Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Cevapla
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
  #1  
Alt 11-01-2010, 17:39
Soda Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
 
Üyelik tarihi: 27 Feb 2009
Mesajlar: 462
Standart Kozmik odaya öyle de TİB'e neden böyle?


Bir hakim kozmik odayı arıyor. Ses çıkmıyor. Biz TİB deyince yer yerinden oynuyor” dedi.

Adalet Bakanlığı Müfettişleri, Sincan Adliyesi’nde Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından alınan Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’ndaki inceleme kararı nedeniyle, ikinci kez arama başlattı.

Sincan Adliyesi'ndeki aramanın devam ettiği saatlerde Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kaçmaz, “Bir hakim kozmik odayı arıyor. Ses çıkmıyor. Biz TİB deyince yer yerinden oynuyor” dedi.


http://www9.gazetevatan.com/Sincan_hakimi_arama_icin_agir_konustu_/281162/1/Gundem



Hakim Osman Kaçmaz için Adalet bakanlığı müfettişleri sürekli soruşturma açıp inceleme yapmaktalar. Hem de aldığı kararlar bile incelenmekte. Bir hakimin görevi gereği aldığı kararların Adalet bakanlığı müfettişleri tarafından incelemeye alınması ancak Türkiye gibi bir ülkede olabilirdi.

Hakim Kaçmaz, görevi kötüye kullanma ve hazırlık soruşturmasında gizliliğin ihlali gibi iddialarla da yargılanmakta.

Herkes biliyor ki bütün bu süreçler Hakim Kaçmaz'ın AKP'nin işine gelmeyen kararlar alması ile başladı. Özellikle C.başkanı'nın yargılanması gerektiği yönünde aldığı karar ile bu süreçleri tetiklendi.

Ama beni asıl ilgilendiren sözümona liberal demokrasi goygoycularının tavırlarıdır.

Bu zevatın demokrasi hukuk anlayışı insanı çileden çıkartan bir ikiyüzlülüğe sahip.

Hakim Kaçmaz aleyhine başlatılan bu huruc harekatı konusunda gıkını çıkarmayan bu zevatın kozmik odadaki yasadışı arama konusunda ha babam de babam hukuk devletinden dem vurmaları nasıl bir ikiyüzlülüktür böyle?

Neymiş efendim hakim heryere girebilirmiş.

Peki TİB'e giren Kaçmaz'a neden yüklendiniz?

Baskı yapmak için her aracı kullandılar. Sadece medya üzerinden değil fiili olarak telefon dinleme, müfettiş soruşturması, MİT baskısı ve herşeyi kullandırlar.

Osman Kaçmaz MİT’e de karşı

Ama cesur hakim Kaçmaz, hükümetin ve yandaş medyanın topyekün huruc harekatından zerre kadar yılmadı. Bu yönüyle de Türk hukuk tarihimize "Cesur Hakim" olarak geçmiş ve her vicdan sahibi insanın kalbinde yerini almıştır.

Tabii cemaatler hakkında soruşturma başlatan ve yürüttüğü soruşturma Fettullah cemaatine uzanınca devreye bakanın, Erzurum özel yetkili savcısının girdiği Erzincan C. başsavcısı için yapılanları yazmadım.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı yargılanacak

Bu da apayrı bir hukuk faciasıdır ki bütün bu organize hareketlerin F tipi örgütlenmenin nerelere kadar uzandığını göstermesi açısından öğeticidir.

Asıl Gladio devlet ve hukuk sitemi içindeki F tipi örgütlenmedir.

Asıl derin devlet budur.

Derin oluşlarını her türlü hukuksuzluğu icra etmedeki cürretlerinden anlamaktayız.

Birileri hâla derin devleti Tsk içinde aramaya devam edebilirler ama bütün soruşturmalarda hukuka riayet etmeyi ilke edinmiş ve bu yüzden de kendi gizli odalarına bile hakimin, polisin girmesine ses çıkarmamış bir kurumun derin devlet olma iddiası olamaz.

Asıl derin devlet hukuksuz dinlemeleri, sahte komplo belgeleri ve her türlü ard niyetli hareketini hukuk formatı kisvesine sokarak gerçekleri çarpıtan ve yaygaracı medyası üzerinden de psikolojik operasyonlar yapanlardır.

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Önerilen Siteler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Muhammed neden böyle yaptı? Sai_Baba İslam 51 12-02-2013 18:46
Öyle olsaydı böyle olsaydı karadenizli Konu-dışı 5 02-01-2009 23:47
ata öyle binilmez böyle binilir. Natan Konu-dışı 0 21-01-2008 18:12
Dünyada kozmik bir karantinaya sıkışıp kalmış durumdayız... dolfen Konu-dışı 20 07-10-2007 20:10

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:01 .