bu içeriği yerleştirebilmek için forumda "farkındalık" konu başlığı araması yaptım..
bunu önemli buluyorum..
kayıp etkiketi
bir facebook grubunda paylaşılan içerik
--
|
Mutlu pazarlar Arkadaşlar SEVGIYLE
Bugün yaşadığım bir olayı sizlere kisaca dile getirmek istiyorum...
Pazar kahvaltısı icin bir türk restoranına gittim , kahvaltiya basladik nerdeyse 50 kisilik kalabalik bir topluluk girdi rezervasyon yapmislar , büyük bir masaya yerlestiler, yas ortalamasi yok diyebilirim , beş yasinda cocuk dan başla gencler, orta yaslilar emekli yaslilara kadar...
Benim asil ilgimi ceken neydi biliyormusunuz, multi kültürel olmalari, gozlemleyebildigim kadariyla , turk, alman, fransiz, morokan hatta aralarinda ingiliz bile olabilir çünkü bazilari ıngilizce konuşuyordu...
Farkettigim ,aldigim enerji okadar guzeldiki , kahvaltim bitmis dalmışım onlari izlerken buldum kendimi...
Aralarinda ırk ve dil millet ayrimi yoktu, tekerlekli sandalyede olana destek vermeler, once birlik olarak cocuklara hizmet etmek, sonra gule eylene sohbet etmek kahvaltida , giyimlerinden gördüğüm marukan ve türkler türbanlı alt tabakadan , gençleri de cok modern degil , firansiz ve almanlar daha bir üst tabakadan izlenimi verselerde, hiç birinin kibir ve üstünlük sergilediği yok, bilakis birbirlerine öyle sevgiyle bakıyorlardı ki hissetmmemek mümkün değil...
Alman ve türk karışımı topluluklar da çok bulundum, bana hep negatif enerji vermiştir, neden biliyormusunuz, Almanlarin soğukluğu bizim milletin de onlara kendilerini sevdirme cabalari , bana yapmacik gelirdi hep tavırlari.
Bugün bütün olmanin enerjisini iliklerime kadar hissettim, onların hiç birini tanimasam da onlardan parcaydim bunun verdiği mutluluk paha biçilmez....
|