Cem, ilk yazacağım şey senin maddelerinden hiç birine girmiyor sanırım.
-Metin, eğer seslendirilen bir metin olmasaydı yazı dili olarak fena görünmüyor. Ancak seslendirildiğinde fark ettim ki her iyi metin seslendirmeye uygun olmayabiliyormuş.
Umbe de sanırım bunu fark ederek bazı yerlerde metinlerde çok ufak tefek değişiklikler yapmış okurken.
Metin ve seslendirme bir arada değerlendirilerek (ki sanırım Thunder bu konuda çok faydalı şeyler söyleyecektir) metinlerde bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorum.
-Fon müziğine bir tek yerde dikkat etmiştim, unbe'nin sesini bastırdığı yerde. Onu da düzelttiğini söylemiştin. Fon müziğinde uygunsuzluk olsaydı herhalde dikkatimi çekerdi diye düşünüyorum ama, belki de başka arkadaşların dikkatini çekmiştir.
-Anlatı üslubu bana çok bilimsel gelmedi.
-Salgırgan bir üslup yoktu kesinlikle. Aslında saldırgan birkaç öğe olmasında da sakınca yoktu bence.

-satılığa çıkarılmış cariye'nin olduğu kareler tekrar tekrardı, (sanırım bir kısmını sonradan değiştirdiğini yazmıştın) ben o sahnelerden çok rahatsız oldum. Köleliği anlatırken o resmin o kadar uzun süre ekranda kalması bana gereksiz görünüyor. O dönemde cariyelerin çırılçıplak teşhir edildiğini de pek düşünmüyorum.