Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-08-2009, 11:04
ism@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ism@ ism@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Eşcinsel Olmama Rağmen Allahı İnkar etmiyorum !!!

Evet. Eşcinsel olmama Rağmen Allahı inkar etmiyorum Çünkü kendi suçum için Allah,ı inkar etmek Küçük çocuklar gibi Kulaklarını tıkayıp köşeye Büzülmüş ve Yok öcü yoq der gibi olur.ATEŞİ Allah'a iftira atmaya Onu yok saymaya tercih ederim. . . Çünkü Gerçekleri Ancak aptallar örter. . Kendi zewki için varlığını bildiği şeyi Yoq. Sayma ise açıklanacak bi şey değildir söz Bulamıyorum Onlara. . . Küçük Çocuklara bakarlarsa kendilerini görürler. . Bu sayfayı Eşcinseller Ebedi cehennemlik Dinden Çıktı Öldürülmeli . . . diyen Gözünü kan bürümüş üzerlerine İslam Bayrağını bürünmüş kalplerinde Nefret kin Savaş Karanlıklar Ellerinde Kan Olanlara Karşı açtım. .Hiç kimse hiç kimseyi dinden Çıkarma ve ebedi cehenneme Atma Hakkına sahip değildir biz Tüm bu filleri Allahı sevmediğimiz ondan Korkmadığımız ona inanmadığımızz inkar ettiğimiz için değil nefsimize yenik düştüğümüz için yapıyoruz Babasının Yapma dediğini yapan Çocuk Tamam der ama Sonra yine Yapar ama onu babasını inkar ettiği onu sevmediği ondan Korkmadığı için değil nefsine Yenik düştüğü zayıf olduğu için yapar. . O yüzden Kimse Dinden Çıkarma Yetkisine Sahip değildir Buradaki Forumlardada yazıldığı üzere Bugün Dinler adına sergilenen eşcinsel ruhu çıkartma recm etme Cezalandırmalar İslama Ait değildir . . . Şüphesiz ki Ben Müslümanım diyen gerçekten iman etmiş kişileri öldürenler Ebedi cehennemliktir. .

Her kim haksız yere cana kıyarsa Tüm insanlığı öldürmüş gibidir ve onun varacağı yer ebedi/Uzun Uzun süreler Cehennemdir -KURAN*

Sizlerden onu (fuhşu) yapanların ikisine . . . . KURAN*

Sizlerden Yani müslümanlardan . . . Hem müslüman hemde günahkar olunabilir.. O yüzden Kimsenin kimseyi dinden Çıkarma-AforoS etme öldürmeye hakkı Yokturç
Alt 04-08-2009, 11:26
barudi barudi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Zina Allah'a sirk kosmak degil büyük günahlardan biridir, insallah bu nefisten bir gün kurtulursun.

Peygamber Efendimiz, kücük günahlardan sakinin buyurmustur, bunun hikmeti sebebi de sudur; bir insanin büyük günahi islemesi icin önce kücük günahi islemesi gerekmektedir.
Alt 04-08-2009, 11:28
Kıdemli Üye

barudi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zina Allah'a sirk kosmak degil büyük günahlardan biridir, insallah bu nefisten bir gün kurtulursun.

Peygamber Efendimiz, kücük günahlardan sakinin buyurmustur, bunun hikmeti sebebi de sudur; bir insanin büyük günahi islemesi icin önce kücük günahi islemesi gerekmektedir.
Sayın Barudi Sağolun ama Henüs hiç ilişkim olmadı Yani Daha doğrusu Anal Hiç olmadı . . . Bu yüzden düşüncelerimle ceza alacağıma pek inanmıyorum ben . .
Birde O dediğiniz Konu tam tersi değilmiydi barudi
Büyük günahlardan kaçınırsanız Küçük günahlarınızı örteriz şeklinde . .
Alt 04-08-2009, 11:35
barudi barudi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Insallah da olmaz, sunu da hatirlatmakta fayda var, bir insan icinden gecenleri aciga vurmadikca (gerceklestirmedikce) iyi birsey olsun kötü birsey olsun ecrini almaz, ancak gerceklestirdiginde Kiramen Katibin melekleri bunu amel defterine islerler, ve insan da onun ecrini yani karsiligini alir..

not: aciga vurmadikca kelimesindeki amac küfür söz icindir.
Alt 04-08-2009, 12:24
nezan01 nezan01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

sn.ism

allah koca bir kavmi cinsel tercihi yönünden hellak etmişse,bence bireysel olarak senin hiç şansın yok.
kendini hiçbir konuda şartlandırma,dilediğin gibi yaşa dersem bunu onaylamış olurum,ki bende tasvip etmiyorum yaşadığınız şeyi.
bence bir pskoloğa görünün,işi allaha havale ederseniz kendinizi kandırmış olursunuz.
bazı insanlar biyolojik olarak hemcinslerine ilgi duyar tanrının üretim hatasıda diyebiliriz.ama sizin durumunuz biraz farklı gibi,tedavi olun saygılar
Alt 04-08-2009, 12:28
nogada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nogada nogada isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Her şeyin en doğrusunu Allah bilir.İnsanları böyle suçlamalarla inançlarından men etmeyiniz.Doğru ve dürüst bir kişilikte ve toplumsal huzuru bozmadığı taktirde,kimse yaptığı iş için suçlu saayılmamalıdır.Lut kavmi bunu bir gelenek haline getirdiği ve toplumu bozduğu için yok edilmiştir.Kimin ne olacağına bırakalımda Tanrı karar versin...

Ayrıca eşcinsellik pskolojik bir hastalık değildir.Bu dünyaca kabul edilmiş bir gerçektir...

Saygılarımla...

Görmeyipte Korktuklarımız Sevmediklerimiz,Görmeyipte Sevdiklerimiz İnandıklarımızdır...!!!
Alt 04-08-2009, 12:34
Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Titan Titan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ism@, elbette siz dini açıdan olaya bakıyorsunuz ama burada bizim için önemli olan fikirlerinizdir, cinsel tercihiniz değil. Belki Fransa da bu durum yadırganmayabilir ancak ülkemizde durumunuzu belirtme cesaretini göstermek de takdire değer. Benim için eski ism@ neyse yine odur.

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"

Ernesto Che Guevera
Alt 04-08-2009, 12:43
Kıdemli Üye

Titan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ism@, elbette siz dini açıdan olaya bakıyorsunuz ama burada bizim için önemli olan fikirlerinizdir, cinsel tercihiniz değil. Belki Fransa da bu durum yadırganmayabilir ancak ülkemizde durumunuzu belirtme cesaretini göstermek de takdire değer. Benim için eski ism@ neyse yine odur.
Sağolun titanda ben ebedi cehennemlik öldürülmeli dinden çıkar gibi sanıların gerçekte Olmadığını söylemek için bunu yazdım.
Ayrıca Fransada Hristiyanların Arabistanı/iranı gibi diyebiliriz. . . Yanlış biliyorsunuz Her avrupa ülkesi aynı değildir Dışardan göründüğü gibide değildir.
Alt 04-08-2009, 13:35
Unbeliever Unbeliever isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sevgili ismet,

Eşcinsel olmak neden günah olsun?önce bunu bana açıklarmısın?Anladığım kadarıyla sen sadece tanrıya inanıyorsun. Eğer ki inanıyorsan, seni tanrının böyle yarattığına ve kesinlikle de eşcinsel olmanın senin hatan (ki bence değil) olmadığına inanman lazım.İnsan kendisini nasıl hissediyorsa o şekilde yaşama hakkına sahiptir. Toplum ahlakı açısından baktığımız zaman hemen hemen her toplumda (gelmiş-geçmiş) eşcinsellik dendiği zaman insanlar önce durup düşünüyorlardı. Batı toplumları insan hakları ve özgürlükleri konusunda bir adım öndeler. Ha bu özgürlüklerin zaman zaman b.kunu çıkarıyorlar o ayrı dava. Ama sen kesinlikle olaya dini açıdan bakma. Bakarsan huzursuzluk içinde kıvranırsın. Umarım senin de çok güzel bir ilişkin olur. Sevebileceğin, değer verdiğin ve gördüğün, anlayışlı bir insanla mutlu bir birliktelik yaşarsın. Bu, normal (!) sayılan insanların ne kadar hakkıysa senin de hakkın.

Sevgiyle...
Alt 04-08-2009, 14:40
exxonster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
exxonster exxonster isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

1. Genital organlarla ilgili tefrikaya giren tüm kitaplara büyük neşeyle yaklaşıyorum: İnsanların tek derdinin ne olduğu üzerine Freud'dan daha çok şey anlatıyorlar.

2. Örümcek kafalılarımıza not: eşcinsellik psikolojik sorun olmaktan çıkartılalı yıllar oluyor. Türkiye'de eşcinsellik tedavisi yapan psikiyatristin diplomasını yakarlar. Ama şu var, literatür homofobinin kaynağını gizli homoseksüellik olarak açıklayan hakemli araştırmalarla dolu.

3. Lut'un kavminin helakından sonra Lut'un kızlarıyla yaptıkları için Tevrat'ı okuyunuz, okutunuz, beterin beterini anlayınız. Eşcinsellerin helak edilirken ensestin yüceltildiği bir aleme kanat açınız.

ism@ kardeşim, böyle mutlu olamayacağını söyleyenlerle kendini üzme, bir de kimin hatasıymış sorgulamasına da girme: Çünkü hata değil. Bununla yaşayıp bununla mutlu olamamanın tek nedeni, farklı olanı anlamayanlar. Ne sen, ne başka biri.

Gereksiz not: konuya böyle bakmak için eşcinsel olmama gerek yok, değilim, olsam da üzülmezdim.

Önerilen Siteler