02-11-2009, 23:41
|
|
Üye
|
|
|
|
Cinsel fanteziler
Açıklama: Bu yazıda amaç, sapıklık yapmak değil, “çarpıcı” kelime benzerliğinden (“cins”el-“cin”sel) hareketle biraz gülümsetmek ve belki bir ölçüde düşündürmektir.
Hocaya soru-hocanın cevabı
Soru:
Muhterem hocam.
Müsaadenizle iki sorum olacak. Beni aydınlatırsanız size duacı olacağım:
1. Bir adam, eğer ikisi de helali olacak eşleriyle aynı anda cinsi münasebette bulunabilir mi?
2. Zengin ve cinsi gücü fazla olan bir kadının kocası yatalak ve iktidarsızsa, o kadın kocasını boşamadan başka bir erkekle evlenebilir mi? (Kadın boşanıp kocasını üzmek istemiyor, bakımına devam etmek istiyor; ve kocası onun ikinci eş almasına rıza gösteriyor.)
Mete Tunç
(Önemli not: İsmimi saklı tutarsanız sevinirim hocam.)
Cevap:
Zındık!
Birinci adamın sen, zengin dediğin kadının metresin olduğunu ve nefsinin arzuları için ehli sünnet vel cemaat alimlerimizin içtihatlarını bana değiştirtip onunla evlenmek istediğini anlamayacağımı mı sandın?! İçtihat devri bitmiştir münafık!
Aynı anda iki kadınlaymış! Ben de iştirak edersem caizdir. Tövbe, tövbe!
İsmini ne saklı tutacağım lan! Aletine alet olacak başka imam bul!
Ailenizin imamı Ökkeş
Not1. Yukarıdaki soru ve cevap hayalidir.
Not2. Kadın neden çok eş alamıyor, suali “meşhur”dur… Cevaplar arasındaki, kadın çok eşli olursa çocuğun babası belli olmaz, gerekçesi ikna edici değildir. Kadın kısırsa veya regl hali bitmişse ve zenginse 2, 3, 4… erkeğe bakacak durumdaysa, ve cinsel gücü fazlaysa neden çok eşli olamasın! Belki polemik bir soru ama, açıklamalar böyle yetersiz ve başka soruları gerektiriyorsa pek anlamsız da sayılmaz. Ayrıca, belirtilen özelliklere bir sahip kadın, çocuk doğurmak istediğinde, diyelim bir ay boyunca bir eşiyle yatar, diğerini bekletir. Yani çözüm var… Ayrıca, pek çok erkek 2., 3., 4. eş olmaya hayır demeyecek, diyemeyecek kadar aç ve “aç”tır.
Nihat Hatipoğlu din propagandasında (halkı uyutmada-avutmada) ve “rating” için gözde isimlerden biri. Çok duygusal anlatımı var; insanın ağlayası geliyor(!)
Cinlerden bahsediyor. Onlar da yer, içer, çoğalır, savaşırmış!.. Cinler arasında hiç meydan savaşı olmuş mudur, onların silahları nasıldır, taktikleri nelerdir, cinler insanlara toplu olarak saldırmışlar mıdır, aralarında fizikçi var mıdır, edebiyatları nasıldır, tarih bilincine sahip midirler, müzik yaparlar mı, maddeyi nasıl görüyorlar, atomu-elektronların hareketini görebiliyorlar mı, bazıları hariç olmak üzere (!) insanların onları görememesi ama onların insanları görmesi dikizcilik, günah ve insanlara haksızlık değil midir, gibi sayısız soru aklıma geliyor ama…
En “hoş”u, cinlerin yiyecekleri arasında kemiklerin olduğunu ve bunu “peygamberimizin” bildirdiğini söylüyor. Ancak hadisi eksilterek, başını ifade etmeden veriyor. Şöyle ki, hadise göre, Muhammed, kemikleri taharet için kullanmayınız, çünkü onlar cinlerin yiyeceğidir, der! Ayrıca kemik yediklerine göre anatomileri ve metabolizmaları nasıl, mideleri var mı, yiyecekleri nasıl sindiriyorlar gibi de bir çok soru geliyor insanın aklına!
Not1. Burada, cin’li (ve hem de cinselliği içeren) bir öykü anlatmadan olmaz: İsmini vermek istemeyen bir kadın; kocasının, görevleri nedeniyle uzun süreler evde olmadığı günlerin gecelerinde bir cinin odasına, yatağına geldiğini, onu göremediğini ama gücünü hissettiğini, ona “hayır” diyemediğini, her dediğini yerine getirdiğini vs. anlatıp yaptığının zina olup olmadığını, hamile kalıp kalamayacağını, bebek olup da onun kemik istemesi ve yemesi halinde nasıl davranması gerektiğini ve durumu kocasına açıklayıp açıklamama hususunu soruyor!
Not2. Aslında bir makale konusu olacak kadar önemli bir husus; hocalara, şeyhlere, imamlara, diyanete “ciddi” sorular sorarak, dinin daha makul, barışçı, toplumu dönüştürücü vb. hale getirilmesini sağlamaktır. Tabii, ne derece olabilecekse!.. Ayrıca toplumun “soru kalitesi” yükselecek; dindarların dinlerini daha sağduyuyla sorgulamalarına yol açılacak ve “sorgulayanlara” bakışlarını daha hakkaniyetli olacaktır. Tabii, ne kadar olacaksa!
Yazıyı, konuya uygun, konuyu özetleyen bir söz ile bitirelim: “Elle tutup gözle göremediğimiz şeylere inanmak, elle tutup gözle görebildiğimiz sorunlara yol açıyor.” Harzem Özger, Prof. Dr. (mete tunç)
|

03-11-2009, 17:42
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
sizleri cin çarpsa veya yolunuza çıksa görmeyeceksiniz ama gücü hissedeceksiniz
o zaman allaha inanırmısınız bu da bir kanıtmıdır inanma konusunda.
|

03-11-2009, 17:47
|
|
Üye
|
|
|
|
mindar´isimli üyeden Alıntı
|
Sen yukarda sorulan sorulara bir cvp verirsen sevinirim...
|

03-11-2009, 17:53
|
 |
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
mindar´isimli üyeden Alıntı
|
Degerli Mindar, cin carpmasina en son nezaman tanik oldunuz?
İnanç, gerçeği öğrenmeyi istememektir. ~Nietzche
|

03-11-2009, 18:18
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Mindar kardes,
Tavsiyem sen yola dikkat et, cin kimseyi carpmadi ama bir otobus carparsa alimallah halin duman!
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

03-11-2009, 18:50
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
sayın mindar sizi kaç gere cin çarptı?
cinlerin gücünü ne zaman hangi ölçekte hissettiniz??
cinlerle irtibatınız var mı??
cin etkileşiminden sonra mı imana geldiniz??
cin mi yoksa yoldaki araba mı daha şiddetli çarpar?
yoksa tanıdığınız tek cin" eti cin" mi??
saygılar...
ÖRGÜTLENİN!!!
|

04-11-2009, 08:50
|
 |
Üye
|
|
|
|
kardeşim ,ben cinle ilgili şunu diyebilirim, elhamdülillah müslümanım , Allah'tan temennimde böyle ölmek isteğim.karabasan diye bir varlık var duyan vardır muhakkak, bir gece uyurken anden kalktım,baktım kımıldıyamıyorum,içimden Allah'ım yardım et dedim sonrasında ben diyim 3-4 saniye sonra üzerimden yük kalktı,bundan 2 yıl gibi bir zaman dilimi geçtikten sonra bu sefer tam uykuyla uyanıklık arası ü, yani daha tam uyumamaışım, kendimi bir bahçede bulluyorum, o anda gözümü açıp yanımdaki pencereye baktım ve normal insan vücudunun 4 katıu diyebilecğim simsiyah bi silüet gördüm , onu görmemle sağ ayağımdan başlayıp ,sağımdan sürünerek boğazıma kadar geldi ve sağ ayağıma dokunduğu andan itibaren kımıldıyamadım, boğazımı sıktı yine Allah'ım yardım et diye içimden yalvardım, yine 5 saniye diyim beni bıraktı, yük üzerimden kalkınca ayı gördüm ve ayda 2 delik vardı.heralde buda yaşarken ölmek gibi bişey bilinçlisin , acı çekiyosun, ama kımıldayamıyosun, sesin bile çıkmıyo. cinsel olaylara gelince , şu anda cinsellik konusunda üstünlük erkeklere ait, geçmiş bi çok zaman dilimindede öyle oldu, çünkü iktidarlar , iş gücü ve para hep erkeklerde oldu , çok az kadın bunlara sahip oldu,zannedersem kadınlar böyle bi üstünlük yakalarsa o zaman kıyamete yaklaştık demektir.o yüzden erkekler şu ana kadar üstünler ve kendi itediklerini kadınlara boyun eğdirmişlerdir , kadının fazla erkekle yaşaması milyonda yada milyarda bir belki gözükebilir.
|

04-11-2009, 10:22
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Başlığı açan özetle başlığın amacını ve kendi düşüncesini yazabilir mi? Zira cevap bile yazamıyor insan. Hayali mi değil mi belli değil anlayamadım. Tüm yazılan mı hayali, bir kısmı mı hayali. Hayali ise neyi tartışmak için açıldı?
Saygılarımla
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
|

04-11-2009, 11:14
|
|
Yasaklandı
|
|
|
|
proximo´isimli üyeden Alıntı
Sen yukarda sorulan sorulara bir cvp verirsen sevinirim...
|
cinler hakkında allah detaylı bişey söylememiştir.
diğer bilgiler müslümanları ilgilendirmez yorumlardır.
bu cevap hepinizin soru ve alaylarına cevaptır.
tek tek cevap vermeyeyim aynı şeyleri söylüyorsunuz.
|

04-11-2009, 11:16
|
|
Üye
|
|
|
|
arkadaşlar
bizzat yaşadığım bir durumdur,inanın....
cin çarpar,hem de fena çarpar...
hele birde votkayla ve birayla falan karıştırırsanız acayip çarpar.
şişede durduğu durmaz.
|