ugurce82´isimli üyeden Alıntı
Hee yani terör yapanlara terörün karşılığı hediye verilsin ki bundan sonraki her durumda hakkını aramak isteyen teröre başvursun. Ne zaman anlayacaksınız sunu PKK nın doğu sorunu kürt sorunu ile ilgilendiği falan yok. Başkalarının çıkarlarına hizmet için kurulmuştur. Eğer kürt sorunun çözülmesini isteseydi açılım lafı geçen şu son birkaç aydır uslu dururlardı. Kendileri beyan ettiler ayrı federasyon istekleri falan. DTP de adres olarak onları gösterdiğine göre PKK nın kolu olduğunu kabul etmiş oluyor. O zaman açılım falan bahane Amerika oyunları şahane oluyor.
|
Yani Ugurce,
Alemsiniz dogrusu .... PKK'yi nereden cikardiniz simdi ... Benim kastim sadece "kurt sorunu" degildir ... Birakin PKK'yi bir kenara ..... diyorumki .... ic sorunlarimizi biz kendimiz cozelim ...
Kafamizi kuma gomup , sorun yok deyip cozemeyiz bunlari .... milyonlarca insan sorun var diyorsa..... yoktur sorun dis mihraklarin dayatmasidir gibi sig dusunemeyiz .... Ben demokrasiyi , insan haklarini on goruyorum cozum icin ... yoksa benim terorist bir kurumun istekleri ile isim olmaz ve hicbir zaman olmadi ....
Federasyon bilmemne degil benim aklimdan gecen .... cozum cok kolay aslinda ....
1) hukuk devleti olmak
2) her etnisitenin/vatandasin devleti olabilmek
Bu kadar basit ....
Haksiz mi dusunuyorum, isteklerimde makul olmayan ne yan var ?
Saygilarimla,