09-06-2009, 00:32
|
|
|
Bir Hodri Meydan
http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=23275&st=0
Ate forum Hodri meydan çekmiş.
Ate foruma sesleniyorum , M-L yi masaya yatırabilecek entellektüel bilginiz varsa gelin alayım paçanızı aşağı.
kendine M-L ci diyen herkes buna dahildir.Yanlız Kapitalizm Maliye Politikası bilmiyorsanız hiç uğraştırmayın beni gidip kumda kale yapın.
|

09-06-2009, 00:45
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Saygideger Akhenaton;
Neden senin bilgi yaristirma ve "bilmiyenlere" karsi bir olumsuz yanasimin var/ Herkes herseyi bilebilirmi? Bu sitenin amaci ne, bilinen bilgileri paylasmak ve bilgi alis-verisi yapmak degilmi? Saga, sola "satasmadan, direk bu konuda bildiklerin ne ise yazsan olmaz mi? Oyuzden, senin site kullanim mentaliteni ben algilamakta, zorluk cekiyorum. Amacin ve derdin ne senin? Neden direk bilgilerini paylasmak yerine "meydan okumayi" tercih ediyorsun? Bunun altinda yatan mentaliteyi aciklarmisin?
Birsey soruluyor, kalkip isimler veriyorsun? Neden sorulana sen cevap vermiyorsun? Herkes herseyi okumak zorunda degilki! O yuzden zaten herkesin okuduklari farkli oldugu icindir ki; bilgi paylasimi, dusunce paylasimi v.s. gerekir.
Neyse derdin, acikca soylesene, bizde bilelim. Ne diyorsun, "insanoglunu uzaylilarmi olusturdu", diyorsun? Diyorsan, acik acik yaz. Ne diyorsun, "dunyanin ilk insanoglu Turk mu diyorsun?, Butun irklar, Turklerden mi cikti" diyorsun? Neyse; dediklerin, sunlari acik acik yaz da bilelim.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
|

09-06-2009, 00:49
|
|
|
evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı
Saygideger Akhenaton;
Neden senin bilgi yaristirma ve "bilmiyenlere" karsi bir olumsuz yanasimin var/ Herkes herseyi bilebilirmi?
|
Evrensel bilen yazdım zaten, dikkatli okursan göreceksin.
Bu sitenin amaci ne, bilinen bilgileri paylasmak ve bilgi alis-verisi yapmak degilmi? Saga, sola "satasmadan, direk bu konuda bildiklerin ne ise yazsan olmaz mi?
|
Yazdıklarımı nette nerede bulabiliyorsun ki, beni bilgi paylaşmamakla suçluyorsun. Phaethonu okudunmu, veya bir benzerini nette bulabilirmisin bana.
Neyse derdin, acikca soylesene, bizde bilelim. Ne diyorsun, "insanoglunu uzaylilarmi olusturdu", diyorsun? Diyorsan, acik acik yaz. Ne diyorsun, "dunyanin ilk insanoglu Turk mu diyorsun?, Butun irklar, Turklerden mi cikti" diyorsun? Neyse; dediklerin, sunlari acik acik yaz da bilelim.
|
Okumuyorsun evrensel , senin fikrin geliyor yazıp duruyorsun.Irklar diye başlık açtım nerdeydin o zaman.
|

09-06-2009, 01:12
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Saygideger Akhenaton;
Bak su uslubuna ve kullandigin dile.
Yazdıklarımı nette nerede bulabiliyorsun ki, beni bilgi paylaşmamakla suçluyorsun. Phaethonu okudunmu, veya bir benzerini nette bulabilirmisin bana.-Akhenaton-
Birincisi, nette bulunmuyorsa; senden ogreniriz. Ikincisi;ben seni sclamiyorum. okumadim. Bulamam.
Iste cevaplarim, ne oldu simdi bilgi mi vermis oldun, yoksa bilgi paylasimi mi yaptik? Senin, senden yaptigim alintinin amaci ne? Phaethon'u okumadim ve okumakta mecburiyetinde degilim. Ama; senin diyecegin sey; bu sahisla bagliysa; yazarsin olur biter. Bende o zaman okumus olurum ve gerekli gorursem de cevap yazarim. "Onu okudunmu?, bunu biliyormusun?, bunu bir yerde bulamazsin, sen zaten bunu bilmezsin, siz bunu anlayamazsiniz v.s." bu mudur, bilgi paylasim, bilgi sunum dili? Sen, kullandigin hitap uslubyla, kiside okuma zevki veya meragi birakmiyorsun ki! Devamli, kisileri "igneliyorsun" Bu ne kazandiriyor sana, merak ettim dogrusu!
Okumuyorsun evrensel , senin fikrin geliyor yazıp duruyorsun.Irklar diye başlık açtım nerdeydin o zaman.-Akhenaton-
Obir ornekti, yani verilenler ornekti. "Ne istedigin, ne dedigin anlasilmiyor" anlaminda soyledim. Yoksa, irklardan bahset diye degil.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Konu evrensel-insan tarafından (09-06-2009 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir.
|

09-06-2009, 01:32
|
|
|
Akhenaton´isimli üyeden Alıntı
http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=23275&st=0
Ate forum Hodri meydan çekmiş.
Ate foruma sesleniyorum , M-L yi masaya yatırabilecek entellektüel bilginiz varsa gelin alayım paçanızı aşağı.
kendine M-L ci diyen herkes buna dahildir.Yanlız Kapitalizm Maliye Politikası bilmiyorsanız hiç uğraştırmayın beni gidip kumda kale yapın. 
|
ate foruma ilk kez bakıyorum
nedir oranın misyonu yardımcı olurmusun
|

09-06-2009, 01:52
|
|
|
0ne´isimli üyeden Alıntı
ate foruma ilk kez bakıyorum
nedir oranın misyonu yardımcı olurmusun
|
Hiç bulaşma 15-20 yaş arası gençlerin Türkleri karalayarak entellektüelcilik oynadıkları mekan.
|

09-06-2009, 12:03
|
|
|
ateizmin dinamiklerini bir kaç kez sormaya kalkıştım cevap alamadım
ateizm tanrıyı yok saymak spekülatif bir algı oluşuna atıfta bulunmakmı ; yoksa tanrının yasalarına başkaldırımı
sence nedir tam olarak
|

09-06-2009, 14:45
|
|
|
0ne´isimli üyeden Alıntı
ateizmin dinamiklerini bir kaç kez sormaya kalkıştım cevap alamadım
ateizm tanrıyı yok saymak spekülatif bir algı oluşuna atıfta bulunmakmı ; yoksa tanrının yasalarına başkaldırımı
sence nedir tam olarak
|
Bence ateizm bir dindir.Batının jenerik tarihi ve felsefesinin anti-kutbu. Ateistlere sorarsan cevap alamazsın çünkü çoğu Bilinçsiz Hristiyan (M-L) den geldikleri için M-L dışında bir görüş yansıtamazlar.
|