ALLAH'ın resulü s.a.s.bu ve benzeri hakaretamiz çizim vs.lerden beridir. Bunları çizen yayınlayan satan vs.hepsi hem dünyada hemde inanmadıkları ahiret hayatında en ağır cezlara çarptırılacaklardır bundan kimsenin şek ve şüphesi olmasın.Dün olduğu gibi bugünde muhammed mustafa'nın fedaileri vardır ve alay ettiklerini zannettikleri o zat'a taraftar ve ümmet kazandırdıklarının farkında olmayan zavallı zevatın hadlerini en feci şekilde bildireceklerdir. Siz şimdiden onların cenazeleri için saygı duruşuna kalkın isterseniz....
Bunları çizen yayınlayan satan vs.hepsi hem dünyada hemde inanmadıkları ahiret hayatında en ağır cezlara çarptırılacaklardır bundan kimsenin şek ve şüphesi olmasın.
Kendinde cezalandırma hakkı gören bu barbar düşünce nasıl oluyorda mükemmel oluyor.
Çok korktum, mantıksız da olsa inanmaya başlayayım. Post gidecek yoksa. smile99
...muhammed mustafa'nın fedaileri vardır ve alay ettiklerini zannettikleri o zat'a taraftar ve ümmet kazandırdıklarının farkında olmayan zavallı zevatın hadlerini en feci şekilde bildireceklerdir. Siz şimdiden onların cenazeleri için saygı duruşuna kalkın isterseniz....
Madem ki bunları çizen karikatüristlerin cehennemde yanacağı inancındasın, o halde allahın onları yeteri kadar cezalandıramayacağı gibi bir şüphen mi var da muhammedin fedaisi kullarca cezalandırılmalarını temenni ediyorsun?
Bu karikatüristlerin pek yetenekli olduğunu sanmıyorum..
Hatta hiç yetenekli değiller..
Herşeyden önce simalara dikkat edin , hiç Arap tipi verememişler..
Bırakın Arap tipini , doğulu tipi verememişler..
Batılılık sırıtıyor çizimlerde..
Allahtan sakal-sarık kurtarıyor olayı , onlarda olmasa ;
Bu yeteneksiz adamlar hakaret etmiş olmayacaklar neredeyse..
Bir batılı gözüyle , bu karikatürler çok normaldir..Ve şaşarlar bu kadar kıyametin koparılmasına..Sebep direk olarak gericilik ya da geri kalmışlık değildir..Dolaylı olarak oraya varırsınız sonuçta ama;
Birincisi , İslam resime karşıdır...
İkincisi , peygamberin simasının resimlenmesine karşıdır..
üçüncüsü , karikatürlerde aşağılama ve alay söz konusudur..
dördüncüsü , Oldum olası bir batı karşıtlığı vardır..
beşincisi , böyle durumlarda kimi gruplar kendini göstermek ister..
Dolayısıyla , bütün bu faktörler biraraya geldiğinde , tepkinin aşırı olması doğaldır..
Peygamber benim anamdır, peygamber benim babamdır, canımdır, namusumdur. Nasılki aile efradıma şerefim icabı sahib isem, peygamberime kitabımada öyle sahibim.Namusuma uzanan eli kırarım. burada islamı vahşi göstermek çabanızada tükürürümki hepiniz iyi bilmektesiniz bahs ettiğim kavramlar insanın izzet ve şerfini sembolize eder.ben şerefsiz yaşamaktansa bin kere ölmeyi yeğlerim. Namusumu kimseye çiğnetmedim çiğnetmem karşıma geçipte bu tarz bi hakarete cesareti olanın orada biletini keserim.Post tabiri sizlere çok uygun düşmüş doğrusu bazen gerçek kimliğinizi fark ediyorsunuz anlaşılan.Suçluların cezası ahirete tehir edilecek olsa kimse yeryüzünde huzur olmazdı,elbette temennim o ki namusumuza yapılan bu sözlü tacizin gereği yapılacaktır...