Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-11-2009, 19:09
HayyaN HayyaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Nihat GENÇ ile Veryansın - 14.11.2009

Gaye KAYA sunuyor, Nihat GENÇ anlatıyor.

Yazar Nihat GENÇ, siyasetten teröre, kültür sanattan ekonomiye, medya eleştirilerine kadar pek çok konuda fikirlerini ART ekranlarından izleyicilere aktarıyor.

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını Gaye KAYA ile bir bir masaya yatırıyor.

İzle

Bölüm 1
http://tr.sevenload.com/pl/YEStVsK/500x408/swf

Bölüm 2

http://tr.sevenload.com/pl/KTO6vUm/500x408/swf

Alıntı : Guncelmeydan

Aydın geçinen terörist,gazete,yazar ders almadı geçmişten.Halkımın aptal olduğunu düşünen her beyin hayatını yitirdi.
Alt 16-11-2009, 22:21
eylemsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
eylemsel eylemsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Geçen gün Avrasya tv de Nihat Genç'in programını izliyordum. Kürt açılımı ve gdo lu gıdalarla ilgili fikirlerini açıklıyordu.
Program devam ederken aralarda agladığını görünce epey güldüm. Çünkü aglama eylemi bittikten bir kaç saniye içinde hiçbir şey olmamış gibi sohbetine devam ediyordu. Ruh hali çok garip geldi.

Nihat Genç'in böylesine popüler olmasında bu degişken ruh hali ne derece etkili olmuş olabilir?

İnsan kendini yalnızca insanda tanır. GOETHE
Alt 17-11-2009, 02:29
Üye

eylemsel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen gün Avrasya tv de Nihat Genç'in programını izliyordum. Kürt açılımı ve gdo lu gıdalarla ilgili fikirlerini açıklıyordu.
Program devam ederken aralarda agladığını görünce epey güldüm. Çünkü aglama eylemi bittikten bir kaç saniye içinde hiçbir şey olmamış gibi sohbetine devam ediyordu. Ruh hali çok garip geldi.

Nihat Genç'in böylesine popüler olmasında bu degişken ruh hali ne derece etkili olmuş olabilir?
Bahsettiğiniz program bu konu altında paylaştığım linklerde ki izlencedir.

Sadece 2 kez duygusallaştı ki ondada sizin bahsettiğiniz gibi ağlamadı sadece biraz gözleri yaşardı..

Gözlerinin yaşardığı konular ise ;
1.Nasrettin Hocanın eşşeği hikayesi konusunu anlatırken.
2. 10 KASIM 1938'in önemini anlatırken.

Bir Nihat Genç dinleyicisi olarak gözünden döktüğü yaşa değil,ağzından çıkan söze bakıyorum.

Aydın geçinen terörist,gazete,yazar ders almadı geçmişten.Halkımın aptal olduğunu düşünen her beyin hayatını yitirdi.

Konu HayyaN tarafından (17-11-2009 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir.
Alt 17-11-2009, 02:36
ozgurrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgurrr ozgurrr isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

The Greatest Story Ever Sold
Alt 17-11-2009, 19:18
eylemsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
eylemsel eylemsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayın Hayyan

Nihat Genç hakkında derin araştırmalar yapmış değilim ama ağlamak ile göz yaşarması arasındaki fark nasıl oluyor. Mantık kuralları açısından düşünürsek gözümüz yaşarınca ağlamış oluyoruz. Nihat Genç neden böyle bir kuralın dışında tutuluyor?

İnsan kendini yalnızca insanda tanır. GOETHE
Alt 18-11-2009, 02:31
Üye

eylemsel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Hayyan

Nihat Genç hakkında derin araştırmalar yapmış değilim ama ağlamak ile göz yaşarması arasındaki fark nasıl oluyor. Mantık kuralları açısından düşünürsek gözümüz yaşarınca ağlamış oluyoruz. Nihat Genç neden böyle bir kuralın dışında tutuluyor?
Sayın eylemsel ;

Ağlamak dediğimiz durum benim algıma göre daha uzun süreli bir durumdur 3-5 saniyelik bir durum değil.Daha önce ki mesajımda da söylediğim gibi Nihat Genç çok kısa bir süre duygusallaştı ve gözleri yaşardı yani hüngür hüngür bir ağlama durumu yok.

Hani duygusal filmler izlerken olur bir an duygulanırsın gözlerin yaşarır ama o an müsait değilsindir ve duygularını ağlayarak dökemeyeceğin için gözyaşlarını silersin ve kaldığın yerden filmi seyretmeye devam edersin.(bana oluyor da ordan söylüyorum.) bu da öyle bir durum yani.Yoksa Nihat Genç'e özel bir yorum yapmıyorum.

Alt 23-04-2017, 09:17
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Nihat Genç buna benzer bir betke daha yazdı; "Siz akp'liler Tayyip'ten ben Allah'tan korkuyorum". İslamcı aydınlar 15 yıldır iktidarın gücüyle nitelikli eserler niçin veremiyorlar ve bir 15 yıl daha geçse ne değişecek diye soruyor ama yanıtı belli, islamcılardaki niteliksizlik bir dini yetenektir ve müslümanların yaşamlarındaki kalitesizliğin, taklitciliğin ve hırsızlığın asli nedeni, bizzat islamın mistizm dayatmasıdır. İslamdan kurtulmadıkça hiçbir müslüman toplum nitelikli eserler yaratamayacaklar.

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir
Alt 07-02-2019, 21:59
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Nihat Genç youtube'da Veryansın Tv adlı kanal açtı.

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir

Önerilen Siteler