Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-01-2010, 15:49
naper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naper naper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Avrupa Birliği

bakınız abdullah gül, avrupa birliği konusunda neler söylüyor.
sene 1995

bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak,sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz
Alt 13-01-2010, 18:30
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Yahu bikmiyor musunuz elli bininci defa ayni argümani gündeme getirmekten. Biraz yaraticilik, biraz günceli takip, biraz zeka falan, birseyler cikar. Ezberlenmis klise propaganda/ajitasyon malzemesinden ise anca itis kakis cikar.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 13-01-2010, 18:42
wiperandcleaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
wiperandcleaner wiperandcleaner isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

"95'teki Abdullah Gül ne dediyse altına imza atıyoruz"

Yalan, hemde kuyruklusundan

O günlerde bu sözler "gericiye bakın hele" laikçi tepkisiyle karşılık görüyordu, o günde bu günde söylenen söz değil verilen tepkinin sebebi, söyleyenin kendisi!

Dün de Abdullah Gül'e ve benzerlerine karşıydılar bu günde!

Bu ülkenin mütedeyyinlerini Avrupa Birliğine iten Kemalist zulüm, gün geliyor kendi pozisyonundan(hıristiyan kulübü olma) ciddi feragatlar yapmış AB ile Türkiye mütedeyyinlerinin yakınlaşmasını diline doluyor?

Hani bu AB projesi Cumhuriyetin projesiydi, muasır medeniyet ilkesiyle ilgiliydi, kökleri taa tanzimat fermanına dayanıyordu?

Onlar mı masal bu gün yapılan eleştiriler mi sanal?

"Eşhedü en laik" cephenin tutarlı olmak gibi bir kaygısı hiç bir zaman olmadı, bu ülkenin mütedeyyinlerini ezip sonra kendilerinin zulmünden kaçıp yakınlaşılanların kimliği üzerinden yine bu ülkenin mütedeyyinlerini eleştirmeye çalışanlarda tutarlılık olabilir mi

Türkiye'nin mütedeyyinleri Türkiye'yi özgürleştirecek, sonra da bu millet isterse Türkiye AB'ye girecek, istemezse "bak işine" hareketi çekilecek.

Ama önce Türkiye özgürleşecek, prangalarını kıracak.

Bundan kaçış yok.
Alt 13-01-2010, 21:18
basitrasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
basitrasin basitrasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayın naper.
Benim için Abdullah GÜL’ün 1995 yılında ne söylediğinin hiçbir önemi yok. Bence asıl önemli olan sizin AB konusunda ne düşündüğünüz. AB üyeliğini destekliyor musunuz? Eğer destekliyorsanız, sizce bu amaca ulaşmayı hedeflemiş siyasiler kimlerdir. Yani AB üyeliği için kimleri desteklemeliyiz?
Saygılarımla.
Alt 14-01-2010, 13:17
naper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naper naper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sargon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu bikmiyor musunuz elli bininci defa ayni argümani gündeme getirmekten. Biraz yaraticilik, biraz günceli takip, biraz zeka falan, birseyler cikar. Ezberlenmis klise propaganda/ajitasyon malzemesinden ise anca itis kakis cikar.
hayır.
elli bin birinci defa yine aynı argümanı yazacağım.çünkü amerikan arkadaşımız gibi hafıza sorunlu tiplere sıkça hatırlatmak lazım nereden geldiklerini.

basitrasin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın naper.
Benim için Abdullah GÜL’ün 1995 yılında ne söylediğinin hiçbir önemi yok. Bence asıl önemli olan sizin AB konusunda ne düşündüğünüz. AB üyeliğini destekliyor musunuz? Eğer destekliyorsanız, sizce bu amaca ulaşmayı hedeflemiş siyasiler kimlerdir. Yani AB üyeliği için kimleri desteklemeliyiz?
Saygılarımla.
ben AB ye girmememiz gerektiğini düşünüyorum.hele hele taviz vererek kesinlikle...

abdullahın 1995 te söylediklerinin çok önemi var..
bu günkü söyledikleriyle kıyaslar dürüstlüğü hakkında fikir sahibi oluruz...

bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak,sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz
Alt 14-01-2010, 14:37
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Siyasette dürüstlüğü aramanız zor. En azından bizler göremedik hiç.

İnsanların geçmişte söyledikleri bazı sözlerden dolayı yargılanmalarına ise karşıyım. Varsa doneleriniz, bugün samimi olmadığını ortaya koyarsınız, geçmiş ile değil.

AB için söylediğinize katılıyorum. Girme taraftarı değilim. Çok istiyorlarsa eğer onlar bize katılabilirler.

Saygılarımla

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.

Önerilen Siteler