Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 26-11-2005, 17:07
Üye Değil

Standart ben hedonistmişim(aradığım felsefeyi buldum)

en son kadınlarla ilgili düşüncemi aspartam kardeşe anlattıktan sonra farkettim ki herşey yalan, benim düşünceme destek veren bir ateism felsefesi bile tam anlamıyla var sayılmaz. bundan sonra hazı ön planda tutan hedonist kaynaklara takılacam. ne kadar kadın, o kadar âlâ.
sapık derseniz deyin kardeşim. ana bir bacı iki gerisini siz biliyonuz zati.
Alt 26-11-2005, 18:46
Üye Değil

Tebrik ederim usrenin uzun aramalar sonunda gerçeği bulmuşsun.
Alt 27-11-2005, 13:25
Üye Değil

sağol Cem, uzun süre öyle olduğunu kabul etmek istemedim ama en sonunda hayatta kalışımı haza bağladığımı itiraf ettim kendime. Geçenlerde astronomi de okuyan bir arkadaş hedonismden bahsedince ilgimi çekti, daha önce bu terimi duymuştum bir kaç kez ama hoş gelmemişti kulağıma, şimdi bakıyorum da hayatın anlamı falan derken "zevk aldığın için yaşamak" kulağıma çok hoş geliyor. bugünlerde biraz depresifim gerçi, bir kaç olağan üstü yetenekli arkadaşım kendilerini kıskanmama ve kendimi değersiz hissetmeme neden oluyor. kendi içimde bu kötü huyumu atmaya çalışacağım. adam gibi yaşayacak belki 25 senem daha var, bu bana koyuyor çok. bu sürede pek fazla şey yapamayacakmışım gibi geliyor. ah ulen diyorum, geçmişe gidip şimdiki aklımla hareket edebilsem. eskiden bunu diyeceğimi düşünmezdim, ileriyi düşünürdüm çünkü. ama yeterince düşünememişim. işte bu duygu haliyle, hayata aldığım ufak tefek hazlardan başka bağlanabileceğim birşeyim yok. özellikle de kadın, herşeyiyle, tam bir motivasyon aslında. kadından ne anladığım ise www.fleursauvage.be adresinde, siteye giriş(entrez) yaptıktan sonra sayfanın sol alt köşesine doğru les images(resimler) diye bir link olacak, orada jpg'yi seçin ve les femmes(kadınlar) linkine tıklayın, kadından kastım odur yanlış olmasın.
sevgiler sunarım.[web:6f14527f3c]http://www.geocities.com/pisagoruz/m[/web:6f14527f3c]
Alt 28-11-2005, 00:07
Üye Değil

hayat bu işte, ne kadar verirse o kadar geri alıyor elinden. önce anne baba verir, sonra teker teker geri alır. imparator yapsa imparatorluğunu alır elinden. insanı pile benzetiyorum. yavaş yavaş doğduğun gün bitmeye başlıyorsun. hızlı tüketirsen daha hızlı yavaş tüketirsen daha yavaş bitiyorsun, ama eninde sonunda illa ki bitiyorsun. böyle bir gerçeği yüzleyerek yaşamak başka bir sanat. tüm yaptıklarının bir gün elinden çıkacağını bilerek birşeyler yapmak.. hiç bir şeye sahip olmamak..
kendi bünyen üzerinde bile hak sahibi değilsin. bir gün bakıvermişsin bir 20 lik diş seni hiç dinlemeden asice ağzının tavanına doğru çıkıvermiş hiç hissettirmeden, bakıvermişsin bir asi hücre etrafındakilerle beslenmeye başlamış, doktora gitmişsin adına kanser demiş..
ne kadar az şeye sahipsin.. ve bunu yenmek için sahip olduklarının ne kadar çok olduğunu anlatan güzel masallar anlatılmış sana, adına islam denilmiş başka birşey denilmiş..
ben inanmak istemezmiyim sanıyorsunuz? ben fani olmayı ister miyim?
yoksa enerjimi boşa harcayıp islamın derinlinklerine iner sonra ateist olur muydum? gençlik yalan oldu be.. sarışın bir polonyalıyla tanıştım bugün. çok hoş bir kız, daha 18 yaşında, böyle gençleri görünce kendimi onlar gibi hissediyorum. bir de 6 yaşında kumsalda çekilmiş bir fotoğrafını gönderdi bana. çok şirin sapsarı saçları masmavi gözleri var. bizim mahalledeki sibirya kurduna benziyor. onlar da hiç evcilleşmez, polonyalıdan da sadık bir sevgili düşünemem, ama olsa ne kadar güzel olur di mi? türküz işte, hep kara göz kara kaş, gözlerim güzeldir gerçi, ama ben yine de sarışın derim. bir tek kadını görünce dünyanın ölümlü olduğu çıkar aklımdan, belki bir araya gelince yeni bir insan yaratma potansiyeli olduğunu bilir bilinç altım da üstüne çaktırmaz..
Alt 28-11-2005, 11:23
Üye Değil

o bahsettiğim polonyalının küçüklüğü işte bu, ama bir türlü ekleyemedim buraya

Russell:usrenin, kodları yazarken boşluk bırakmışsın onun için resim çıkmamış,düzelttim.
Alt 28-11-2005, 13:24
Aliminyum Aliminyum isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Aristippos da bu ayaklardan gittiydi aqa haberin olsun :)

Ama hedonizm sadece bedensel hazza dayanmaz. Hele de bedensel hazzın en küçük birimi olan cinsel hazza pek dayanmaz. Aristipposun bedensel hazzına karşı Epikuros denen adam Tinsel Haz/Ruh Dinginliği diye bişey ortaya atar ki işi hepten içinden çıkılmaz bir hale sokar.
Aristipposu Sokratı en yanlış anlayan adamlardan biri sayarlar. Tuzu kuru adamın, nolacaktı ki?

Valla usrenin, iş Tinsel hazza falan geliyor, Kinikler de bu mevzuda bissürü şey söyler, adamlar ruhsal dinginliğin ihtiyaçsızlık olduğunu falan iddia ediyolar. Bu yüzden bir çoğu servetini bırakıp dilenciliğe bile başlamışlar. Bence sen vazgeç bu Hedonizmden, sonu pek iyi görünmüyo:) Ya da en basitinden Freuda takıl, Tinsel haz açığını da Ferdiyle kapatırsın, o da kesmezse Müslüm felan, daha ii olur valla:)
Alt 28-11-2005, 13:38
Üye Değil

aliminyum kardeş, daha şu resimi şu sayfaya ataçlamaktan acizim sen bana başladın yine tinsel minsel demeye, bak tikel konusunda anlaşmıştık senle şimdi de bu tinsel lafını çıkardın karşımıza yaw. yani türkçem kötü eywallah kabul ettim, ee daa ne yüzüme vuruyon?
sen bir iyilik yapacaksan söyle bakalım bu resim neden sayfaya eklenmez, yaw bir art niyet yok, sapsarı ve masum küçük bir kız çocuğunun resmi bu. benim kadını haz kaynağı olarak görmem cinsellikten ibaret değil ayrıca, bu yaratıklar kendi potansiyellerinin farkına varınca bir haz kutusu oluyorlar başlı başına. tamamen senin için yaratılmış diyelim. her zaman böyle hissetmiyorum gerçi, ama böyle yukarıdaki gibi yazdığım zamanlar hissettiğim zamanlar. tokken açlığı anlatan kompozisyon yazmak zor olsa gerek, şu anda da kafam başka şeyle meşgul, kendimin azgın zamanlarını anlayamayacak durumdayım.
neyse anlat bakalım tikelden sonra şu tinsel muhabbetini çıkardın başımıza. hep t'den gidiyon sen de ha.
Alt 28-11-2005, 19:00
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili usrenin. Hak yolu bulduğuna gayette çokça sevindim.
Fakat-ül azim, kadınları bu kadar-ül çokçana gizemli ve haz kutusu
olarak-ül molarak göstermen gerk yok bence. "HAZ" tek duygudur. Aristippos'a göre de, Epikurosa göre de. İçinde de full cinsellik var.
Kadınlar temelde iki işe yarar. Haz yönünden ve sinirsel yönden boşalmanı sağlar. Haz duyunca karşılıklı cinsel rahatlama yaşanır. Sinirlenince de kah uçan tekme atarak, kah mideye diz indirerek yaşanır. Gerisi boş.

Tek Gerçek Maddedir
Alt 28-11-2005, 19:14
Üye Değil

abi sen yokken bu aliminyum eziyor beni ya tikel mikel diyor resetliyor beni, felsefenin epikürosundan anlamam ki ben sen bu işin hocasısın bul şu arkadaşın açıklarını da hackleyiver bir zahmet
Alt 28-11-2005, 19:40
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sana özelden mesaj attım. Onu bir oku. Gelelim tikel mikel meselesine. Bütün'e tümel diyelim. Bütünün bir bölümüne tikel diyelim. Bütünün tek bir parçasına da tekil diyelim. Türkiye Tümelse, Ege bölgesi tikel dir. İzmirde tekildir. Bu kadar basit. Kafanı karıştıracak hiç bir şey yok. Ne yazık ki, bazı arkadaşlar bir kaç kelime bilince gizemli takılma sevdasına giriyorlar. Boşver sen onlara.
Açık yakalama meselesine gelince. İnsanların yazılarında istedikten sonra bir sürü açık bulunur. Buna gerek yok. Yani açık aramak için zaman kaybına gerek yok. Aliminyum bazen doğru yazıyor, bazen yanlış yazıyor, bazen bilerek çarpıtıp yazıyor, bazende çok derin bir konu yazıyormuş imajı vererek yazıyor. Olabilir. Bu, onun meselesi.
Usrenin bizim insanlik görevlerimiz var. Bunu unutma. Hatalı olanlara şevkat göstermek. Onların gönüllerini alıp, saçlarını okşamak.
Bu arada. Kendine gel eyyyyyy fani

Tek Gerçek Maddedir

Önerilen Siteler