sedatsert´isimli üyeden Alıntı
Dinsizlik Özgürlüğüne Hayır
Sınırsız dinsizlik ve vicdansızlık özgürlüğü diye bir şeye katılmıyorum ben.Dinsizliği serbest bırakırsanız felaketler cehaletler ülkesi oluruz.Zaten dindarlık kalmadı ülkemizde nede Peygamberimizin sünnetleri kaldı. chp nin programında sınırsız dinsizlik ve vicdansızlık özgürlüğü diyor herkez cehalet konusunda serbest olmalı tarzında laflar var.Dinsizliği serbest bırakırsanız dinsizlik baskı aracı olur toplumda.Şöyle düşünüyorum da Peygamberimiz olmasaydı şuan cehaletlerle dolu bir ülke olurduk önüne gelen meyhaneci cemaat kurardı.Eğitim konusunda peygamberimizin istediği şeyler de kalmadı zaten artık.Dinsizlik okulları dinsizlik yurtları çoğaldı heryerde özellikle büyük şehirlerde.Devlet eğitimden çekilmeli, özel okullar teşvik edilmelidir devlet desteğine alınmalı devlet dindar bir eğitim sistemi uygulamalı.İnsanları her konuda özgür bırakırsanız , hem ülke kalkınır hemde ilerleme olur.Sonuçtada başımıza hep iyi kişiler gelir. Din insanları yüceltir ve toplumu da hertürlü kötülüklerden korur. zzamanla,İnsanları birbirine kardeş eder.Özelleştirmeler devam etmeli dindar bir eğitim sistemi olmalı.Bütün dini inançlar hakkındada bilgi sahibi olmalı her insan ozaman bazı şeyler değişir.Nezaman farklılıklar doğar tartışma ortamı olur belli konularda dinsizlik sorgulanır ozaman adam olur bu millet.....
|
Bu yazı aslında sırf ilk topic yazısının redaksiyonlu halidir. Sedat sert in yazısı değil, sadece ilk yazının invert edilmiş halidir. saygılarımla...