+ olarak Kızılbaşlar ile ilgili bir kitap okumuştum. Tozlu raflarımı kurcaladığımda yine bulurum. Mum söndü olayı bir yana iğrenç psikopat ilişkileri biz bunlarda gördük.
+ olarak Kızılbaşlar ile ilgili bir kitap okumuştum. Tozlu raflarımı kurcaladığımda yine bulurum. Mum söndü olayı bir yana iğrenç psikopat ilişkileri biz bunlarda gördük.
Aleviliğin kökeninde olmadığına inanmak isterim.
yaahu siparişçi hala böyle zırvalarmı inanıyorsun.
böyle şeylere inanıyorsan okuyupta aklına zarar verme bırak öylece kalsın
bu mumsöndü 16 yüzyıla ait bir kasıtlı kitapta geçer.
şurdada bu konuyu konuşmuştuk.bu tamamen yalaka bir osmanlıcının uydurmalarıdır
Aleviliğin kökeninde olmadığına inanmak isterim.
sevgili siparisci,bu dinin(islamin)ülkemin halkini ne hale getirdiyini gördükce, emin ol nefretim katlaniyor,bu nasil bir allah(yaratici)bu nasil bir dinki insanlari bu hale sokuyor.
Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
[siparisci adlı üyeden alıntı
Sizin gibi dinazorların halen daha yaşayabildigini görmek şaşırtıcı. İnsanda bulunan bazı yetileri kullanmamanın sonuçları böyle oluyor. Tarihsel olarak birşeyleri anlatmaya gerek yok
yaahu siparişçi hala böyle zırvalarmı inanıyorsun.
böyle şeylere inanıyorsan okuyupta aklına zarar verme bırak öylece kalsın
bu mumsöndü 16 yüzyıla ait bir kasıtlı kitapta geçer.
şurdada bu konuyu konuşmuştuk.bu tamamen yalaka bir osmanlıcının uydurmalarıdır