evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı
Saygideger skyyoung;
Herseyden once iki ayni baslik acmissin. O yuzden hangi basliga yazacagimi; bu baslikta karar kildim. Neyse, gorevli arkadaslar, fark ederler ve teke indirgerler.
Birincisi; baslik mantiken hem gecersiz hem de gereksizdir. Cunku soruyu sordugun sey, yani madde olmazsa; zaten soru soramazsin.
O yuzden "madde nedir?" diye bir soru sorman ve kendi gorusunu; kendi ideolojik inancsal dogrusalligin dogrusuyla, ortaya koyman gerekir ki; baska ideolojik inancsal dogrusalligin dogrulari; kendi dogrularina paralel olarak; seni yanlislayabilsin ve senin ideolojik inancsal dogrunla; kendi ideolojik inancsal dogrularini tartistirabilsin.
Oyuzden, sen once "madde nedir?" e bir cevap ver bakalim. Gorelim, hasngi ideolojik inancsal dogruya sahipsin?
Saygilarimla;
evrensel-insan
|
sayın evrensel-insan arkadaşım kırmızı ve büyük harflerle yazılmış olan kısım çok çok önemli neden mi ?
eğer bi şey var mı diye soruyorsak aslında sorduğumuzun olması gerekir mi demek istiyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum eğer bu teziniz doğru ise
ateist görüşlü kişilerin ALLAH'a inanan birisine ALLAH VAR MI? diye sorabilmesi için demek ki ALLAH 'ın var olması gerekli yani değilmi
Aslında kendiniz bu sözünüzle Allah'ın varlığını kabul etmiş oldunuz inşallah yanılmıyorumdur.
Bu videoları izledikten sonra bende bunun nasıl olabileceğini düşündüm cevabı aslında çok basit bu neye benziyor biliyormusunuz şu anda çoğumuzun bilgisayarında bulunan oyunlar gibi herşey sanal
oyunlardaki karakterlerin sanal zekaları var diyelimki teknoloji çok ilerledi ve insan kadar zeki bir bilgisayar karakteri oluşturuldu oyunun içinde ki sanal olan şeylerin yok olduğunu söyleseniz size inanırmıydı acaba,bizlerde aynı durumdaymışız da haberimiz yokmuş