Yeni RTÜK başkanımız Davut Dursun bey'in laiklik ve Atatürk hakkındaki düşünceleri buradaki bazı solcu arkadaşlar ile pararlellik göstermekte..hayırlı uğurlu kademli olsun...
Bu adamlar böyle RTÜK gibi kurumların başına gelince gündeme geliyorlar ve eski yazıları ortaya çıkıyor. Aslında bu tipteki çeşitli kurulların üyeleri de hep aynı kafada ama onlar gündeme gelmiyor, söyledikleri bilinmiyor.
Bu zihniyet her yeri sarmış durumda maalesef...
Yaratıcıların en güzelini, sizin ve geçmiş atalarınızın Rabbi olan Allah’ı bırakarak “Ba’l’e mi tapıyorsunuz?
RTÜK diyecektin sanırım. YÖK deyince, dedim ne oluyor ne zaman değişti diye
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Hepsini geçtim, bari televizyonda film koyduklarında gereksiz sansür uygulamasalar.. Sevişme sahnelerini olduğu gibi gösterip de kana, bıçağa, özel efektlere ne diye sansür uygularlar anlamış değilim.. Bazı filmler var ki tamamını buğulu gösteriyorlardı; şimdilerde fazla yapmıyorlar.. Yine başlamasalar bari.. Şu kadın programları kuşağını da çizgi film kuşağı olarak değiştirseler ne iyi olur.. En azından aynı saatlerde her kanalda olmasın.. Duyrulur :P
''Bir şahinin nasıl eğitildiğini bilir misin? Gözleri dikilir; geçici olarak körleştirilmiş bir halde "tanrı"sının gereksiz emirlerine sabırla boyun eğer, ta ki kendi iradesi bastırılana ve itaat etmeyi öğrenene kadar..''
yayınladıkları filmlerden bişi anlaşılmıyo zaten
iki saatlik filmi kese kese bir saate indiriyorlar anla anlayabilirsen filmden bişi
izlemiyorum artık digiden başka bi yeri.