Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Cevapla
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
  #1  
Alt 26-10-2005, 13:06
mmx mmx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 25 Oct 2005
Mesajlar: 99
Standart TÜM ...

Değerli müslümanlar,

şu siteye girip birşeyler yazmak istedik.Yazmak istediğimiz şeyde bu .., ne kadar ... oldukları idi...

Ancak inanın ki bu heriflerin yazdıklarını görünce hem onlar adına üzülüyor hemde midem bulanıyor.Açıkcası şöyle biraz iddialarına cevap verdim.midem kaldırmamaya başladı.

Zaten bu forumlarda, kimse kimseye fikrini kabul ettiremez.Hatta birbirlerinin yazdıklarını bile okumazlar.Sadece kafirler bildiklerini okurlar.Onlara karşı müslüman kardeşlerimde bildiklerini okurlar...
Velhasıl ÇOK... insanlarla karşı karşıyayız.Allah bizleri bu gibilerin şerrinden ve böylesi delalete düşmekten korusun.Yazımı sonuna kadar okuyan müslüman kardeşlerime sesleniyorum: BU ...UĞRAŞMAYIN.ONLAR SAĞIRDIRLAR DİLSİZDİRLER, KÖRDÜRLER...
BİZLER DİNİMİZİ, KURANI VE RASULULLAH EFENDİMİZİN SÜNNETİNİ DAHA İYİ ÖĞRENİP YAŞAYALIM.ONLARDA ÇATLASINLAR SİNİRLERİNDEN!
BEN BU SİTEYE DAHA GİRMEM.İŞİM OLMAZ BU ...ZATEN ÜSTADLARIDA...BIRAKIN KENDİ HALLERİNEDE BELEDİYE ZEHİRLESİN BU ...

ALLAH'IN SELAMI MÜSLÜMANLARIN, GAZABI KAFİRLERİN ÜZERİNE OLSUN...

(Yazı Küfürlerden-Hakaretlerden arındırıldı)-Mutezile
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 26-10-2005, 20:11
gameover gameover isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 19 Oct 2005
Mesajlar: 394
Standart

islam hoşgörü dinidir deyip kendisinden daha bilgili bir iki ateistle karşılaşınca gerçek yüzünü gösteren bir arkadaş.bilgiler az gelince şiddete eğilim başgöstermiş arkadaşta.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 26-10-2005, 20:34
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 13 Oct 2005
Mesajlar: 438
Standart

mmx kardeşime ALLAHTAN rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Hızlı giden atın ..ku, seyrek düşer. mmx siteye tam gaz girdi. Tam gaz geri çıktı.
"inleyen kütük ve susturucu el" sinemalarda

Tek Gerçek Maddedir
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 26-10-2005, 21:30
Tuzbaykucbars Tuzbaykucbars isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 19 Oct 2005
Mesajlar: 166
Standart MMX

MMX senin bu yazdiklarindan dolayi sende suc bile aramiyorum cümki sen otomatikmen böyle düsünmeye mecbursun. Sünnet, Kuran bunlar senin Windows 95'in.
Türk olmak yeter.
Saygilar
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 26-10-2005, 21:31
Üye Değil
 
Mesajlar: n/a
Standart

ya herşey bir yana bizim ülkenin durumu içler acısı. en büyük kentine gidiyorsun türkiyenin, istanbula, bir ton penguen(başı kapalı kadın) etrafta, sanki iran.
aziz nesin zamanında türkiyenin %60'ı geri zekalı derdi de kızarlardı, belki fazlası geri zekalı. işin kötüsü bu adamlar niye hala türk bilim adamı olmadığını sorgulamaktan da acizler. ne üretiyoruz? hangi teknoloji ya da bilim dalı türkiyeye ait, kıçı kırık kuş gribi var mı diye tavukları niye ingiltereye gönderiyoruz, boğaz içi köprüsüne birşey olunca niye japonyadan adamlar geliyor? bu dallamalar islamla bilimin yürüyemeyeceğini anlamayacaklar, biz de bunlar yüzünden vize işlemlerinde terörist muamelesi görmeye devam edeceğiz.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 26-10-2005, 21:35
Tuzbaykucbars Tuzbaykucbars isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 19 Oct 2005
Mesajlar: 166
Standart

Ben Türkiyenin Türklük bilinciyle mayalanmadikca ilerleyecegine inanmiyorum. daha halen Hafiz Hamdi Celebi gibi düsünen mevcut su ülkede. Islam mislam Türk olmak önemli degilmiydi ?!

Hafız Hamdi Celebi[2] bir şiirinde,

‘‘Padişahım kainatın yaratılışından bu yana

Dünya içinde Türklüğün kötülüğünden bahsedilir

Allah Türk’e hiç anlayış gücü vermemiştir

O çok akıllı olsa bile pervasızdır

Türkü öldür baban olsa da

O iyilik madeni, Yüce Peygamber

Türkü öldürünüz kanı helaldir

diyerek’
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 26-10-2005, 22:05
Üye Değil
 
Mesajlar: n/a
Standart

biz türklerin millet olarak zeki olmadığını kabul etmelisin tuzbay. eğer zeki olsaydık Atatürk bizi motive etmek için türk milleti zekidir deme ihtiyacı hissetmezdi. milleti zeki olduğuna inandırmak istemiş.
zeki olsaydık bir teknolojide söz sahibi olmaz mıydık? türklerin ürettiği bir teknoloji biliyor musun? türklerin dünya jargonuna ekledikleri bir kelime biliyor musun? ben de türküm hem vatandaş hem ırk olarak ama ben türklüğü övecek birşey bulamıyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 26-10-2005, 22:26
Tuzbaykucbars Tuzbaykucbars isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 19 Oct 2005
Mesajlar: 166
Standart

Tamamen Haklisin.
Insanlarimiz arabciliktan kurtulmadikca hic bir sey olmaz.
Türkiyede alevisi sunnisi siisi ne b.k varsa bu sacmaliklari birakip Atatürkün cizdigi yoldan gitmelidir. Bu dinler insanlari fazlasiyla mesgul ve üsenci ettiginide biliyorsun Türk insaninin pek öyle zekasiz olduguna inanmiyorum.
Türkü zekasizliga süren zekasiz dinidir.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 26-10-2005, 22:34
Üye Değil
 
Mesajlar: n/a
Standart

evet bu konuda sana katılıyorum, zekamızı geliştirmek için önce şu islam adlı toplumsal uyuşturucudan kurtulmalıyız, her uyuşturucu gibi bu da bağımlılık yapıyor ve aynı şekilde beyni köreltiyor, o yüzden bırakmak oldukça zor. sigarayı bırakmanın bile zor olduğu dünyada islamı bırakmak oldukça zor, hem maliyeti daha ucuz hem de heryerde ve her yaşa satılabiliyor. 18 yaşının altına sigara bile satılmasına izin vermeyen devlet, beyni uyuşturan bu illete de inanmak için bir yaş sınırı koymalı. ufacık çocukların beyinleri yıkanıyor erken yaşlarda, sonra yılları zehir gibi geçiyor, yaş 20 oluyor bir ton emek sarfediyor kafasındaki bu zırzavatları temizlemek için. çocuklara inanmamak için bir hak tanınmalı, hemen nüfus cüzdanından mikinin kesilmesine kadar müdahale edilmemeli.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 26-10-2005, 22:40
Tuzbaykucbars Tuzbaykucbars isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 19 Oct 2005
Mesajlar: 166
Standart

Benim korktugum bu dinden kurtulalim derken katil bir dine girmeleri. Hiristiyanlik gibi tam bir salak din. Igrenclik duyuyorum bu dinden am neyse onuda baska bir forumda tartisiriz.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Önerilen Siteler


Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:50 .