıştımı soluğu avrupada alırsınız. Yada FETOŞ gibi Amerikada.
BU İSLAM ÜLKELERİ NASIL BİR ÜLKEDİR? Sakın bu ülkeler islamı yanlış anlıyor demeyin ...
EVET CEVAPLAR LÜTFEN. ASENA VEYA TANYELİYİ KISKANDIRMAK YOK AMA PEŞİN DİYEYİM.
Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
neye şaşırdınız ki anlamadım. fatih'teki çarşamba mahallesinde 15 gün çalıştım ben. oarada bildiğiniz iran islam cumhuriyeti yaşıyor. bir şeyh yönetiyor. icazet almadan bir şey yapamıyorsunuz. bu görüntü orada her gün var
oraya kulağınızla küpeyle gidin bir erkek olarak, dayak yemezseniz iyidir.
Resmin bana mail ile geldiğini zannediyordum ancak mail kutumda bulamadım. İnternette bir yerde denk gelip indirmiş de olabilirim, emin değilim. Hatırlarsam bulduğum yeri söyleyeceğim...