tvlerde devamlı gösteriyolar
su kadar uygur katledildi su kadar yıldır baskı var diye (doğruda)
magdur uygurlulara bakıyorum hep sakallı salvarlı tipler
bildiğimiz taliban gibi bişeyler ,bu yapılanları türkiyede protesto eden tiplere bakıyorum
onlarda aynı tipler islamcı ,alperenci v.b. gruplar
şimdi soruyorum bu uygurlara destek verilmelimi ?
ve bunlar gibi zararlı olupta magdur duruma düşen diğer dini yada siyasi gruplara ?
mesela irandada şöyle bişey olmuştu ,solcular şaha karsı mollalara destek vermişlerdi ,daha sonra mollalar şahı devirip seriatı getirdiklerindeyse ellerine gecirdikleri tüm solcuları katletmişlerdi
bence ayrinti son derece hakli !
simdi durduk yerde bu saci sakali bir birine karismis tiplere destek verilmemeli,
hatta filistin, cecenistan, arnavut ve bosna tamami ile istisnasiz allahsiz ve dinsiz olana kadar düm ciglik feryatlarina kulak tikamali.......
nihayetinde magdura destek verilmesi icin, öncelikle sacina sakalina ve giyim kusamina bakilip, ona göre destek verilmeli......
ama marx konusu biraz iltilafli, malum kendisinin saci sakali'da bir birine karismis ve agzinda bir "mülkiyet sakizi" cigneyip duruyor.....
ya peki bir baska pasakli che ye ne demeli.....eli yüzü toprak, ter icinde.....
yok yok, asla destek verilmemeli, önce kendilerine söyle bir ceki düzen vermeliler, insan olarak kabul edilmek icin......
simdi durduk yerde bu saci sakali bir birine karismis tiplere destek verilmemeli,
hatta filistin, cecenistan, arnavut ve bosna tamami ile istisnasiz allahsiz ve dinsiz olana kadar düm ciglik feryatlarina kulak tikamali.......
nihayetinde magdura destek verilmesi icin, öncelikle sacina sakalina ve giyim kusamina bakilip, ona göre destek verilmeli......
ama marx konusu biraz iltilafli, malum kendisinin saci sakali'da bir birine karismis ve agzinda bir "mülkiyet sakizi" cigneyip duruyor.....
ya peki bir baska pasakli che ye ne demeli.....eli yüzü toprak, ter icinde.....
yok yok, asla destek verilmemeli, önce kendilerine söyle bir ceki düzen vermeliler, insan olarak kabul edilmek icin......
Güzel yazmışsınız sayın invi
Ne günlere kaldık ya öyle değilmi
Bu kadarmı basit insanların arasında bir hüküm vermek.
Bağımızlık kolay kazanılmıyor. Elini taşın altına koyacaksın. 60 yıl işgal mi olur? Kim 60 yıl işgal altında kaldığını söylüyorsa işgalcisiyle haşır neşirdir, pek de şikayetçi değildir. Bu arkadaşlar da öyle. Mandaya, himayeye teşne olup sonra yandım diye bağırmak olmaz.
Çin'in zaten savunulacak tarafı yok. Bu yaptıkları kendi anayasasına aykırı. Azınlık olarak tanıdığı milletlere anayasal olarak verdiği hakları uygulamıyor. Bildik totaliter devlet.
Benim özellikle karşı olduğum, insanı insan olarak göremeyip, müslüman, soydaş vs... görme hastalığı. Yahu bu adamlara memleketin 90%'ı ayağa kalkıyorsa, şu Somaliliye, Tibetliyede bir 40%'si ayağa kalksın be arkadaş! Ama yok, kimi kafir kimi zenci onların.
O yüzden tiksiniyorum bu yapmacık sahip çıkma lakırdılarından.
Sayın ayrıntı bu bir insanlık suçudur şu videolara bakınız...
Kafa kesme videoları vardı onalrı kaldırmışlar eminim zaten ileyemezdiniz,ayrıca bunalr gibi çok video var uzatmaya gerek yok.
Taliban ve el-kaide gibi örgütlere gelince onlar zaten insan bile değildir,müslüman hiç değildir ve amerikanın fonlarıyla hareket eden,adam toplayan,örgüt kuran,dünyada onların politikalarını gütmek için kullanılan ve bilinçli olarak kurulan bir örgüttür.
Bunun nedenleri
1)Dünyaya islam kötü gösterilecek
2)Batılılar sözde oraya özgürlük getirmek amacıyla,o topraklardaki kendi emellerine ulaşmak için bahane ederek oralara müdahele edecekler.
3)O bölgelerde yaşayan halk heem acı ve sefalet,cahillik ve fakirlik içinde kalıp hiç bir zaman gelişemeyecek ve onları istedikleri gibi kullanacak olan sözde medeni ülkelere boyun eğecekler.