Sözde, bir kız, annesi kuran okurken müziğin sesini açmış. annesi uyarmış yine de dinlememiş. En sonunda Kuran'ı yırtıvermiş. Bu esnada Allah (C.C) tarafından evrimini tamamlayamamış bir mahlukata dönüştürülmüş.
İşbu Photoshop ürünü fotoğraf da bu yalan & dolan içeren vakayı tasdik eder.
Bu resim bir photoshop hilesi olsa bile buna benzer nitelikte insanlar var.
Aynı bu tipte küçük kafalı-maymun yüzlü ikiz erkek gördüm.Dilenerek para kazanıyorlardı.İstanbul-Yenibosna-Cuma pazarı önünde..Görenler ilgiyle onları seyrediyordu..Fakat bu resimdeki kadar değildi.Bu çok abartılı..
Bu tür istisnalar bir ispat olamaz tabi..Ya akraba evliliği ya hamilelik sırasında kullanılan haplar-kimyasallar bozulmalara yol açabilir..
Bak arkadaşlar yaptığınız doğru birşey değil,zaten evrime zor ikna oldum.Beni vaz-ge-çi-r-me-ye çalışmayın lütfen.Biliyorsunuz bir insanı kazanmak zordur ama kaybetmek çok kolaydır.Bir aspartam bu ülkede ne kadar zor yetişiyor biliyor musunuz siz?
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.