Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-08-2009, 16:02
lolepet lolepet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart çocuk hizmetçiler

arkadaşlar daha önce verilmiş mi bilmiyorum ama ben yazayım yinede...

bi yazı okudum geçende ve paylaşmak istedim
yazının orjinalini http://www.mumsema.com/islamda-aile/...il-olacak.html dan bulabilirsiniz

------
Dünya hayatındayken evlenemeden âhiret âlemine göçen iman etmiş erkek ve kadınlar, Cennette evlendirilecek ve orada evlenmemiş kimse kalmayacaktır Fakat, çocuk olarak vefât edenler bu kayıttan âzâdedir Kur’ân-ı Kerim’de geçen “Vildânün muhalledun” tâbirinden anlaşıldığına göre, mü’minlerin bulûğ çağından önce vefât eden çocukları doğrudan Cennete gidecek, lâkin dâimî çocuk olarak kalmak sûretiyle, çocuk sevmek ve okşamak zevkini anne ve babalarına tattıracaklardır Ancak, bulûğ çağından önce ebeveynin teşvikiyle, mecbur olmadığı halde namaz kılan ve oruç tutan çocukları Cenâb-ı Hak büyükler gibi yaratacak ve amellerinin karşılığı bu farkı onlara ihsan edecektir Kâfirlerin ölen çocukları da Cennete gidecek, fakat, hizmetçi olarak istihdam edileceklerdir Akıl dengesi yerinde olmayanlarla hak dinden hâberdar olmayan Fetret Devri insanları da mükellef olmadıkları için Cennete gidecek ve kusurlarından muâheze olunmayacaklardır.
-------------------
evt görüldüğü gibi ayrımcılıkta daha ilerisine gidilemeyecek türden bir şey.Fetret Devri insanları hak dinden haberdar olmadıkları için cennete gidicek ve muâheze olunmayacaklardır ama bırakın hak dini dünyadan bile haberleri olmayan küçük çocuklar( kafir çocukları) milletin hizmetçisi olacaktır.Niye acaba???

Konu lolepet tarafından (30-08-2009 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.
Alt 30-08-2009, 16:18
alfred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alfred alfred isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bunlar öbür tarafa gidip-gelmişler sanki. Kimin nereye gideceğine bile karar veriyorlar. O da yetmiyor, kim hangi işi yapacak ona bile karar veriyorlar.

Dinlere iman insanların gözünü işte böyle kör ediyor. Dünyaya bakıyorlar ama görmüyorlar. Binlerce yıllık efsanelerin, masalların peşinden koşuyorlar. Yaptıklarının Zeus'a veya güneş tanrısı Ra'ya tapmaktan farklı bir şey olmadığını hiç düşünmüyorlar. Kendi çocuğunu kesmeye kalkan birine peygamber diyebiliyorlar. Ve bundan övgüyle bahsediyorlar. Daha neler var neler.
Alt 30-08-2009, 17:33
milomanara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
milomanara milomanara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Şer-i bir site olduğu belli, rasyonel bakmasını bekleyemeyiz

Forum Kuralları

0. Forum'da Kur'an ve Sünnete uymayan bütün konular silinir
Alt 30-08-2009, 17:53
Lestat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lestat Lestat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

bu konu huri ve cennetle birleştirilebilir bence.yetkililere sesleniyorum.nerde bu moderatörler

yahu ben bu kadar da saçma sapan bi yazı okumadım.nedemek kafirlerin çocukları hizmetçi olacak..bir de bu müslimanların akılları fikirleri affedersiniz şeylerinde.yahu insan ölümü sırf bu tarafıyla düşünür mü.
dikkat ediyorum.kuranda en çok konuşulup,yorum yapılan,tartışılan konu bu.hatta benzeri bir sitede erkekler için orgazmın 60 gün mü ne süreceği yazıyordu.ben işte böyle insandan korkarım müslimansa kaçarım.bir de kafirin çoluğunu çocuğunu katıyorlar..

Gerçeğin ne kadarına dayanabilirsin?
Alt 31-08-2009, 09:29
Unbeliever Unbeliever isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Öncelikle çocukların cennetteki rolü olgusunun nereden çıktığı önemli. Eğer araplardan çıktıysa eyvahki eyvah. Dünya hayatında, oğlancılıktan sübyancılığa, eşcinsel ilişkiden sex-uyuşturucu alemlerine kadar yapmadıkları kalmayan müslaman arapların son istekleri de bu olsa gerek. Eee ne de olsa gencecik huricikler var orada hazırda. Bir de ufak sebiler olsun dimi ne olacak ki?

Ama araplardan çıkmadı ve bizim din ulemalarının (!) düşüncesiyse bu, o zamanda sormak lazım. SİZİN BAŞKA İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK MU? Saçma da olsa bir dininiz var. Kurcalamadan yaşayın gidin. Ne kafa bulandırıyosunuz? Tööbe tööbe
Alt 31-08-2009, 09:37
mehmetsalih mehmetsalih isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Selami,

Bu yazının yeri Cafe'dir. Ayrıca siz konuşsanız daha iyi başkasını efenmdi edeceğinize...

m.salih
kıvançla...
Alt 31-08-2009, 17:19
Lestat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lestat Lestat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Boşver kafeyi falan.Nediyorsun bu konuda..
ayrıca huri ve cennet konusunda yazdıklarında kadınla ilgili bir şey yoktur aslında kuranda tarzı konuşmuştun bu yazıyı okuduysan söyler misin?var mı yok mu:S

Gerçeğin ne kadarına dayanabilirsin?
Alt 01-09-2009, 00:29
Deistic Thought - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Deistic Thought Deistic Thought isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

dinde mantık aranmaz...
Alt 01-09-2009, 12:56
Ovidius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ovidius Ovidius isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

İDDA ediyorum etrafınıza bakın.
islam hakkında bile doğru dürüst bilgisi olmayan kadar islama bağlı ve hayal gücü 100,000,000 ateistten dahi geniş olan insanlarla dolu.
bunlar öyle insanlarki yaşar kemal i cenette 25 yıl ağırlasan onlar kadar hikaye yazamaz.
keşke imkan olsada bu insanları değerlendirebilsek diye düşünürüm daima.

''Havva anan dünkü çocuk.ANADOLUYUM ben.
A.Arif

Önerilen Siteler