Ben bu sanal dunyaya forum olarak girerken; dusuncelerimin yaziya dokuldugunu ifade edebilecek, ayni zamanda; dunya gorusumu ve seylere bakis acimi belirtebilecek bir kullanici adi sectim ve bir kac forum deneyimimde de; hep ayni kullanici adini kullandim. Oyuzden tum yazdigim yazilarin, mutlaka; kullanici adima uygun olmasina dikkat ederim. Avatarim ve imzamda da; zaten bu kullanici adima paraleldir.
Mesajlarini iletirken; bu belirledikleri degerlere uygun davranip davranmadiklarini, kendi kendilerine sorguluyorlar mi? Yoksa; hersey rastgele "Gelin ata binmis, ya kismet" mi?
Bu kosede, kullanici adi, avatar ve imza belirlerken, neleri goz onune aldiklarini paylasirlarsa; memnun olurum.
Gordugum bir noktada; bazi arkadaslarin, kullanici adi veya avatar veya imza degisikligi uyguladiklaridir. Buna neden gerek duyuldugu da, aslinda merakimdir.
ilk isim olarak delx'i tercih etmiştim. açılımı delete x, yani bilinmeyeni silmek. avatarım ise delx yazılı bir avatardı. sonra atbaşı nebulasının resmini avatar olarak kullandım. ismi serüvenci olarak değiştirmemin nedeni sürekli dinlediğim ve bana tam uyan bir şarkıdan kaynaklanıyordu. en son avatarım da bir muhalifin resminin biraz oynanmış halidir. onun düşüncelerini beğeniyorum. imzama gelince; son imzamın her konuda bana yol gösterdiğini düşünüyorum.
Bu kosede, kullanici adi, avatar ve imza belirlerken, neleri goz onune aldiklarini paylasirlarsa; memnun olurum.
Hocam kullanıcı adımı çok düşünerek seçtim dersem yalan olur. biraz tarih kurcalama meraklısı olduğumdan ve de site içeriğine de uyar düşüncesi ile almıştım. avatar konusu ise tamamen albayım frodo'nun seçimidir bu konuda tamamen suçsuzum. imza konusuna ise tekrardan girmeyelim derim
hayır hocam benim hiç imzam olmadı şimdiye kadar. olduğu gün ise ilginçti hakkımda şöyle bir başlık açıldığını görmüştüm "pervane meselesi"
düşünsenize iyiki de 2 yıl boyunca imzasız kalmışım imza yok mesele de yok. üyenin imzasız olanı makbuldür ne dersiniz?
Yunan mitolojisine göre, Zeus'a yenilmeden önce dünya'yı yönetmiş olan Titanların (başka bir tanrı ırkı) kısaltılmışı, resim ise Titan Quest adlı bilgisayar oyunundan devşirme, imza ise rastgele olmasına rağmen anlamlı bulduğum bir söz.
"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"
sayin evrensel,benim takma ismim,belli oldugu uzere bogazicinden ...alirken belli bir amac gutmedim acikcasi ama bogazi sevdigim dogrudur.avatar ve imzaya gelince,degisken olabilirler,sabit kalip kalmamak o kadar onemli degil diye dusunuyorum...
``biz daima hakikati arayan ve onu buldukca ve buldugumuza kani oldukca ifadeye cur`ret gosteren adamlar olmaliyiz.``mustafa kemal ataturk