Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-01-2010, 21:14
MiRay MiRay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Exclamation Kan Kaybediyorsun Türkiye !!

Ateızm bu ınsanları ne hale getırıyor ..nasıL bukadar ılerı gıdılıyor ? gerceklerı gormemek için mil mi cekıyorsunuz gozlerınıze !bana dıyorsunuz gundeme bakın dıye asıl sız buraya hapsolmussunuz ! nasıl muslumanı yererım dıye !!
Ateıst anatomı hocaları muslumanlıklarını dınlerını savunan ogrencıleri , sınavdan duşürür olmuş !!! ey ınsanoglu( muslumanlar ateıstler demıyorum ) ınsan oglu dıyorum kalbı atan her varlık vatan evladının ulkeyı terketmesıne nasıl karşı gelmıyorsunuz ? ulke cocuklarının , vatan evladının dın ozgurluklerının elınden alınmasına nasıl goz yumarsın? ... başka ulkelerden gelen ogrencıler hocanın tum ılerı surduklerını kabul edıp ulkelerıne gıdıp doktorluk yapıyorlar .. bızımkılerı neden unıverStelerını bıtıremıyorLar ... ?? Soyleyın sızın gucunuz vatanınız kendı cocugunuzu okutmaya yetmıyormu ?? macarlar almanlar rumlar doktor dıplomalarını alıp kuyruklarını sıkıştırıp ulkelerıne donmuyorlar mı ?
ınad ugruna cocuklarınıza nesıllerınıze gelecıgınıze yaptıklarınıza bakın ! bunu yapmak ıcın ateıst degıl kansız olmak lazım !! bumu sızın bılgınlıgınız !!?? bumu ılerı gorus cehaletten kurtulmak , asıllık ?kendı vatan evladınıza egıtım verememek mı bılgınlık ?türk cocugunu bulgarıstanda okutmak mı bılgınlık ???
Bızı ordan oraya savurmak mı bılgınlık ?? baska ulkelere gıdıp unıverste bıtırdıkten sonra gerı donermıyız bız vatana ? turkıyenın gucu yetmedı sızı okutmaya demezlermı ?sahıp oldugun dıploma bızım demezlermı ? hadı onlara cıkısın bakayım !!yapabılıyorsanız yapın !!! yaparsınız tabıkı ama basınız egık cıkarsınız o okul kapısından !! ben tuRkum Türkıyede calısıcam de onlara ! dıyemezsın yuzun yok cunku !! Sahıp oldugun dıploma onların, vatanının sana vermedıgı dıplomayı sana o verdı !! ... KAN KAYBEDIYORSUN TURKIYE EVLAT KAYBEDIYORSUN !!onlar senı bız okuttuk senı ulkenden cok sevıyoruz , sen buraya geldın bu vatana hızmet et demezlermi? senı doktor cıkartamayan ulkede nne ısın var demezler mı ? bızı neden boyle bı ıkılemde bırakıyorsunuz !! bu yıl unıversteyı kac kısı terkettı haberınız var mı sızın ! nıye hırvatıstana gonderıyosunuz cocuklarınızı egıtmek ıcın !! sızde gelmıs burda laf yarıstırıyorsunuz .. acın gozunuzu su agzınızda geveledıgınız ozgur dusunceye can verın ...yoksa sureklı kan kaybedıyorsunuz .. !ALLAHIN dunyayı nasıl yarattıgından sıze ne .. açın şu gozunuzu !! musluman olmak ıcın degıl evlat kaybetmemek ıcın ...
Her yıl kac turbanlının ulkeyı okumak ıcın terkettıgınden haberınız var mı sızın ? pekı aynı yılda kac turbanlının gerıye dondugunden haberınız varmı ? 10 kişi gıdıyorsa 3 kişi doner olmus !! ne bu sımdı laıklıkmı ?? mını etekle gırılen unıversteye neden turbanlı gırmıyor ?? sıze okadar cok soracak sorum var kı !! sımdıye kadar olan oldu .. en azından sımdı gozunuzu acın gelecegınızı ele vermeyın.. musluman hrıstıyan ateıst deıst ne olursa olsun turklugunuzu ele vermeyın ...!

TeK GerCek ALLAH !

Konu matillda tarafından (14-01-2010 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.
Alt 13-01-2010, 21:30
saroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
saroz saroz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sorun nedir anlamadım?

Kendisinin Efendisi Olmayan Hiç Kimse Özgür Değildir.
Epiktetos
Alt 13-01-2010, 21:32
UlulElbab UlulElbab isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Sayın Miray,
Belki biraz daha özen göstererek yazmalısınız.Kimi,Ne ile suçluyorsunuz?
Tam olarak konu nedir?
Yazdıklarınızdan çok kısıtlı olarak Universiteler de giyim-kıyafet özgürlüğü konusunda

sıkıntılardan bahsettiğiniz anlaşılıyor.

Sizin Eğitim düzeyiniz nedir? Bu yazı size ait ise,zaten Universite Eğitimi alacak seviyede olmadığınızı söyleyebilirim.

Lütfen daha anlaşılır bir Türkçe ile yazınız,başka bir Dilde olabilir ama kurallarına uyarak lütfen...

Saygılar...
Alt 13-01-2010, 21:46
meRnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
meRnn meRnn isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

tanrıdan ümit kestin de
ateislerden mi diliyorsun tüm bu olumsuzlukların düzeltilmesi için
Alt 13-01-2010, 21:56
sadebiri sadebiri isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sevgili miray...

vatan evladı kaybetmek çok kolay .nitekim senin yazında anlattığın gibi dini argümanları göz önüne alındığında bir öğrencinin ne kadar başarılı olup olmamasının çokta önemi yok bu ülkede .inan bana şimdi burada seni ve beni haksız çıkaracak satırlarca ileti asılacak burada.önemli değil bunun olması.ama önemli olan sen ve senin gibilerin düşüncelerinin ve feryadlarının duyurulması.

maddenin en ufak yapıtaşını araştırıp primatlardan geldiğimizi düşünenlerin bu veham konu üzerinde söleyecek sözlerini şimdiden duyar gibiyim.

sözüm oki;anlıyacağım yaşadığımız ülkede evlat kıyımı son sürat devam ederken birde bakıyorsun kıyılan evlatların üstüne bide kıyılma sebebleri olan dini argümanları üzerinde tartışmalar almış başını gidiyor burada.tam isabet olmuş bu konu

Konu matillda tarafından (14-01-2010 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.
Alt 13-01-2010, 22:13
Üye

saroz neden mı bahsedıyorum ? sorun ne anlayamadın mı !! senın vatan kardeslerıne yapılan zulumlerden bahsedıyorum !! ne o kavramak zormu geldı !!? aslında haklsıın muslumanlar sızın ıcın bır dusman .. ne kardeslıgı bende neden bahsedıyorum degıl mı ? unıverstelerde donen entrıkalardan bahsedıyorum ... behenın makallelerını okumaktan ateıslerın yaptıgı zulmu goremıyorsunuz .. sızden yardım ıstemıyorum ! istememde zaten ...ama ınanın bana turk genclerının ulkelerını terketmesındekı en onemlıı sebeplerden bırıde sız ve sızın gıbı dusunenler .. bızı ülkemızden edıyor sızın gıbı dusunenler .. ınancdaşlarınızın yaptıklarına bakın kendınıze ınsanımsı bı hal verın !!
meRnn ben sadece gerceklerı acımasız bır sekılde yuzunuze vuruyorum !! hepsı bu ..

TeK GerCek ALLAH !
Alt 13-01-2010, 22:14
Üye

ulu benım eqıtım sevıyemı tartısma konusu yapma luksune sahıp degılsın !

TeK GerCek ALLAH !
Alt 13-01-2010, 23:14
AerA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AerA AerA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili miray ;

Tuttuğu orucu ağzıyla değil başka bir yeriyle tutan müslüman bir şahsiyet yüzünden işimi kaybettiğim gün geldi aklıma.Kimsenin müslümana zulüm yaptığı yok, ama olmayana....

Saygılar.

Teoloji gece yarısı, karanlık bir mahsende, orada olmayan kara kediyi aramaktır. Robert A. Heinlein
Alt 13-01-2010, 23:51
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sayın miray taraf gazetesinin manşet haberleri gibi yada zaman gazetesinin köşe yazıları gibi bir başlık açmanızdaki amacı anlamadım!
yazdıklarınızı okudum ne alaka dedim sonra içinizdeki heyecana ve hezeyana verdim..
vatan kardeşliği mi??? yoo bunu siz müslümanlar hayatta söyleyemezsiniz vatan kardeşiymiş ucuz propagandalara gerek yok ellerinde satırlar olan yaklaşık 30 kişilik cübbeli sarıklı tekbir getiren "güruh" marmara üniversitesinde vatan kardeşlerine satırlarla saldırıken nerdeydi aklınız!! tekbir diyerek 11 kişiyi hastanelik ederken hangi vatandaydınız... neyse neyse dahasına gerek yok...

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 14-01-2010, 00:01
sadebiri sadebiri isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

KIZILORDU´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın miray taraf gazetesinin manşet haberleri gibi yada zaman gazetesinin köşe yazıları gibi bir başlık açmanızdaki amacı anlamadım!
yazdıklarınızı okudum ne alaka dedim sonra içinizdeki heyecana ve hezeyana verdim..
vatan kardeşliği mi??? yoo bunu siz müslümanlar hayatta söyleyemezsiniz vatan kardeşiymiş ucuz propagandalara gerek yok ellerinde satırlar olan yaklaşık 30 kişilik cübbeli sarıklı tekbir getiren "güruh" marmara üniversitesinde vatan kardeşlerine satırlarla saldırıken nerdeydi aklınız!! tekbir diyerek 11 kişiyi hastanelik ederken hangi vatandaydınız... neyse neyse dahasına gerek yok...
bırakın taraf yada zaman gazetesi başlıklarını bunu söylemnekteki maksadınız zaten belli.konuya değinmeniz kafiydi.

30 kişilik grubun satırlarla saldırmasında öncelere gidiniz önce objektif olmayı bilmelisiniz.yoksa işin ucu biryere varamaz.ondan öncesindede bahsediniz.mesela üni sınavında annesini sırf başörtülü diye okul bahçesinden dışarı çıkaran zihniyetten bahsediniz!

Konu matillda tarafından (14-01-2010 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir.

Önerilen Siteler