Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-11-2005, 17:03
Üye Değil

Standart Radyomuza İsim Önerilerinizi Bekliyoruz

İnternet üzerinden yayın yapacak olan sitemizin radyosuna isim önerilerinizi bekliyoruz. Beğendiğimiz isimler arasında gerekirse anket yapılacaktır.
Alt 11-11-2005, 22:12
burkay
Üye Değil

RADYODA NE GIBI KONULAR YER ALACAK ? ONA GÖRE BELKI BIR FIKIR YAZABILIRIZ ... SADECE ATEISTLIK ÜZERINE MI YOKSA SIRF MÜZIK YAYINIMI ? ISLAMI KONULARDA OLUCAKMI ? EGER OLUCAKSA ... HERKEZIN RADYOSU ADINDA ÖNERIM OLABILIR ...
Alt 11-11-2005, 22:23
Quark Quark isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Paradoks ya da Pandora geldi aklıma ilk olarak. Ama sanki daha önce pandoranın kutusu diye bir radyo pragramı vardı...
Alt 11-11-2005, 22:27
Üye Değil

bu iki isim çok klişe olur. türkçe bir isim olmalı öncelikle. yalın ve net anlaşılır birşey olmalı, sesçil açıdan da kulağa hoş gelmeli.
Alt 11-11-2005, 22:37
aragonn
Üye Değil

herkese selam

radyo meta nasıl
Alt 11-11-2005, 23:44
Quark Quark isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

105.6 Meta Fm adında ve Bilyay vakfına ait. www.bilyay.org.tr Bu siteyi incelemeni tavsiye ederim Aragonn. İlgini çekecek konular var.
Alt 11-11-2005, 23:55
aragonn
Üye Değil

gerçekte ben bunu espri mahiyetinde yazmıştım ve böyle bir radyodan haberim yoktu.şu an kulaklığım ve speaker lar arızalı.daha sonra bakarım.
isim konusundada sitenin misyonundan dolayı isim önermemin iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum.siznde benzer pozisyonda benzer tavırları göstereceğinizide düşünüyorum.sevgiyle
Alt 12-11-2005, 00:30
cronicy cronicy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Radio Reality
Alt 14-11-2005, 15:05
Üye Değil

Üç günden beri internetten uzaktım. Yanıtları yeni okuyorum.

Radyonun içeriği müzikten ibaret değil. Din, tanrı, ateizm, laiklik gibi konularda konuşmalar olacak. Forumlardaki genel içeriğe benzerlik olacak. Başlangıçta haftada birkaç gün ve her yayında birkaç saat başlanacak. İlgi ve istek durumuna göre ayarlamalar yapılır. Tabiki yayınımız profesyonel kalitede olamaz. En azından uzun bir süre amatör seviyede kalacak.

"Radyo Reality" önerisini listeme katıyorum ve diğer önerilerinizi de bekliyorum.
Alt 14-11-2005, 22:06
Üye Değil

cem son zamanlarda hiç yorum yazmıyorsun sebebini merak ediyorum. forumlardaki etkin eylül ve ekim ayında daha fazlaydı sanki. kasım ayında pek yazmaz oldun.

Önerilen Siteler