slm arkadaşlar...
sitenin bu forumunda daha önce hiç yazmamıştım şans...burayada yazacakmışım...
denetim altına alınmayı kabul etmediğim için siteden ayrılmıştım...fakat benimle denetime alınan yazarların ertesi günü kıdemli yazar ünvanlarına geri dönmeleri hatta siteden süresiz uzaklaştırılan yazarların sitede ertesi gün cirit attıklarını gördükten sonra hadi be! dedim...
kime neyin kaprisini yapayım

....dünya dönüyor sevgili site yöneticileri dönse nolur ? hele ben siteye dönmüşüm çokmu?....
neyse verdiği karardan dönen bunca insanın arasında benmiyim en dürüst hadi be...ben aldığım ve paylaştığım bilgiye ve geçirdiğim zevkli zamanlara bakarım;sitede olma amacımda bu zaten...
parayı veren düdüğü çalar farkındayım...ama biraz daha yansız ve daha az sözünden dönen bir yönetim tabiki temennimiz...
sitedeki islamcı yazar arkadaşlarla elbetteki karşı değilim ahlak sınırları içinde olduktan sonra bol bol yazmalarını da isterim...aydınlanmak hepimizin hakkı ayrıca reytinginde öneminin farkındayım...
ama velakin dinsel eleştirilerin kişisel saldırılara dönüşmemesi bu sitede yazarlık yapmanın en önemli ön koşulu olması gerektiğine inanıyorum...
son olarak sevgili abdulkadır ve karadenizli arkadaşlarıma çok selam eder gözlerinden öperim........
kötü çocuk geri döndü tüm dostlara selam....