|
ebabiyl Diyor ki
akp'nin bu kadar nufuzu varda neden yücel aşkın gibi taa van'daki üniversitenin rektörü ile uğraşıyor
|
Sebebini söyledim. Van'da konuşlandırılmış tarikatlar var. Van kritik bir bölge çünkü hayal edilen kürdistan'ın Van'ı da içine alması planlanıyor. Ve bu bölücü hayale göre Van kürdistanın Türkiye ile sınırı konumunda olacak.
b.k partinin il meclisleri oluşturma ve Türkiyeyi daha sonra adına eyalet denecek 16 bölgeye ayırma çabalarının arkasında da bu sebep var. Prof Dr. Birgül A. Güler'in editörlüğünde, yine Güler hocamın başkanlığını yaptığı YAYED(Yerel Yönetimler Araştırma Yardım Eğitim Derneği) tarafından çıkartılan "Memleket Mevzuat" dergisi sıksık bu konuyu ele alıyor. Özellikle hayal edilen kürdistan haritasıyla b.k partinin 16 bölgeye ayrılmış Türkiye haritasının birebir aynı olması düşündürücü bir tesadüf...
Yani olay öyle basit bir mevzu değil... Arka planda çok tehlikeli işler çevrildiğini düşünüyorum... Dediğin gibi sıradan bir rektörle(her ne kadar ATATÜRK'çü de olsa) bu kadar uğraşmaları normal değil...
|
ebabiyl Diyor ki
bu tarz bi iftirayı başına bela erdoğan teziçe atamazmıydı
|
Atamazdı daha doğrusu atardı ama bi işe yaramazdı çünkü Teziç'in dokunulmazlığı var.
|
ebabiyl Diyor ki
yücel aşkın emin ol beraat edecek ve sizler bayram havasında o günü kutlayacaksınız çünkü bu ülkede yargı adalet sadece sizler için var sizden olmayan bizler ise ikinci hatta üçüncü sınıf amele mesabesindeyiz bu ülkede
|
Beraat edecek elbette tabi daha önce ranzadan düşüp(!) ölmezse... Yahu hiç suçsuz bir adama neler çektiriliyor daha da kalkıp adalet sizin için var diyorsun... Benim ATATÜRK hariç fikrini düşüncesini sevdiğim desteklediğim kim varsa(Aziz Nesin, Nazım Hikmet vs.) bu ülkede hapis yatmış hatta vatan haini ilan edilmiş, bu nebiçim bi adaletse... Beraat edecek ve o günü kutlayacağımdan emin olabilirsin hatta imkanım olursa mahkeme çıkışında tezahurat yapacak kalabalığın arasında olmak isterim...
Ben kesinlikle kimseyi 2. sınıf 3. sınıf amele olarak görmüyorum.(tabi rüşvetçi türk polisi ve yolda gördükleri her güzel kızı küfürle taciz eden kerhane kaçkınları hariç, onların da konumuzla alakası yok) Buradaki kimsenin de birbiri için öyle düşündüğünü zannetmiyorum, zira karşılıklı tartışıyoruz, fikirlerimizi savunuyoruz. Birbirimizi muhatap aldığımıza göre böyle bir düşünce sözkonusu bile olamaz...