Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 03-02-2010, 03:38
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart muhammet pedofilde allah ne

bazı pek erdemli davranışları yapmamız karşılığında allah; adına huri denen ve üstelik göğüsleri de yeni tomurcuklanmış manitalar vereceğini vaad ediyor.
bu bir çeşit muhabbet tellallığı değil mi.bizden erdemli olmamızı isteyen allahın, sırf kendisine tapılsın diye manita işine girmesi ne kadar erdemli.
Alt 03-02-2010, 10:14
Unbeliever Unbeliever isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Heheheehee, kadınlara ve gay lere ne verecek acaba ben onu merak ediyorum. Gerçi kadınların da nurileri olacakmış diyollar ama, gaylerinde heralde cehennemde bilmemneleri kocamanlaşmış zebanileri olacaktır.

Bu arada lezbiyenleri unutmamak lazım. Her ne kadar Düşünsel olarak GÜNAHKAR olsalarda iyi amellere sahip bir lezbiyene de tomurcuk göğüslü kadınlar düşecektir heralde.

İşin şakası bir yana, varsa da bir allah, yaratıcı, rab..vs bu kadar sığ olamaz diye düşünüyorum. Olsa olsa bu muhammedin uydurmalarından biridir.

Haa müslüman arkadaşlar her ne kadar Kur-anı, allah sözüdür muhammed onun elçisi ve sözcüsüdür, ona yazdırmıştır dile getirmek istediklerini diye savunsalarda idrak etmeleri gereken gerçekleri görmek istemezler. Gözleri mühürlüdür o arkadaşların.

Hadi konu başlığı ile ilgili GERÇEK yorumlarını dile getirsinler. Birileri bir ara gerçeğe sadakat şart gibi sözler söylerdi. sadık olsunlar apaçık gerçeklere.
O inandıkları kitabın allah (varsa eğer) sözü olmadığının gerçeğine. Muhammedin kadınlara olan düşkünlüğünün en büyük delili olan cennet kavramında bile eşitlik sözkonusu değil. Bu nasıl allah ki eşitliği ahiret hayatında bile sağlayamıyor.

hadi bekliyoruz....

sevgiler....
Alt 03-02-2010, 11:16
andora andora isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Allah bir Muhammed'e bir de yanındaki adamlarına bakmış ve demiş ki,

" Şüphesiz takvâ sahipleri için cennette, bahçeler var, üzüm bağları var, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar var, içki dolu kâseler var"(Nebe 31-34)

Allah varsa ve günümüz toplumuna baksa bu ayetleri gönderir miydi?
Demek ki bu günün toplumu ile Muhammed ve adamlarının değerleri çok farklı. Muhammed'i yazdığı ayetle yada Allahı gönderdiği çağdışı ayetle değerlendirin.

Konu andora tarafından (03-02-2010 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.
Alt 03-02-2010, 12:07
cin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cin cin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

cango´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah bir Muhammed'e bir de yanındaki adamlarına bakmış ve demiş ki,

" Şüphesiz takvâ sahipleri için cennette, bahçeler var, üzüm bağları var, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar var, içki dolu kâseler var"(Nebe 31-34)

Allah varsa ve günümüz toplumuna baksa bu ayetleri gönderir miydi?
Demek ki bu günün toplumu ile Muhammed ve adamlarının değerleri çok farklı. Muhammed'i yazdığı ayetle yada Allahı gönderdiği çağdışı ayetle değerlendirin.

Saygıdeğer Cango,

Allah varsa ve günümüz toplumuna baksa bu ayetleri gönderir miydi? Sorusu benimde kafamı kurcalayan bir konudur, 4 büyük dini ve kitaplarını biraz incelemeye kalkınca,

Zebur, karşımıza bir şiir kitabı olarak çıkıveriyor

Tevrat, Kendi döneminin Akli-ilmine uygun görünmekle beraber bir sonraki kuşağın sorunlarını çözecek gibi durmuyor,

İncil , de tevrat'tan farksızdır sadece kendi kültürünün ilim ve aklı orantısında bir akıl yaşı mevcutmuş izlenimi verir,

Kur'an, kendi zamanının kültür ve medeniyet seviyesinde olup apaçık bir arab'ın zeka seviyesi ve yaşam kültürünün ve kendi çoğrafyasının simgesi gibidir,

Hiçbiride kendi kültür ve ilim seviyesinin üzerine çıkamamıştır, Kur'an bunu başarabilmek için birkaç kültürden bilgi araklamaya çalışarak aksine kendi içindeki çelişkileri çoğaltmıştır sadece,

Şayet dedikleri gibi 4 kitap ta Aynı Rab'be ait ve hepsi onun tarafından gönderildiyse,

ya akıl ve kültür seviyelerine göre vahiy yada emirler gönderiyor,

ya'da Moda yı ve değişimleri yakından takip eden ve değişimlere ayak uydurmakta olan bir Rab sözkonusu,

Akıl ve ilim bakımından en üstün sayabileceğimiz Son peygamber Muhammed ve ümmetine böyle bir kitap verdiyse, İlk insan denen Adem efendinin halini düşünemiyorum,

Birde Kur'an da bahsi geçen 124.000 Peygamber yada üstün özellikli allah dostlarına indirilmiş kitap yada ona ait bir bilgi mevcutmudur bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim,

Saygılarımla,

Cevabı Bilinmeyen oLanın Çözümü, Teoride Sonsuzdur,,
Alt 03-02-2010, 12:37
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayın cin,

Anladığım kadarı ile size göre bilinmeyen üzerinden yorumlar yapıyorsunuz.
Bu yaptığınız size göre bilinmeyen üzerine yapılmış yorumlarınız, teoride sonsuz ise, neyi bulmayı amaçlıyarak yorum yapıyorsunuz?

Konu başlığına gelince,

Ne kadar başlığı tasvip etmesekte, bununla ilgili bu forumda sayın ulpian'a ait bir başlık yokmudur? Peki bu böyleyse ya bu ne dercesine yeni başlık açıp tartışmak, sonra da müslümanlardan cevap beklemek, samimi şekilde bunu anlamlandıramıyorum...

Saygılar

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 03-02-2010, 13:15
güneşinzaptıyakın güneşinzaptıyakın isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

cin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
....................

Birde Kur'an da bahsi geçen 124.000 Peygamber yada üstün özellikli allah dostlarına indirilmiş kitap yada ona ait bir bilgi mevcutmudur bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim,
Sorunun cevabı için konuya bakabilirsin...

25 ila 200,000 arasında rakamlar bahsedilmektedir ama seninde alıntıladığın ve sahihliği konusunda İslamın emin olmadı hadise göre bir kısım tarafından 124,000 peygamber rakamına inanılmaktadır. Bu rakama göre Allah her 17,7 yılda bir peygamber göndermiş olması gerekirdi günümüze kadar, ama Muhammedi son peygamber olarak alırsak 22,9 yıl ortalama ile peygamber göndermiş olurki buda Allah'ın yarattığı İnsanlara sözünü dinletemedi anlamına gelir aynı zamanda. Kur'anda sadece 25 (1 tanesi tartışmalı) peygamber adı geçer...

İslam Allah'ı gene Kur'anda yazılanlara göre sadece kendisine iman eden erkek İslama cennette onların derecelerine göre ödüllendireceğini söylüyor, erkeklere veriliyor her şey gerisi Kur'anda yazmayan şahsi yorumlardır. Artık meşrebine göre bu inanan erkeklere veriyor gönlünce istediği kadar huriyi, bazı şüreka'nın ülen benim karı kime gidiyor sorusuna ise bir kaç hadis vasıtası ile erkeklerin eşlerini taze ve göğüsleri tomurcuklu bakireler olarak alacakları söyleniyor, öyle erkek dışındaki cinsiyet yada cinsel tercihlere yönelik bir ödüllnedirme yok, İslamın klasik al gülüm ver gülüm politikası var burada özetle...
Alt 03-02-2010, 13:18
Üye

EnvyMe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın cin,

Anladığım kadarı ile size göre bilinmeyen üzerinden yorumlar yapıyorsunuz.
Bu yaptığınız size göre bilinmeyen üzerine yapılmış yorumlarınız, teoride sonsuz ise, neyi bulmayı amaçlıyarak yorum yapıyorsunuz?

Konu başlığına gelince,

Ne kadar başlığı tasvip etmesekte, bununla ilgili bu forumda sayın ulpian'a ait bir başlık yokmudur? Peki bu böyleyse ya bu ne dercesine yeni başlık açıp tartışmak, sonra da müslümanlardan cevap beklemek, samimi şekilde bunu anlamlandıramıyorum...

Saygılar
Saygıdeğer EnvyMe,

( konu başlığı ve açıklaması kopuk olmuş size katılıyorum ancak yazarın inisiyatifinde olduğundan saygı duyuyorum,)

Tespitiniz tamamen doğrudur, Cevabı bilinmeyen olanın çözümlerininde teorik olarak sonsuz cevap verebileceğine inanıyorum, Ki zaten öyle olmamışmıdır herkesin kendine ait doğruları yokmudur bir konu hakkında, Hangi bilinmeyen hakkında insanlar fikirsel olarak ortak bir kanıya varabilmişlerdir şimdiye kadar, Yaptığım yorumlar kendi kişişel fikirlerimdir sadece defalarca da kendi şahsi fikirlerim olduğunu eleştiriye ve düzeltilmeye her daim açık olduğunu belirtmişimdir,

Açık ve net diyorumki, Apaçık emin ve tatmin olduğum bir dinsel olgu sahibi değilim,

Şayet siz "Apaçık" %100 Eminim ve biliyorum diyebiliyorsanız, belirtiniz lütfen,

Şahsi düşünceme göre Din ve Yaratıcı konusunu,

%100 emin olan kimse yoktur,

%100 anlatıldığı gibidir diyebilecek kimse yoktur,

%100 Kitap allahın Kelamıdır diyebilecek kimse yoktur,

Sadece öyle olmasını umarız ve öyle olmasına inanmak isteriz, Bize öğretilene güvenmek isteriz ama istemesekte ara sıra istemdışı acaba demekten doğruluğunu sorgulamaktan çekinmeyiz,

Saygılarımla,

Alt 03-02-2010, 13:22
nogada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nogada nogada isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Klasik yurdum Ateistlerinin en merak ettikleri konular...

Peygamber Eşleri;

Huriler:

Tuvalet alışkanlığı;

Devam ediniz...

Sevgili EnvyMe...

Arkadaş ne yapsın,en fazla reyting bu başlıklardan çıkıyor,her kez rayting peşinde

Saygılarımla...

Görmeyipte Korktuklarımız Sevmediklerimiz,Görmeyipte Sevdiklerimiz İnandıklarımızdır...!!!
Alt 03-02-2010, 15:08
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sayın nogada
ister inan ister inanma ama;
bu yazıyı yazarken aklıma reyting geldi.
kaygısını çektiğimden değil, sizin bu bağlamda tez geliştireceğinizden.
sanırım artık insan denen türü tanımaya başladım.

gelelim konunun özüne;
bu muhteşem yaratıcı insanla pazarlık yapıyor.
iyilik yada kötülük diye bir derdi falan da aslında yok.
varsa yoksa tapılmak istiyor.
karşılığında ürettiği paradigma ne.
bu gün egemenlik temeline dayalı tüm paradigmalarla aynı.
bugünün egemenleri de sisteme entegrasyonunuza mukabil cennet(para,makam,mevki,güç,iktidar,yada hegemonyada hissenize düşen ne ise)-cehennem(hapishane,idam,yada herşeyinizin elinizden alınması) öneriyor.
hiç farkı yok.
allah tipik egemen yüssüzlüğünü muhabbet tellallığına kadar götürmüş üstelik.
her icraattan sonra bekareti yenilenen manitalar öneriyor rüşvet olarak.
bu kadar da olmaz be kardeşim.
orda çoğalma gereği olmadığına göre düzüşmek tamamen zevk için değilmi.
cennet dediğiniz yerin birinci kalite randevu evinden farkını ortaya koyacaksınız siz.
ondan sonra benim reyting amacı güdüp gütmediğimi iddia edeceksiniz.
şarabı çek,hemde başağrıtmayan kaliteli cinsinden.
hurilere zıpla.
beş dakika molada kızlık zarları yenilensin.tekrar baştan.
sonsuza kadar düzüşme.
oooh ne güzel.
aslında bu benim tarzım da değil işin doğrusu.
ama günlük hayatta üretilen ikiyüzlülüklerden asabım bozuldu.
hep karşılıklı çıkarlara dayalı uzlaşmanın getirdiği al gülüm ver gülüm muhabbeti.
tanımıyorum artık sizi.
o yüzden direk bodoslamadan giriyorum.
ne bu be.
yalanlarınız sahtekarlıklarınız dokunulmaz mı.
dokunuyorum işte.
allahınız gelsin sustursun.
Alt 03-02-2010, 15:44
Üye

GUNESINZAPTIYAKIN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sorunun cevabı için konuya bakabilirsin...

25 ila 200,000 arasında rakamlar bahsedilmektedir ama seninde alıntıladığın ve sahihliği konusunda İslamın emin olmadı hadise göre bir kısım tarafından 124,000 peygamber rakamına inanılmaktadır. Bu rakama göre Allah her 17,7 yılda bir peygamber göndermiş olması gerekirdi günümüze kadar, ama Muhammedi son peygamber olarak alırsak 22,9 yıl ortalama ile peygamber göndermiş olurki buda Allah'ın yarattığı İnsanlara sözünü dinletemedi anlamına gelir aynı zamanda. Kur'anda sadece 25 (1 tanesi tartışmalı) peygamber adı geçer...

İslam Allah'ı gene Kur'anda yazılanlara göre sadece kendisine iman eden erkek İslama cennette onların derecelerine göre ödüllendireceğini söylüyor, erkeklere veriliyor her şey gerisi Kur'anda yazmayan şahsi yorumlardır. Artık meşrebine göre bu inanan erkeklere veriyor gönlünce istediği kadar huriyi, bazı şüreka'nın ülen benim karı kime gidiyor sorusuna ise bir kaç hadis vasıtası ile erkeklerin eşlerini taze ve göğüsleri tomurcuklu bakireler olarak alacakları söyleniyor, öyle erkek dışındaki cinsiyet yada cinsel tercihlere yönelik bir ödüllnedirme yok, İslamın klasik al gülüm ver gülüm politikası var burada özetle...

Saygıdeğer Üstadım,

Tamamen size katıldığımı ve düşüncelerinizi haklı bulduğumu bilmenizi isterim en iyi ihtimalle 17.7 yık ve en kötü ihtimalle 22.9 yıllık süreçler içinde birbirini izleyen yüz binlerce hatanın Yaratıcı tarafından yapılmasının mümkün olmadığını düşünüyorum, Sizinde belirttiğiniz gibi israil, filistin, iran ve arap toprakları dışında başka bir dünyadan bi haber bir Tanrı banada çok saçma geliyor,

Aborjinler ve benzer ümmetler Bahsi gecen cehennem çoçuklarımıdır ki elçileri ve uyarıcıları asla olmamıştır,

Saygılarımla

Önerilen Siteler