27-06-2009, 15:06
|
|
|
Veda
Öncelikle forum üzerinde yazılarıın çok geç çıkmasıve istelilenlerin basılması sebebiyle ayrılmaya karar vardir.Böylelikle sitenin amacı olan din ve ateizm savaşları rahatça yapılabilir.
Sürekli dinler karşında bilimi savunun söylemi yapan insanların teorilerine ayetmiş gibi sarılarak açık fikirli olmayıp kendi teorilerinin doğruluğunu dahi araştırma gereği görmedikleri beni oldukça şaşırttı.Bilim kuşkuculuk ve araştırma üzere kurulu değilmiş.
Bu gün insana dair hayat hikayesini din ve evrim ekseninde tutmaya çalışan grupların aksine özellikle son yirmi yıldır bulunan bulgular iki teorininde kumdan kale gibi çöktüğünü gerçek bilim dünyasında bilinmektedir.
Evrim teorisi tamamen çökmüştür.İnsana ait anlatımlar tamamen kuramsaldır ve dayanağı yoktur.Türkiyede bilim adamlarının çalışmlarını Harun Yahya , dünyada ise R.Dawkins dejenere ederek devletlerin istedikleri yapmakta insanlardan gerçek bilgiyi kaçırarak insanoğlunun çizgisini koruma çabası içindedir.
Malesef ki, evrim teorisinin çöktüğünü ve tamamen kuramsal olarak savunulduğunu yazmaya calışsamda engellemeler artık beni bıktırtı.Hala kuramsal olarak insanların önlerine konulan ve hiç bir desteği olmayan şemalara tapan insanların bundan sonra rahatlayacağını ve Tc yi din ve kuramsal evrim çizgisi dışına çıkarmadan rahatça kendilerine yer bulabileceklerine inanıyorum.
Hoşcakalın.
Not : Evrim masalları konusunda açtığım başlıktan çekiliyorum.Konuyla ilgili akademik olumpusu şoke eden önce 40,000 bin yıllık sonra 70,000 yıllık bulgularla ilgili bilimsel makaleleri cevrim bittiği zaman blogumda okuyabilirsiniz. Bu evrimi savunan üniversiteler için tahammülü dahi imkansız bir çalışmlardır.Arkeoloji ve antropoloji cephesi evrimi artık çökertmiştir.
|

27-06-2009, 16:06
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Saygideger Akhenaton;
Goruyorum ki; erken teslim bayragini cekmissin. Davasinda hakli olan, meydandan cekilmez aksine; meydani bos birakmayi bile dusunmez. Bu pes edisin altinda yatan psikolojiyi senin gibi; bir mucadeleci kisinin ortaya koymasi; dogrusu beni hem sasirtti, hem de senin dusuncen ve ortaya koyamadiklarin temelinde de, uzdu.
Aslinda; benim sana onerim; "Ben sizden daha cok ve iyi biliyorum, siz bilmiyorsunuz" zihniyetini; "Bilgi herkese aciktir, ogrenmek isteyen ogrenir, bilgiye kilit vurulamaz, gelin bildiklerimizi ortaya koyalim, aramizda bilgi alis verisi yapalim; hem site ve bunyesindekiler bu bilgi veriminden yararlansin, hemde ortaya atilan bilgiler, yeni bilgi ufuklarina acilsin, bilmemek degil; ogrenmemek ayip. Yeterki bilgi ogrenilmek istensin" icerikli, bir mantikla degistirmeni oneririm.
Cunku sonucta; nerde olursan ol; senin bu zihniyetin, tepki alicidir. Onemli olan, ilgi-etki-onem uclemini veya en azindan bunun birini, ortaya koyabilecek; yazi dili ve uslubuna sahip olmaktir. Tabi sunmak istedigin bilgilerin, bir yarari olsun ve bu bilgiler en azindan; kisilerin; beyinlerinde soru veya unlem isaretleri dogursun istiyorsan!
Saygilarimla;
evrensel-insan
Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
|

27-06-2009, 16:12
|
 |
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
gitmene üzülürüm Akhenaton
sitede farklı bi kişiliktin çünkü
ve pes etmeyi sana yakıştıramadım açıkçası....
"Varsan,çarp!!!"
|

27-06-2009, 19:52
|
 |
Üye
|
|
|
|
Hoşçakal Akhenaton, umarım tekrar dönersin.
"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"
Ernesto Che Guevera
|

27-06-2009, 19:55
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sayın Akhenaton,
gitmenize gerçekten üzüldüm sitenin renklerinden biriydiniz sizsiz site renk kaybedecek biliyorum.Umarım dönersiniz..
saygılar..
Parmis Güneşin_kızı
|

27-06-2009, 20:10
|
 |
Üye
|
|
Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|
|
Fıkra:
Temel, Hans ve Tom bir ucak kazası sonucu kücük ve ıssız bir adaya düşmüş, 20 yıl bu adada üçü beraber yaşamış, birgün denizden bir şişe gelmiş, kapağını acmışlar içinden bir cin cıkmış ve benden birşey dileyin demiş, hans, beni almanyaya yolla demiş, hans yok olmuş, tom, beni ingiltereye yolla demiş tom yok olmuş, temel 20 yıllık arkadaşlarını kaybedince ben demiş, onları hemen geri getirmeni istiyorum.
Akhenaton geri gel.
Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
|

27-06-2009, 20:19
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sn. akhenaton,
Başka bir sitede barınamayacak kadar özgün,
Fikrinizi kendinize saklayamayacak kadar paylaşımcı,
Bloğunuzla tatmin olamayacak kadar engin,
Kavgadan ayrılamayacak kadar ateşlisiniz.
Sizi tekrar göreceğimize eminiz.
Şimdilik iyi tatiller diliyoruz.
|

27-06-2009, 20:30
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
İyi tatiller akhenaton, geri geleceksin nasılsa burdan ayrı kalamazsın sen.
SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)
Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/
http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
|

27-06-2009, 20:56
|
|
Üye
|
|
|
|
Akhenaton gibi düşüncesiyle olumlu davranışıyla saygılı ve görüşüyle özgür bir insanın bu siteden ayrılmasına hem üzülüyor hemde seviniyorum.
Üzülüyorum çünkü beni yerden yere vurdunuz hiç olmazsa Akhenatonu dinlerdiniz. Çünkü İçinizde İnsani görüşlere ve ne olursa olsun dinlere en saygılı olan oydu.
Seviniyorum Çünkü Akhenatonun düşüncelerinin içinde bir ışık sezdim. Ve O ışığın böyle Tartışmalar içinde sallantıya gelmesine rahatsızdım.
Arkadaşlarım Hayatı doyasıya sevin kucaklayın, insanı sevin ve görüşlerini, Ailenizi sevin en çok eşinizi. İşte Tam sevdiğiniz Zaman İslamın Kıymetini anlarsınız ve O zaman Ne beni dışlar Nede Akhenato nun gitmesine razı olurdunuz.
İslam Sevgidir, İslam Saygıdır.
Saygılarımla..........
|

27-06-2009, 21:03
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
"İslam Sevgidir, İslam Saygıdır.
Saygılarımla.......... "
İslam biraz da 37 kişiyi bir anda yakmaktır. Bre bu nasıl sevgidir böyle insanları diri diri yakıyor? "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe i aklı eserinde." İnsnaları sevmek için dine ihtiyacımız yok bizim gökyüzünde bizi gözetleyen biri elindeki deftere yazıp hesaplayacak diye değil vicdan sahibi olduğumuz için zarar vermeyiz insana.
SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)
Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/
http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
|