malaysian´isimli üyeden Alıntı
Sayin ozgurr,
Islam'in mantigindan bu kadar yoksun iken sizinle nasil tartisirim bilemem ama sordugunuz soru gercekten Islam cahilliginin doruk noktasinda...
Islam'in emirlerine sadece mukellef olanlar muhatabdirlar. Mukellef yani akli olacak...
Hayvanlar Islam'la veya Musluman olmakla mukellef degillerdir. Cunku, Allah'in , onlara vererek onlari diger canlilardan ustun kildigi ''akil'' sahibi olanlar sadece insanlardir...
Guleyim mi aglayayim mi bilemiyorum...
Islam karsiti insanlardan cok etkilenmissiniz sanirim.
DUSUNMENIZ dilegiyle...
saygilar
Sayin imansiz,
''allah var diyosun bende diyorumki bu allah gelsin benle poker oynasin.gelmesse yoktur.bekliyorum'' diyorsun...
Senin gibi ''Imansiz'' olanlr bin 400 kusur sene once de asagi yukari ayni teklifte bulunmuslar... Iste size MUCIZE:Allah Teala, binlerce sene once ''siz''den bahsetmis. Hala mucize mi istiyorsunuz...
Kur'an'da Isra Suresi'nde vardir aciklama bak istersen...
www.kuranvakti.com sitesinden hem Kur'an ziyafeti dinleyebilir hem de aciklamali tefsirlere bakabilirsin...
Bu site sana da faydali olur sanirim Sayin ozgurr...
saygilar herkese
|
Bende öyle bir kitap yazsam içine sen ne dersen inanmayanlar çıkacaktır yazarım bunu her zeki adam kendini korumak için yapar bu mu mucize ?
Hayvanları da biraz incelerseniz iyi olur onlarda düşünürler severler hatta ağlarlar bizden tek farkları beyin kapasitelerinin az olması.
Ayrıca güvercin su içer Allaha bakar zırvalarını kim uydurdu ben mi ?