-Kur'an'ın değiştirilmiş olma ihtimali(Büyük) -Hadislerin uyduruk olma ihtimali(Büyük) -Kur'an'da ki çelişki ve yanlışlar(Çook) -Muhammed'in kadın düşkünlüğü ve aişe ile olan evliliği.(Bir peygamberin 'şey' düşkünlüğü...) -İslam'ın bilimle uyuşmaması -İslam'da kendinden olmayanı öldürmenin ve dışlamanın olması -Allah'ın çok adaletsiz olması. -İslam'ın temelden çarpık olması.Mesela,
Allah bizi neden yaratmıştır?
Öldükten sonra nereye gideceğimizi Allah biliyorsa neden dünyaya yolluyor.
...gibi çarpıklıklar. -İslam'ın savaşmayı emretmesi. -Allah'ın müslüman olmayanlara karşı adaletsiz oluşu -Allah'ın dediklerini yapmayan kavimlerin helak edilmesi,ama şimdi helak edilmiyoruz?
Üstelik Allah bu helak etme işini neden bu dünyada yapmıştır?
-Allah'ın kızması v.s
...ve daha bir sürü şey.Bunlar islam dinine girmemek için sebepler sadece ve aklıma gelenler bunlar.Oturup düşünerek yazsam 1000 tane yazarım herhalde.
Köleleği ve cariyeliği kaldırmayan bir dinin Allah tarafından yollanmadığının kesin bir kanıtı olması. Eğer Allah gerçekten var olsaydı ve Muhammed'i peygamber yapsaydı köleliği ve cariyeliği mutlaka ama mutlaka kaldırması, yasaklaması gerekirdi. Sonsuza kadar yol gösterici olacak bir kitapta temel insan haklarına aykırı bir durum asla olmamalı.
Şahitlikte 2 kadın=1 erkek gibi kadınları aşağılayan bir ayet Allah tarafından yazılamaz. Bunu sadece bir erkek düşünüp, yazabilir.
1400 yıl önce yazılmış bir kitabın sonsuza kadar yol gösterici olmasının, devamlı yeni olarak kalmasının imkansız oluşu.
Müslüman dünyasının bugünkü acıklı hali. Bilimde, sporda, sanatta gelinen nokta ortada.
Zaten mantıklı olsaydı bu kadar cehalet içinde olmazladı araplar.
Hangi Aptal Bana Tanrı Var Diyebilcek Kadar Kesin Ve Keskin ? Ve Hangi Aptal Bana Tanrı Yok Diyebilcek Kadar Cesaretli Olabilir ? Johann Wolfgang von Goethe
Sadece müslümanlık değil hiçbir dine tabii olmamak gerek ,hepsi birbirine benzer şeyler.
Yaratıcı(lar),kitap ,peygamber vs.[/quote]
gelde anlat insanlara bunu ya anlıyolar ya da anlamak istemiyorlar hala bi müslüman yazmadı ben ona üzülüyorum. portakaloglu haklı çıkyo galiba müslümanlar kaçtı