Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-06-2009, 15:01
azınlık azınlık isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Cemaat baltayı taşa mı vurdu?

Selamlar,

Birkaç gündür "TSK'nın cemaat ve AKP'yi bitirme planı" olayını ilgi ile izliyorum. Bugün TSK'nın "bize ait değil, belgenin sahte olup olmadığı incelenmeli" açıklaması olayı son derece kritik bir noktaya taşıdı.

Eğer belge gerçekten TSK'dan çıkma değilse TSK'nın eline çok ama çok ciddi bir koz verir nitelikte. Belgenin haberini ilk yapan habercinin geçmişi ve Ergenekon ifadesi ise olaya daha da garip bir boyut katıyor.

Konu hakkında yorumu olan var mı acaba?

A.

The meek shall inherit nothing! - FZ
Alt 15-06-2009, 17:22
ozgurche21 ozgurche21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

akp sımdı bıttı bu belge ile tsk uzerıne gıtmek kadar ahmakca bır sey yoktur kaldıkı tsk akpyı bıtırmek ısterse oyunlarla ugrasmaz bıtırırdı

daha once gorduk darbelerı sonucta bakalım ne olacak bu olayın sonu
Alt 15-06-2009, 18:46
niveru niveru isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

olaya soyle bakalim ,,

boyle bir belgeyi tsk hazirlayabilir mi ? , insanlar buna ihtimal verir mi?

eski andiclari , mazisini ve sabikasini goz onune aldigimizda , boyle bir belgenin de oradan cikacagini dusunmek dusunebilmek malese turkiyede mumkun ,,

Boyle bir seyin olabilcegini ,olma ihtimalini var saymak bile , turkiyenin nasil bir yapi icersinde oldugunu gosterir ,....

Ordu boyle bir sey yapmaz yapamaz bu deliliktir sacmaliktir diyebilecegimiz bir turkiyeye umarim kavusuruz..

Ayrica bu belge tarafdan cikmis degil , mahkeme karari ile yapilan bir aramada , sanigin ofisinde bulunmus , ve karsilikli imzalarlada beyan edilmis bir kanit niteliginde olan belgedir ..

Taraf elbetde kendisine ulasan bu belgeyi haber yapacaktir , onemli olan , bu belgenin nasil sizdigidir , yoksa bir gazetenin bunu haber yapmasi degil ...

Bu belge ergenekon davasinin ileriki asamasinda delil olarak da kullanilacak bir belgedir ,sahte ya orjinal her iki durumdada sanigin cevap vermesi gereken sorular vardir ...

ceremesini cektik eller zulmunde duslerimizde hep guzellikler vardi onlarda senin gibi uzakdi
Alt 15-06-2009, 23:20
phantom
Üye Değil

Siyasetten nefret ediyorum.

Politikacıların oyuncağı olmaktan hele..

Ama sıradan bir insanın şahit olduğum tepkisini sizlerle paylaşayım.

Genel Kurmay Başkanı'nın resmi TV ekranında görününce tanımadığım birinin ağzından şu kelimeler dökültü "Bir gün çok kötü patlayacaklar".

O vatandaş niye böyle dedi bilmiyorum.

Zaten ben siyaseti hiç sevmedim.

Gelen yedi giden yedi.
Alt 17-06-2009, 01:14
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

bugün tayyeple tsk görüştü bakalım nede uzlaştılar...

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 17-06-2009, 01:27
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

AKP'den suç duyurusu

A.A 16 Haziran 2009

AKP yöneticileri, Genelkurmay Harekat Başkanlığında hazırlandığı iddia edilen “İrticayla Mücadele Eylem Planı” ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

AKP Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ve AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Ankara Adalet Sarayı'na gelerek, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Boyrazoğlu'nun makamına geçti.

Şahin ve Bozdağ, hazırladıkları suç duyurusu dilekçesini, Cumhuriyet Başsavcılığına sundu.

Wallanın yorumu: “İrticayla Mücadele Eylem Planı...
İrtica-i faliyetler suç değil, İrticayla mücadele SUÇ. Bu ne biçim mantık. Bu ne biçim AKP

AKP: Amerikanın Kurduğu Parti

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 17-06-2009, 17:21
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

şunu belirteyim Askerlikte Eğitim görevin her safhasında devam eden bir olgudur.....Harp Akademilerinde, ve hatta harp okullarında, hatta hatta görev başı eğitimlerinde

askeri eğitimin en büyük bölümünü DURUMlar kapsar...bir senaryo verilir ve o senaryo hakkında öğrencilerden fikir yürütmeleri istenir....ve herkes fikrini yazılı olarak verir...

bu senaryolar o kadar çeşitli olabilirki, farzı misal ani gelişen komünist bir devrim sonucu davranış şekli ne olmalıdır, yada tam tersi ani başlayan bir İslam devrimi karşısında ne yaparsınız...yada önüne geçemeyeceğiniz şekilde laik demokratik cumhuriyetin yönetimi bu sistemi benimsemeyenlerin eline geçti sizce hangi stratejide hareket edilmelidir...onbinlerce senaryo, milyonlarca senaryo oluşturulmuştur...bunların yazıldığı kağıtlar ortalıkta uçuşur, bilgisayarlarda doludur bu ödevler ile ilgili çalışmalar...işte bunların sempatizanı olan ve yaranmak isteyen birsızmış ordu personeli böyle bir takım senaryoları bu fettoşçuların eline vermiştir.Bu Ergenekon masalı öyle ortaya çıkmıştır...bilinen şudurki dinci gölgesinden korkar...buna bulaştılar şimdi kendi senaryolarını yazıp ona göre hareket ediyorlar...ama gün be gün durumları dahada kötüye gidiyor....b....a saplanıyorlar ve orada boğulacaklar.
Alt 17-06-2009, 17:55
azınlık azınlık isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

AYATA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
...işte bunların sempatizanı olan ve yaranmak isteyen birsızmış ordu personeli böyle bir takım senaryoları bu fettoşçuların eline vermiştir.
Enteresan.

Şu linki mutlaka oku, bakalım ne düşündürecek: http://www.odatv.com/Siyaset/odatv_a...lan-16534.html

A.

The meek shall inherit nothing! - FZ
Alt 17-06-2009, 18:05
ozgurche21 ozgurche21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ya dogrusu tsk ve akp ıstedıklerı kadar bırbırlerını yesınler umrumda degıl ıkısıde bu ulkenın kara lekesı durumundadır

yıyecek adam kurum kalmadı artık bırbırlerıne sarmaya baslasın kım kazandıysa ondan olacagım
Alt 18-06-2009, 08:19
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

sayın azınlık okudum linki ve doğru olduğuna inanıyorum...Zaman içinde orduya sızdırılmış subay Astsubaylar mutlaka olmuştur...eh onlarda verilen görevleri yapıyorlar....çift komutanlı şerefsizler işte...ne yazıkki oluyor...

Önerilen Siteler