Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 21-09-2009, 20:40
Averroes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Averroes Averroes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Chat Odası ve ÖM

Geçen gün adetim olmadığı halde çet odasına bir gireyim dedim. Kim ne konuşmuşsa orada duruyor. Ben de muhatabımla birkaç cümlelik kelam ettim. Bugün yine girdim ve yazılarım orada aynen duruyor. Siz bir sohbette geçen cümlelerin herkes görsün diye duvarlara yapıştırıldığı bir oda biliyor musunuz? Bu ne demektir? Sitenin yönetim kademesi orada konuşulan herşeyi biliyor demektir. Ne bu teknik takip falan mı? Hani özel hayatın gizliliği?

İkinci sorum: Özel mesajlar gerçekten özel mi? Ben ve muhatabımdan başka bu mesajları okuyan var mı? "Hayır öyle şey mi olur?" deniyorsa, bakılmıyor kabul edeceğim ve gönül rahatlığıyla yazışmaya devam edeceğim.

Lütfen yönetici arkadaşlar bu sıkıntı konusunda bizi aydınlatırlarsa, bir daha ki sefere chat odasına girerken ve ÖM atarken acaba demesek!

Saygılar

-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-

"The Usual Suspects" filminden
Alt 21-09-2009, 20:55
rodof rodof isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Ne bu teknik takip falan mı? Hani özel hayatın gizliliği?

selamlar,sch arkadaş gerçi muhatabı ben değilim ama ilgililere duyrulur .bu konuda sana katılıyorum özelde kalan özelde olmalı ,yahu yoksa siz bu siteyi prtner sitesimi sandınız ..aslında dünkü başlığınızdan sonra can alıcı bir başlıkla geleceğinizi beklerken hayal kırıklığına uğratınız ..dünüşüm muhteşem olacak tarzında bir başlık bekliyoruz sizden !..teknik takip derken neyi kast etmişsiniz anlamak mümkün değil yosa çekindiğin bir yanınmı var ,bu basit konuları bırakta anlamlı konuları aç mahremiyet arz edecek şeylerin burda ne işi olur o kadar basit düşüncelerinizde var demeki.
Alt 21-09-2009, 20:55
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Geçen gün adetim olmadığı halde çet odasına bir gireyim dedim. Kim ne konuşmuşsa orada duruyor.
Sen dahil olmadığın konuşmaları gördüysen eğer, başkaları da senin konuşmalarını görmüştür, görmektedir.
Alıntıda yazdığın, kendi dahil olmadığın konuşmalar ise teknik sorun var demektir.
Bu durumda 2. sorun anlamsız oluyor.
Alt 21-09-2009, 21:05
unbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
unbe unbe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

chat odasında özelden konuşma seçeneği mevcut arkadaşlar.ordan konuşun kimse görmez.

"Varsan,çarp!!!"
Alt 21-09-2009, 21:09
Kıdemli Üye

ordan konuşun kimse görmez.
İstese de hiç kimse göremez mi unbe? Emin misin?
Alt 21-09-2009, 21:15
unbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
unbe unbe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Başarı Ödülü 

pante´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
valla o kadarını bilemem Pante.
özel konuşma seçeneği ya da özel mesaj seçeneği varsa özel olmalıdır dimi?
kalkıp birileri özel mesajları okuyorsa ya da okuyabiliyorsa bu çok büyük bir ayıptır ve de rezalettir.

"Varsan,çarp!!!"
Alt 21-09-2009, 21:23
Kıdemli Üye

valla o kadarını bilemem Pante.
özel konuşma seçeneği ya da özel mesaj seçeneği varsa özel olmalıdır dimi?
kalkıp birileri özel mesajları okuyorsa ya da okuyabiliyorsa bu çok büyük bir ayıptır ve de rezalettir.
Neyse, o kadarını ben de bilmiyorum.
Öyleyse yanıtını ben şöyle espriyle düzelteyim de Şopen'in hoşuna gitsin:

chat odasında özelden konuşma seçeneği mevcut arkadaşlar.ordan konuşun kimse görmez.
Allah her şeyi görür.
Alt 21-09-2009, 21:23
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger schopenhauer;

Bildigim kadariyla; odaya giren kisinin yazilari, 0 dan baslar ve daha once odada degilken; odada bulunanlarin, yazismalarini goremez. Bunun aksi bir durum varsa; teknik bir ariza var demektir. Bunu burdan yetkililere iletelim.

Diger konu; yine bildigim kadariyla; odadaki konusmalasr kayit edilmektedir. Sebebi; herhangibir tartisma cikmazinda; kimin ne dedigi bilinsin, bulunsun ve uygunsuzluktan dolayi; bir ceza verilecekse; uygun verilsin diye.

Ama; bu kayitlarin gorulebilmesi; yoneticilere acikmidir, yoksa; sadece bir tartisma cikmazi veya sikayettemi ortaya cikarilip, okunur; onu bilemiyorum.

Ayrica; odaya, giris, odada yazis v.s. konusunda; yoneticilerin ozel bir kullanim hakki oldugunu da, zannetmiyorum. Onlarda ancak; odaya girdikten sonra, yazilanlari gorebilirler. Yani onlarda o daya; 0 dan girerler.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 21-09-2009, 21:24
negri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
negri negri isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

sohbet odasında her yazı yöneticilerce görülür. Özel mesajlaşmalarınızı da izleyebilirler. Kendi sitemde bu sistemin daha eskisini kullandığımda bir süre belirleyip özel ve genel mesajları saklayabiliyordum, gayet güzel de okuyordum. okumayı çok sevdiğim için üyelerin birbiriyleriyle flörtleşmelerini ve başkalarına ettikleri hakaretleri okumaktan imtina etmiyordum.
Alt 21-09-2009, 21:27
lolepet lolepet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

arkadaşlar olayın teknik kısımını benden daha ii bilen mutlaka vardır sitede ama o gelene kadar ben bişeyler söyleyeyim...

şu an kullanılan sistemde yani flash chat 123 sisteminde böyle bi durum sözkonusu...nerden biliyorsun diye sorabilirsiniz...bende siteme kurmuştum bi aralar..

tabi o zmndan şimdiye kadar birkaç sürüm gelişti bu sistem ama o zmnda böyle bişi sözkonusuydu..yani bunun arkadaşlarla bir alakası olduğunu düşünmüyorum..

benim kullandığımda konuşmalar belli bir tarihe kadar saklanabiliyordu adminin güvenliği sağlayabilmesi açsından.. şimdiki sürümnde mevcutmudur bilemem..ve bnm kullandığm zmn özel mesaj okuyabilme yetkiside yoktu...

Biz Tanrıyı Oynamazsak Kim Oynayacak?

Önerilen Siteler