Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-01-2006, 17:18
Üye Değil

Standart NEFRET DINI ISLAM

Dun sitemiz DELI balta imzali bir hacker tarafindan saldiriya ugradi...

slogani:

HAYVANLARDAN NEFRET EDIYORUM...!!!!

dusunceyi hack edemezsiniz..susturamazsiniz...turan dursunlar konusmaya, karanliklari aydinlatmaya devam edecek...

yaratilani severim yaratandan oturu soylemi size ait degilmidir...
islam hosgoru dini degilmiydi...
islam baris dini degilmiydi...

hayvanlari sevemeyen insanlari sevebilirmi...

iciniz nefret dolu....kin kusuyorsunuz...

biz butun hayvanlari seviyoruz deli balta
Alt 10-01-2006, 19:43
crescent crescent isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Öncelikle saldırıyı tasvip etmediğimi söyleyeyim. Ama kalkıpta bunu eleştirmeniz çok saçma, sitede müslümanların kutsal neyi var neyi yok hakaret etmiyormusunuz (Haşa) Kabe'ye kerhane peygamberimize sapık kurana masal kitabı diyorsunuz. Tepki gelincede hemen sitenin 1. kuarlı burada bunlar kutsal kabul edilmemektedir onun için istediğimizi söyleriz demiyormusunuz. Belkide saldıran kişide önce siteyi kutsal,kişiye ait,kabul etmemiş sonra saldırmıştır. Karşındakinin tüm değerlerine ben inanmıyorum deyip küfür ettikten sonra doğru olmasada bir eylem sonucu düşnceye saldırılmaz dmeni mantıklı bulmuyorum
Alt 10-01-2006, 19:54
kani kani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Fikre karşı kullanılan kaba kuvvet İslamın geleneği oldu bin yıldır, gelin artık müslümanın da kavga etmeden fikrini ortaya koyabildiğini gösterin bize.
İslamı eleştirmekle Küfür edip Hakaret etmek başka şeyler Hakaret ve küfre sonuna kadar karşıyım ama Atatürk resmini sınıfından dışarı atacak kadar din meczubu olmuş kişilerin,Şeriat isteriz diye rejimime saldıranların
bizlere hakaret etmediklerini sanmak saflık olur.
Eğer arada sırada bazılarının sabrı taşıpta kötü sözler söyleyebiliyorlarsa bu toplumsal hakaretlere tepki dir herhalde.
Sizlerin din sevgisi kadar belki daha da büyük bir sevgi besliyoruz Atatürk e ve vatanımıza.Onlara uzatılan diller sizin kutsallığınıza uzatılmış diller gibi algılanıyor ve agresifleşebiliyoruz.
Alt 10-01-2006, 20:18
exclusive exclusive isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

crescent Diyor ki
Kabe'ye kerhane peygamberimize sapık kurana masal kitabı diyorsunuz. Tepki gelincede hemen sitenin 1. kuarlı burada bunlar kutsal kabul edilmemektedir
kabe'ye kerane diyenine hiç rastlamadım. Eğer ki birisi böyle birşey söylemişse bir dinsiz olarak onu böyle haksız ve dayanağı olmayan, sadece hakaret amacıyla konuşmasından dolayı kınıyorum. Eğer kimse böyle bir söz söylememişse seni kınıyorum.

peygambere sapık demişliğim vardır ancak bu herzaman bir müslümanın beni dinsiz olmamdan dolayı sapıklıkla vs. suçlamasına karşı verdiğim cevaptır. (tabi hakarete hakaretle cevap vermek hoş değil ancak insan herzaman sinirlerine hakim olamıyor)

Hakaret etmeden tartışan bir müslüman karşısında asla böyle bir söz söylemedim ve asla küfür hakaret nitelikli sıfatlar kullanmadım... (tabi muhammed hakkındaki düşüncelerim hoş değil, hiç haz etmiyorum bu kişiden, ancak bu düşüncelerimi hakaret kullanmadan dile getiririm)

kurana masal kitabı da demişliğim vardır.... bence hakaret-küfür içermeyen, yerinde bir yakıştırmadır.
Alt 10-01-2006, 20:23
Üye Değil

crescent Diyor ki
Öncelikle saldırıyı tasvip etmediğimi söyleyeyim. Ama kalkıpta bunu eleştirmeniz çok saçma,
crescent....

soylemiz kivrak bir zeka urunu olmadigi gibi formel bir mantigada ters dusuyor?...

elestirdigim "hayvanlardan nefret ediyorum" slogani olmustu..
anlasilan sizde "hayvanlari sevmiyorsunuz"

evet bu sitenin bazi kurallari ve amaci var...biz sizin kutsal dediginiz degerlere inanmadigimiz icin buradayiz ve inanmadigimizi soyleyecegiz..

kurandan bahsederken "allahin son gonderdigi kitap" diye soz edersek kendimize ve soylemlerimize ters dusmezmiyiz...bu kendimizi inkar etmek olmazmi?..
biz muhammedin yazdigi yalanlardan soz etmeye devam edecegiz

sizin istediginiz gibi bir site olacaksak kapar dukkani gideriz...

tabiki soylemlerimiz sizinle farkli olacak...inandiklarimizi soyleyecegiz...seytan taslamak bize ters ve komik gelir ama biz size tas atmayacagiz...fikirlerimizi paylasmak isterseniz biz variz...

sizin sahsinizla ilgili sorunuzmuz yok...

sivrisineklerle ugrasmanin mantikli olmadigini biliyoruz...bizim hedefimiz bataklik...

hayvanlarinda sevildigi bir dunya yaratmak icin burada olmaya devam edecegiz...
sevgiyle kalin

Önerilen Siteler