HanifTürk´isimli üyeden Alıntı
Bir Kur"ana iman eden Hanif olarak sizin bu davranışınızı Kur"ana uygun bulmuyorum kişiler hakaret etmediği müddetçe istediklerini düşünmek söylemek ve yazmakta özgürdürler Rabbimiz bile Kendisine inanmayanlara bütün nimetlerini verirken bize ne oluyorda Rabbimizin yapmadığı bir şeyi yapıyoruz biz hiçbir zaman unutmamalıyız ki İman denilen husus Rabbin inayeti ve lütfu iledir kime ne zaman verip kimden ne zaman alınacağı belli olmaz Kur"ana imanlı müslüman asla başkasına haksız yere zarar vermez onun haklarını kısıtlamaz Bu konuda Rabbimiz Resulune bir ayetinde yaklaşık olarak şöyle der sen Hakkı tebliğ et kavmine karışma çünkü senin görevin hakkı tebliğ etmektir kavmin üzerine seni bekçi göndermedik
Kur"ana imanlı Bir müslüman olarak arkadaşın adına sizden özür diliyorum değerli kardeşlerim Saygılar ile
|
Arkadaşımın görüşlerine tamamıyla katılıyor ve foruma böyle bir giriş yapan arkadaşımızı da kınadığımı söylemek istiyorum.Kimseyi bu tür sitelere zorla üye etmiyorlar,evlerimize davetiye göndermiyorlar gel diye siteye.Burada ki paylaşımlara saygı çerçevesi içerisinde katılıp düşüncelerini paylaşabilecek olanlar paylaşsın yok hazmedemeyipte bu tür sitemler edecek olanlar zaten üye olmasın.
Saygılar.