27-10-2009, 17:52
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Asıl belge budur!
Belge belge diye ortalık AKP ve cemaatin kurmaca ihbar mektupları ile dolu iken hatırlatmakta fayda gördüğüm bir belge var:
Bu AKP/Pentagon/FG cemaati/Soros/Tarafcılar/liberal-solcu/dinci bezirganlar/DTP-Pkk ve bilumum bölücünün ittifakla işin içinde olduğunu gösteren belgesidir.
Bu belge Türk milletinin onuru ile nasıl oynandığını gösteren ibret belgesidir.
Ve sorumlusu AKP ve onun cemaatten aparttığı işbirlikçi kadrolarıdır.
Şimdi kendi belge üretim çiftliklerinden mamül belgelerle gündem değiştiremezler.
Bütün bu bölücülere inat; Tsk'nın yanındayız.
Yaşasın ordumuz !
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Konu Soda tarafından (27-10-2009 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.
|

27-10-2009, 19:12
|
|
Denetimdeki Üye
|
|
|
|
Sn Soda
nasilki "din" üzerinden siyaseti ahlaken dogru bulmayabiliyorsak, "ordu" üzerinden siyaset yapanlari da ahlaken dogru bulmamiz icin hic bir neden yok.
Ülkemizin var olan sorunlari tabiki tartsilmali ve cözümlenmeli, ülkemizdeki tüm vatandaslarin haklari layiki ile korunmali, ama Ordumuzda kendi basina buyurk, kendisini bu toplumun üstünde gören bir anlayisa sahip olmamali.
Kimsenin Ordu icinde alan "er'ler" ile bir ciddi sorunu yok, tam tersine müslümanlar onlari "peygamber ocaginda" oldugundan dolayi sahip cikarlar, bazilari da "emekci halkin cocuklari" olduklari icin, sorun Ordnun göbekten Natoya ve Siyonizme bagli yönetim kadrosundadir, bu insanlar ki, nihayetinde Halkin temsil edildigi Parlamentoya hesap verebilir konumunda olmalilar.
Türk Milletinin Onuru demisin, peki bu türk milletin deger yargilari arasinda neler vardir, ve Ordu bu milletin bu deger yargilarina nasil bir tutum icindedir ?
Bu "bölücülük" piskolojisini de anlamakta güclük cekiyorum, dünyanin her yaninda ülkemiz insanlari genelde mutluluk icinde yasayabiliyorken, temel hak ve hürriyetlerinden faydalanabiliyorken, kendi ana yurtlarinda bunu neden yapamazsin ?
Bölücüleri sayarken, "dinci"leri de saymayi unutmamisin, peki hangi müslüman söz ediyorsunuz ? Fetullah Gülen ve ekibini saymaktasin, peki Fetullah Gülen ve ekibinin ülkeyi bölmek gibi ne gibi bir somut adim atmisligi var ?
Insanlar farkli deger yargilarina sahip olduklari icin, devletin ve tsk nin yönetim kadrorsunun statükolarina boyun egmedikleri icin onlari BÖLÜCÜ diye tanimliyorsan, evet o zaman bunlarin bir cogu bölücü, peki bunlar bölücü de, toplumsal hayatin ortasindan neyüdügü belirsiz "kirmizi" cizgiler cizip, kamusal alan ilan edenler ne ? kim ? neyin adina bunu yapmaktlar ?
Evet bu yukaridaki terröristleri Baris Elcisi diye sunan siyasi zihniyete karsi beraber olalim, insanlik düsmani olan bu insanlari, Adam yerine koyanlari layiki ile elestirelim, ama onlara cosku ile el sallayan toplumun temel haklarini ne yapacagiz peki ?
Artik sahte olmadigi kanitlanmis bir somut belge var önümüzde, ordu mensubu birisi kaleme almis ve mesruh bir hükümeti devirmek icin hazirlanmis, peki bu sizin buna dahi hic bir elestiriniz olmayacakmi ?
Asker askerligini bilecek ki var olan sayginligini koruyabilsin.
Asker bu ülke insanlarin hepsinin güvenligini korumak ile yükümlü, bir memur oldugunu unutmamali.
|

27-10-2009, 19:25
|
 |
Üye
|
|
|
|
Yani Soda pes dedirttin şimdi bana.
Yahu bu kadar mı asker seviciliği?
Başarılara alkış tutman tamam da, yazanın bile şu an inkar edemeyeceği ve GKB sitesinden Başbuğ'un belge için öncesinde "kağıt parçası" dediği alıntıyı kaldırtacak kadar suça ikna olmuşluğu ortadayken bu ne hırsla ve mantık körelmesiyle klavyeye sarılmaktır.
Senin adli tıp kurumuna da mı saygın yoktur. Adli tıp Ceylan havanla değil de roketatar mermisiyle öldürüldü deyince bunu sorgulama gereği hissetmeyen sen değil miydin? Biz bilirkişi raporundan önce askerin dahlini savunurken "Durun bakalım sonuçları bir görelim" diyen sen değil miydin?
Ama sözkonusu albay Dursun Çiçek olunca (daha doğrusu asker seviciliği olunca) hukuk mukuk, mahkeme dinlemiyorsun. Üstelik adli tıppın kapı gibi ıslak imza teyitine rağmen. Ehh siyaseten akıl tutulması bu olsa gerek. AKP'ye karşıyım diye, Taraf'a düşmanım diye bu kadar da mantıkla çelişmez ki bir insan?
-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-
"The Usual Suspects" filminden
|

27-10-2009, 19:35
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
İnvi kardeşim.
Bütün bölücüler Pkk'ya alkış tutarken,
onlar için çadır mahkemeler kurup ayaklarına hakim savcı gönderirken
ve gönderdikleri cemaatci/hükümet güdümündeki hakim ve savcılar teröristlere ifadelerinde "aman Önderimiz Apo" demeyin sonra işiniz zor olur deyip teröristler inatla "önderimiz Apo" demesine rağmen tutanağa bunu geçirmeyerek suç işlerken,
teröristlere gazetelerinde televizyonlarında "açılımcılık" "Kürtçülük" ve "Said Kürtçülük" yaparak her türlü sempatiyi sevgiyi göstermekten imtina etmezlerken
ve Taraf gibi Pentagon mahfilli bir gazeteye finansal destekler çıkarak Tsk'ya karşı hüruc harekatı başlatarak,
Emniyette, yargıda, Orduda, Adli Tıp'ta Tübitak'da ve daha bilumum kurumda
gizli ve sinsi
casusluk örgütlenmeleri kurararak
devleti ele geçirmeye, provakatif belgeler ürtemeye ve daha bin türlü hile ve desiseye başvururken
"Pkk'ya selam dur Türk ordusunu arkadan vur" şiarıyla hareket ederlerken ben bütün bunları görmeyip de
ıvır zıvır,
gerçekliği muamma
gündem değiştirme ve
açılımın önünde engel gördükleri TSK'ya karşı psikolojik harp amaçlı olan
bu belge operasyonlarına
destek mi vereceğim?
Cemaat ve AKP ne kadar Pkk'nın yanında ise
ben onun onbin misli TSK'nın ve şerefli komutanlarımızın yanındayım.
Onlar Pkk ile kapalı kapılar ardında müzakareden çekinmiyolarsa ve
Türk milletinin onurunu haysiyetini çiğnemekten utanmıyorlarsa
Ve pişkin pişkin hâla ortalığa uydur kaydır belgeler saçarak TSK'ya saldırıyorlarsa
ben de TSK'nın yanında olmaktan gurur duyarım.
Ordumuz bizim şerefimizdir. Bütün şeref sorunu olanlara inat bu böyledir.
|

27-10-2009, 19:39
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
schopenhauer der ki:
|
Başarılara alkış tutman tamam da, yazanın bile şu an inkar edemeyeceği ve GKB sitesinden Başbuğ'un belge için öncesinde "kağıt parçası" dediği alıntıyı kaldırtacak kadar suça ikna olmuşluğu ortadayken bu ne hırsla ve mantık körelmesiyle klavyeye sarılmaktır.
|
Bunu Sargon da söylemişti ve yandaş medya tuzağına düştüğü ortaya çıktı. Sen de tekrar mı ediyorsun? Söyle yandaş medya senden de özür dilesin (Bkz. Ergenekon başlıklı forum)
Sorry
|

27-10-2009, 19:47
|
|
Denetimdeki Üye
|
|
|
|
Sn Soda
benim sizin orduya olan biyadinizi anlamamak ile birlikte, böyle bir tercih hakkinizin olabileceginden yanayim, ama nihayetinde bu devlet hic kimsenin ipotegi altinda degil, hele hele emir komuta zinciri ekseninde kendi varliklarini sürdürenlerin hic.
Halen Belge Operasyonu diyorsunuz, hani Ordu icinde bu tür cürüklerin ayiklanmasi sizin biyad ettigniz ordunun sayginligi icin daha dogru degilmi ?
TSK ya saldiran yok, TSK sadece asil görevini bilip onu yerine getirecek, bugün hic bir akli basinda müslüman, erlerine karsi savas acmaz, onlari düsman olarak görmez. Fetullahcilik diyorsunuz, Saidi Kürdcülük diyorsununuz, peki bu adamlar sirf orduya sizin bagnaz bir sekilde biyad etmedikleri icin mi demokratik haklarindan mahrum kalmak zorundalar ? bunu böyle kabul etmek zorundalar ?
Eminim siz bu satirlari sinirinizden yaziyorsunuz, cünkü kabullenemiyorsunuz, bugüne kadar "emir" almak ile sinirli olan insanlarin, artik bu ülkenin sahibi olmak istemesine olan siniriniz size bunlari yazdiriyor olmali.
Ülkemizde "seriat" devleti özlemi ile yasayan insanlar yok mu ? tabiki var !
Ülkemizde toprak talebinde bulunan ayrilikci Kürdler yok mu ? tabiki var !
ama bunlar nihayetinde azinlikta, ve sizin gibi insanlarin tutumu yüzünden, bu gibi olusumlar ülkenin gündemine gelmekte.
|

27-10-2009, 19:48
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
|
Senin adli tıp kurumuna da mı saygın yoktur. Adli tıp Ceylan havanla değil de roketatar mermisiyle öldürüldü deyince bunu sorgulama gereği hissetmeyen sen değil miydin? Biz bilirkişi raporundan önce askerin dahlini savunurken "Durun bakalım sonuçları bir görelim" diyen sen değil miydin?
|
Sizin Ceylan Önkol raporundan haberiniz yok.
"Çevredeki ağaçların tepe ve dallarında havan atışına benzer, aşırtma atış izine rastlanmamıştır. Şayet Ceylan Önkol'un vücuduna havan, roket veya top mühimmatı isabet etmiş olsaydı vücut bütünlüğü bozulacak şekilde parçalara ayrılmış olması gerekirdi. Ayrıca Ceylan Önkol'a yakın bir noktaya havan, roket veya top mühimmatı düşmüş olsa daha derin bir patlama çukuru oluşması, etraftaki diğer ağarlarda da ısı ve parça etkisiyle zarar meydana gelmesi gerekirdi. Tüm bu hususlar dikkate alınarak yapılan genel değerlendirme neticesinde, Ceylan Önkol'un menşei ve modeli tespit edilemeyen daha önce araziye atılmış ancak patlamadan kalmış 40 mm'lik bomba atar mühimmatına elindeki tahra ile vurararak patlatması neticesinde hayatını kaybettiği kanaatine varılmıştır."
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=211310
Ben ne yapayım herbirinize ayrı ayrı kanıt mı sunacağım? Bu mevzu kapandı ve Ceylan Önkol'un arazideki Pkk mühimmatı nedeniyle öldüğü ortaya çıktı. Hala nasıl Tsk'yı suçluyorsunuz?
Roketatar nerede, havan nerede? Aloo...
|

27-10-2009, 19:51
|
 |
Üye
|
|
|
|
Soda´isimli üyeden Alıntı
Bunu Sargon da söylemişti ve yandaş medya tuzağına düştüğü ortaya çıktı. Sen de tekrar mı ediyorsun? Söyle yandaş medya senden de özür dilesin (Bkz. Ergenekon başlıklı forum)
Sorry 
|
O başlıkta histerik tepkilerinden başka bir şey görünmüyor soda. Sadece belgenin yine sahte çıkma ihtimaline çok fazla inandırmışsın kendini. Öyleki belge gerçek çıksa dünya başına yıkılacak gibi görünüyor. "Taraf'ın tarafı" diye başlık açan ve Taraf gazetesi ile ilgili bir dünya komplo teorisi geliştiren Soda, askerin tarafı olmayı seçmiş. Biz kendisini sosyal demokrat olarak bilirdik. Halkın seçtiğini yine halk değil de asker marifetiyle gönderileceğini/gönderilmesi gerektiğini savunan bir "demokrat" mı olmuş?
Ama seni anlıyorum Soda, bu forumlardaki asker odaklı sosyal demokrasi bilgim epey arttı. Malum dünyada örneği olmayan bir siyasi felsefenin şu kadarcık forumda kaç tane temsilcisi var, askerin eleştirilmesine katlanamayıp siteyi terkedenler de dahil.
-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-
"The Usual Suspects" filminden
|

27-10-2009, 20:00
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
schopenhauer´isimli üyeden Alıntı
O başlıkta histerik tepkilerinden başka bir şey görünmüyor soda. Sadece belgenin yine sahte çıkma ihtimaline çok fazla inandırmışsın kendini. Öyleki belge gerçek çıksa dünya başına yıkılacak gibi görünüyor. "Taraf'ın tarafı" diye başlık açan ve Taraf gazetesi ile ilgili bir dünya komplo teorisi geliştiren Soda, askerin tarafı olmayı seçmiş. Biz kendisini sosyal demokrat olarak bilirdik. Halkın seçtiğini yine halk değil de asker marifetiyle gönderileceğini/gönderilmesi gerektiğini savunan bir "demokrat" mı olmuş?
Ama seni anlıyorum Soda, bu forumlardaki asker odaklı sosyal demokrasi bilgim epey arttı. Malum dünyada örneği olmayan bir siyasi felsefenin şu kadarcık forumda kaç tane temsilcisi var, askerin eleştirilmesine katlanamayıp siteyi terkedenler de dahil.
|
Genelkurmay Başkanlığı yetkilileri, bazı basın yayın organlarında yeralan "basın toplantısı metninin kaldırıldığı" yönündeki iddiaların "gerçekdışı" olduğunu belirttiler. "Metnin Genelkurmay Başkanlığının internet sitesine konulmadığını"ifade eden yetkililer, "bu sebeple basın toplantısı metninin kaldırılmasının da mümkün olamayacağını" kaydettiler
http://www.haberprogrami.com/h/2009/...-yalanlama.php
|
Galatasaraylıları bile geçtiniz yahu Mor menekşe ağlıyor musun ne?
Bende histeri yok da sizde belge histerisi var. Fazla belgeci olmayın.
Bakın şimdi RTE'nin kasetleri çıkıyor ortalığa ama ben bunları bile takmıyorum.
Niye?
Çünkü belge histerisi hastalığı yok bende
|

27-10-2009, 20:08
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Yahu Schop kardeşim yandaş medya aleyhine dava aç. De ki: Hep "bizi kandırıyor bunlar, forumlarda zor durumda kalıyoruz" de. Bak vallahi yanındayım. Hakkını ara. Bir vatandaş olarak en doğal hakkındır bu senin. 'Sürekli aldatıyorlar beni' de mahkemede. Yalana karşı çık
|