cyctec3´isimli üyeden Alıntı
Anlayamadığım bir şey oldugunumu dusunuyorsun sayın sAPiEns? yada umuyormusun? anlayamayan sensin! cevabımdaki maksadı anlamamış olman beni yine şaşırtmadı
|
"Evrime karşı değilim ama desteklemem de" diyen bir insanın bu cümle ile ne demek istediğini açıklaması gerekir. Bu teraneyi kime anlatsan, ne demek istediğini sorar sana. Yardımcı olmak için sorayım sana. Bunları cevaplamayacaksan, konu kapanmış demektir...
Evrim var mıdır, yok mudur?
İnsan evrim sonucunda mı ortaya çıkmıştır, yoksa yaratılmış mıdır? Ya da bildiğin 3. bir alternatif var mıdır?
|
siz olduğunu idda ediyorsunuz galiba? bana bir izah edin de görelim sayın sAPiEns. bu hayvanın bazı okullarda ara geçiş formu oldugu okutuluyor ama bunların sayısı azalmakta ki buda bilimsel gerçekler ile ilintili.
|
İddia sahibi sensin. Bilimin ara geçiş formu olarak kabul ettiği bir canlının bu vasfa sahip olmadığını iddia ediyorsun. Önce sen bunu neye dayandırdığını bir anlatıver, elinde ne var görelim. Sonra ben sana detaylı olarak bunun neden bir ara form olduğunu anlatacağım, merak etme...
beni anlamaya çalışma sayın sAPiEns lütfen. ne duşundugum vb seyler hiç önemli değil. ama bu konuda ne dusundugumu merak ediyorsan; çok grift anlayamazsın. 
|
Sen anlat, anlayamazsam bile bu benim sorunum olur. Evrim konusunda ne biliyorsun, neden karşı çıkmıyorsun, neden desteklemiyorsun? Eteğindeki taşları dök artık...